Võimalik, et see on siit juba läbi käinud aga hea ülevaade ikka

+1, ise hakkan samu võtteid kasutama.Algselt postitas: will
Neid ei nimetaks ma politseinikeks vaid mentideks. Sry aga nii see on.
Ning kui nõõd peaksin neile hambusse sattuma hakkan kasutama kõike seadusega ettenähtud viise-esindaja kohalekutsumine, ametimärgi küsimine, kiirusemõõtja taatlemise tunnistust jne jne jne.
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Ma sain hiljuti turvavöö eest trahvi, 420 eeku. Asi oli selline:D, ütles mulle: Ülemus tahab, et teeksime vähemalt poole maksimum summast, aga kuna sa sõitsid linnas ja eelnevaid rikkumisi pole olnud siis teen sulle 420, oled nõus? JAH ma olin nõus. Pisut koomiline, et ülemus tahab niimoodi raha:D.
Samas politseinikud olid väga sõbralikud, naisterahvas oli veel VÄÄÄÄÄGAAAAGI kena:love::notworthy: Uuriti kuidas Saab autona on ja igasugu muud loba ajasime, nagu vanad sõbrad.
Algselt postitas: vanasaab
Selline väike mõte, et igas mobiilis ju väike diktofon sees...kui nüüd sellega kogu protseduur salvestada ja siis mõne juristi abil seda hiljem analüüsida siis sealt vast mitu poolitsatepoolset menetlemise rikkumist leiab ja asja tühistada peaks saama. Mida juristiharidusega kodanikud sellest arvavad?
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: vanasaab
Selline väike mõte, et igas mobiilis ju väike diktofon sees...kui nüüd sellega kogu protseduur salvestada ja siis mõne juristi abil seda hiljem analüüsida siis sealt vast mitu poolitsatepoolset menetlemise rikkumist leiab ja asja tühistada peaks saama. Mida juristiharidusega kodanikud sellest arvavad?
Ja jah, Õpime nüüd Eesti seadusi tundma.
Sellise asjaga saad rohkem jama kaela kui asi väärt.
Teised ehk täpsustavad vajadusel.
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: vanasaab
Ja jah, Õpime nüüd Eesti seadusi tundma.
Sellise asjaga saad rohkem jama kaela kui asi väärt.
Teised ehk täpsustavad vajadusel.
Algselt postitas: Jürgen
Kurat, söber väitis ka, et sai selle eest trahvi, ma ei suutnud seda uskuda, kuid nüüd..
Mis kuradi teema sellega siis on, et könniteel ei vöi jalgrattaga söita?
Mu naine käib rattaga tööl ja ma küll ei sooviks, et ta kõnniteede asemel sõiduteel sõidaks. Ma arvan, et ka teie ei soovi
Tegelikult jalgrattaga ei tohigi kõnniteel sõita. Peab sõitma jalgrattateel või siis selle puudumisel sõiduteel
![]()