Kas keegi on värvinud 9-5 esi võre ? ise vist seda korralikult värvida on võimatu ? kus seda teha tuleks lasta ?
ma ei hakka uut teemat tegema, et kui keegi oskab mulle ka seletada et kuidas displeil kuupäeva õigeks panna siis võib ka sellest selle teema all rääkida .
Kui sul on ülikorralik võre ja tahad saada väritud võret, siis tee enne mõni foorumlane õnnelikuks vahetades korraliku võre kooruva kroomkattega võre vastu, nagunii tuleb pind enne mingil moel nakkuvaks saada.
Pole küll päris samast klassist asjad, kuid 900 iluvõret ma puhtaks ei teinud koorikust, puhastasin pritsitava CIF-i, vee ja hambaharjaga, karestasin 240 liivapaberiga ja värvisin Profi spreiga, nii nagu ikka pudelitega värvitakse.
Ei tea kaua kestab, kuid mu arust ilus küll. Kohe kui aeg tekib, katsun pildi lisada.
Nüüd värvisin uuesti pärast põksu, sest võrel oli värv kahjustada saanud. Seekord aga läikiva musta Hammerite spreiga, enne karestasin 240-se tavalise liivapaberiga. Pamper sama värviga. Eile parkisin ühe sinise og9-3 kõrval ja enda oma meeldis küll täitsa, kojamehed tõmban veel samaga, tagumise pamperi ja vist küljekarbi pealsed hallikad plastikud ka. Porilapakud juba lasin üle. Ühed veljed sama värviga teen.