Kord olin aga taaskord istumas auto24.ee lehel ning piilumas huvitavaid variante. Seal torkaski silma üks päris kena (vähemalt minu jaoks) Saab mida olingi juba järgmisel päeval vaatamas. Vaatasin ja vaatasin ning proovisin ka sõita. Just see oligi üks suur viga. Siis saingi endale haiguse külge ja ei pidanud kauem vastu. Pidin saama Saabi omanikuks, mis on üldises järjestuses minul meeldivalt 13-s

Auto oli pärit Taanist. Sai siia arvele ning juba 07.02.2008 oligi ta päris minu oma. Läbisõiduks oli tol hetkel umbes 180000 km.
Üldiselt tundub olevat enam vähem korras. Välja arvatud mõned üksikud asjad nagu näiteks, väike roosteuss parema tagatiiva ja karbi vahel, turborõhu näidik, kont, istmesoojendused ja veel nipet näpet. Juba esimesel sõidunädalal aga andis otsad üks mootorirull mille tulemusena tuli vahetada veel üht teist. Loomulitult ka kõikvõimalikud filtrid ja mõningad mahlad. Muidu aga ei ole suuri investeeringuid veel nõudnud. Seega

Aga mõned pildid siis kah. Räägitakse ju et üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.
(Muideks nüüdseks ei ole ma enam müügiplatsi reklaam vaid samuti saabnet.ee numbrialustega)
Tänaseks sai vahetatud ka soonrihm mis sõitis juba mitu kuud pakiruumis ning pisut sai Aura 1.5 l pudeliga modifitseeritud õhu sisselasku filtri juurde.
Lisatud failid