Algselt postitas: joonasvaabel
Kas kellelgi on prooviks pakkuda tänapäevaseid toimivaid Skandinaavia (ja Lääne-Euroopa) kaarte sisaldavat navi plaati. Praegu on 9-5 pagasnikus orig. Denso plaat aastast 2002, kus on peal vaid rootsi (ja lääne-eur). Navi süsteem ise on kenwoodi kna-dv2200. Netist erinevaid versioone tõmmates olen 4 Dual Layer DVD-d tulemuseta raisanud. Mõttetu oleks ka seda 500€ originaali kuskilt tellida kui see ei pruugi toimida.
Ida-Eur kaart tundub lootusetu leida.
Tegelikult on asi minu arvates selles DV2200 seadmes. Kuna ametlikult (minu teada) sellele seadmele ei tehta enam firmware uuendusi, siis ei ole ka loota uusi kaarte. Väidetavalt on viimane nn. tarkvara uuendus olemas KNA-MP225. Mis just DV2200 seadmele. Mida ma ise pole suutnud kuskilt kätte saada. Kui kellegil õnnestub siis andku teada..,..
Ehk selle uuendusega on võimali ka 2007 aasta kaarte lugeda. Katsetamise küsimus.
Pigem võib ARVATA, et uuemad kaardid, ehk ka Eesti, saaks tööle siis kui vahetada DV2200 välja kas DV3200 v. DV4100 vastu. eBays on kasutatud asjad liikvel kuid kättesaamine on puhas õnnemäng, sest need suhtkoht nõutud kaup.
Veidi teine teema: Kas keegi omab tutvusi v. tegeleb Kenwoodi auto audio seadmetega? Vaja oleks ühte pulti. Siiamaani olen igaltpoolt proovinud küsida, ka korduvalt, aga vastust pole saanud. Vastava puldiga peaks olema võimalik aktiveerida Saabi NAVi kuvari lisa video sisend.