H: SAAB 9000CDE 95

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

9000 CDE Viljandis

No nii, käisin seal siis huvi pärast ära. Vaatasin selle üle ja siin on minupoolsed kommentaarid auto kohta...

Välimus on hea. Klaasi ääres on õhk alla läinud aga see ei häiri küll praegu, eks kunagi tuleb nagunii klaasi vahetada. Suhteliselt täksideta klaas oli. Värv oli ka korralik ja mõni üksik parklatäks ukse peal. Nats häiris kõrvalistujapoolse tagumise ukselingi juures väheke jooksma lastud värv... Uksed käisid hästi, kõik elekter toimis: luuk, klaasid peeglid, antenn. Istmesoojenduse kaitsmed olid aga millegi pärast välja võetud??? Ei tea, mis seal siis on või oli. Need igatahes ei töötanud.
Automaat kolksu ei teinud ja kässar peal, käike sisse lapates ei hakanud see mitte üle loopima. Seega peaks kast korras olema. Vahetab ilusti ja kickdown toimib samuti. (Kuigi see on minu esimene katsetus saabi automaadiga jään ma ikka suht kindlaks asja juurde, et manuaal on mulle meelepärasem, teravam. See oli suht uimane, arvestades, et auto on 2,3 ja 10 aastat minu omast uuem!)
Mootor oli puhas ja ilus ainult ketilõgin oli natuke häiriv. Kuna ees oli tal 180tuh, on sealt raudselt sada maha keritud. Hooldusraamat oli ära lõppenud 2001-l aastal miski 140tuh. juures vist. Olid küll mingid eelmise aasta mai kuu ülevaatuse testi paberid autos ja siis oli km 168tuh ees. No selle paberi võib igaüks valmis teha, miski tavaline A4 ja kogu asi...
Mootoripadjad ülemised oli pragulised, ühel oli kohe päris suur pragu juba sees.
Tuuri läks hästi ja suitsu ei ajanud.
Käetuge seal ees küll ei ole, vist pidi ju olema!!!
Samuti töötab kliima ilma tõrgeteta, näitab välistemperatuuri, kompuuter oli jonksus. Mis veel-ahjaa, sumbuti lörises nats. Tagumine osa korras ja haljas keskmine osa oli, st kat. osa oli roostes.
Minu arust oli ka esimene mootori alumine padi nats õline.
Kuna tegemist on nahaga, siis oli mind häriv faktor nagin kuskil juhi ukse juures aga see oli minimaalne! Püsikiirusehoidja toimis ja kolksu veermikus ei olnud kuulda, kliima toimis sõidu aeg väga hästi.
Nüüd auto alt: pooltelje otsad olid korras, seda sai sõidu aeg proovitud ja auto alt ei olnud ka miskit viga. Alumised mootoripadjad olid korralikud aga!
Vead: esimese õõtsa tagumised puksid olid õite pehmed, kindlasti lähevad kiiremas korras vahetusse, samuti tagumise õõtsa esimesed tundusid kahtlaselt pehmed. Keskmine ja tagumine pütt olid väga heas korras ja alles hiljuti vahetatud, suka juures oli väike auk, sellest ka mootori suurem hääl. Mootorist tuli kuskilt natuke õli, st mootori ja käigukasti vahelisel kohal immitses õli, tundus, et kuskilt tuli ka natuke jahutusvedelikku. Kummid olid head, pidurid võtsid hästi. Käsikas oli ka korralik. Kompuuter näitas oma funktsioone...
Muusika, sry stereo oli olemas, kuigi see mängija oli küll täitsa saast, tundus, et antennijuhe on tagant ära, seetõttu ei saanud kõlareid eriti katsuda.
Ahjaa, kuna viljandis on üks takso 9000 cse 2,0 T, 96, siis käisin ka selle mehe juures küsimas, et kuidas on ja tundub ja oli. Ütles, et keskmine kulu linnas on 12, maanteel 8-9, kuradi kõva auto, olla kits ette jooksnud ja ei ole kriimugi peal, roostet ei ole kuskil näha ja oli ostnud paar kuud tagasi tartust 55tuh-ga.
Loodetavasti saab ka tingida, seoses selle keti lõginaga ja kerge õlilekke pärast.
Vot sellised on minu kommentaarid ja samuti esimene sõit uuema 9000-ga.:drive:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

et kas hakkad ostma?
mõtlesin ise ka seda viljandi oma mingi aeg vaadata, aga kuna jäi meie hinnaklassist välja, siis ei viitsinud...
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Roadrunner

Asi oli selles et mina tal seda teha palusin kuna tuttavat parasjagu saabismi nakatan siis oli natuke infot vaja enne kui seda vaatama minna ja mõtlesin, et meil siin kodanik olemas kes viljandis silma peale saab panna. Laup hakkan tartu poole liikuma ja siis vist viljandist ka läbi. Aga suured tänud NO FEAR ile selle suure töö eest. Muuseas nädalalõpus saabub Hiiule üks CD GRIFFIN seda lähen ka vaatama
epsum

Saabionu ka kuss jupp aega olnud ja kõik 9k'd tunduvad ära ostetud temalt olevat - seega vist varsti talle ka miskit uut ja põnevat juurde tulemas?
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Viljandi autoaiast on see olend küll kadunud.
Kas keegi teab?
suur

Algselt postitas: NO FEAR
Viljandi autoaiast on see olend küll kadunud.
Kas keegi teab?

Nüüd müüakse seda Tallinnas
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
Garu

Algselt postitas: suur
Nüüd müüakse seda Tallinnas
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Hea meiliaadress on uuel müüjal. Huvitav kas see tähendab et võib julgelt kirjutada ja vastu lõugu ei saa? :head:
tiib

Hea meiliaadress on uuel müüjal. Huvitav kas see tähendab et võib julgelt kirjutada ja vastu lõugu ei saa? :head: [/quote]

See tähendab pigem: a) mees müüb ainult ausat kaupa või b) mees kollidele ei müü :D
suur

Jälle sama auto aga uus müügikuulutus :) kusjuures vanadelt kuulutustelt on mingil põhjusel pildid ära korjatud :wall::wall:. Paras manki-bizniss ikka käib.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=104911
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Äsja Saksast asemel oleks õigem Äsja Viljandist :)
www.robolabor.ee
Roadrunner

:D:D:D:D:D hästi öeldud Zazou
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Teema peaks ringi nimetama: "H: hetkel selle lingi taga peituvale SAABile, mis teile mitte midagi ei anna"..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

Samas ei saa ma hästi aru, milleks sellised manöövrid. auto on ju üle keskmise OK ja kokkuvõttes ka hästi hinnatud. (need vead, mis välja toodi on üsna tavalised)

no fear hinnangu järgi oleks teadlik inimene rahuliku südamega autot ostnud (hinnang oli ja tegelikult hea) siis nüüd tekitavad sellised manöövrid ja valuline reaktsioon kahtlusi, et midagi soovitakse varjata ....
www.robolabor.ee
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

no järelikult oli siis minu jutust ka miskit kasu...:beer:

ilusaid Jaanikaid teile kõigile!!!:drink:
carupeg

Nii, nüüd on kustutatud osa sellest foorumist maha, kus ma lähenesin juba teatud inimestele isiklikumal tasemel, huvitav, miks te osa teemast maha tõmbasite ?
see teile ju ei meeldinud
saate aru - No fear ja teised, kui te tahate foorumites kommenteerida teiste inimeste autosi, siis tuleb ka vastutada selle eest, mida te ütlete, muidu on sellel natuke nagu ärapanemise maik juures
(endal pole nii hea, ärgu olgu teistelgi)

esiteks kellelegi on see leib ja sellise kommenteerimisega (sellise väga POOLIKU pealevaatamisega) võtate te selle kelleltki ära - see tähendab seda, et neid autosi siia eriti ei tooda, mis tähendab, et varuosi hoitakse vähem ladudes siin kohapeal ja need autod ongi mingite eriti friikide pärusmaa.

teiseks, kui ma tahan SAABi kontrollida/üle vaadata siis lähen ma härra dronicu juurde ja saan tema käest täieliku ülevaate (mitte No feari tüüpi - sõitsin 500m ja a ´la tundus nagu uimane käigukast võrreldes uue A6-ga - kamoon mees, mida sa võrdled siga ja kägu või?? see auto oli seal platsil juba paar nädalat seisnud ja enne seda saksamaal veel võib olla paar kuud - pole ime, et kohe ju pöördesse ei lenda)
kolmandaks - kuulge mehed vaadake enda sisse ka, sellel auto aeti küünemusta taga, aga minge vaadake korra seda surnuaeda saabianti kaarhalli kõrval - mul on tunne,et nii mõnegi siin kommenteerija auto seiseb seal (või on seal paar kuud vedelenud)
neljandaks , saage aru , mul pole teie reklaami vaja, ei head ega halba, sest auto on täpselt nii heas korras nagu täpselt on ja arvan , et korralikum kui enamusel teil.

pole vaja rääkida saabi (näiteks) mootorijuppide megahindadest - sest 25% 6000 kroonist on tunduvalt parem kui 2500st, sest umbes niipalju maksavad samad jupid näiteks Koivuses või Arwodsonis (ka sealt leiab ka pahna, aga on ka Saksamaal toodetud ketti näiteks).

viiendaks jne. - huvitav on vaadata selliseid sõnavõtjaid, kes pole autot küll näinud, aga midagi suudavad väita surmkindlalt.

kui tuleb keegi konkreetne inimene ja leiab mõned defektid, siis ok mis siis ikka, tingime-räägime,
see auto EI OLE UUS ja on arvestatud, et seda ei müüda ka selle hinnaga, mis on väljas.
carupeg

Zazou
ole hea ja jäta see teema rahule,
see ei too sulle mitte midagi ju, et sa seda surkima pead.
carupeg

arwidsonis
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Rahu, ainult rahu !
Siin on eelkõige saabihuviliste kokkukäimiskoht ja kui kus vastastikku infot vahetatakse ja head nõu küsitakse ja jagatakse ...
Algselt postitas: carupeg
Nii, nüüd on kustutatud osa sellest foorumist maha, kus ma lähenesin juba teatud inimestele isiklikumal tasemel, huvitav, miks te osa teemast maha tõmbasite ?
see teile ju ei meeldinud
saate aru - No fear ja teised, kui te tahate foorumites kommenteerida teiste inimeste autosi, siis tuleb ka vastutada selle eest, mida te ütlete, muidu on sellel natuke nagu ärapanemise maik juures
(endal pole nii hea, ärgu olgu teistelgi)
Ma arvan, et NO FEAR kirjutas ausalt, milline talle see müügisolev auto tundus, kasutades siinsamas olevat SAAB 9000 ostmise juhendit ja täiendusi selles teemas, pöörates tähelepanu eelkõige selle mudeli tüüpilistele nõrkadele kohtadele.
esiteks kellelegi on see leib ja sellise kommenteerimisega (sellise väga POOLIKU pealevaatamisega) võtate te selle kelleltki ära
Kui see võetakse ära ebaausalt kaupmehelt, kes klienti tüssates üritab müüa nt saksast 15 000 kr -ga ostetud autot siin 60 - 70 000 kr, hoolimata tema hulgivigadest, siis on see tema oma rumalus. Kaubanduses ei mängi masstoodangu puhul, mitte ühekordne ülikasum, vaid mõistliku kasumimarginaaliga pidev käive.
- see tähendab seda, et neid autosi siia eriti ei tooda, mis tähendab, et varuosi hoitakse vähem ladudes siin kohapeal ja need autod ongi mingite eriti friikide pärusmaa.
Toovad edasi need, kes teavad millist marginaali on mõtet küsida, teatud väsimusastmega masinate puhul ja kes taipavad, et teatud väsimusega masina siiavedu tasub ära vaid tõeliste harulduste puhul - mida mõni kohapealne friik üles putitama hakkab :P (9000-test kuuluvad siia vaid mõned üksikud eriversioonid). Kes üritavad läänes läbipõletatud ja lähiajal kapitaalremonti vajava masina eest siin üle 20-25% vastava uue hinnast välja pigistada, saevad tegelikult oksa, millel nad ise istuvad - me elame infoühiskonnas ja petmist pole enam pea võimalik varjata :)
teiseks, kui ma tahan SAABi kontrollida/üle vaadata siis lähen ma härra dronicu juurde ja saan tema käest täieliku ülevaate (mitte No feari tüüpi - sõitsin 500m ja a ´la tundus nagu uimane käigukast võrreldes uue A6-ga - kamoon mees, mida sa võrdled siga ja kägu või?? see auto oli seal platsil juba paar nädalat seisnud ja enne seda saksamaal veel võib olla paar kuud - pole ime, et kohe ju pöördesse ei lenda)
Mu meelest võrdles NO FEAR seda oma 10 aastat vanema 9000-ga ;) Ja Trionicu jutule läheb koos masinaga see inimene, kes leiab, et tahab NO FEARi kommentaarile (mis on lihtsalt siiski ühe saabihuvilise muljed), spetsialisti hinnangut, aga kõva sõna oleks, kui auto müüja julgeks juba ise lasta Troostis või Vikingus spetsidel masina vead kirja panna ja selle allkirjastatud lehe auto müügisildile lisaks. See on minu arusaam tõeliselt ausast müügist :) klient ostab pruugitud masina koos hetkel spetside poolt leitud puudustega ja teab, milline on selle auto tegelik soetusmaksumus (ostuhind + varasemast kulumisest ja avariidest põhjustatud remondi kulud)
kolmandaks - kuulge mehed vaadake enda sisse ka, sellel auto aeti küünemusta taga, aga minge vaadake korra seda surnuaeda saabianti kaarhalli kõrval - mul on tunne,et nii mõnegi siin kommenteerija auto seiseb seal (või on seal paar kuud vedelenud)
Keegi pole su küünemusta autost taga ajanud ;) , see kelle auto, millise töökoja juures kui kaua seisab on omaniku ja/või remontija probleem -- Saabi-Anti töökoja juures seisab ka mitu Anti enda projekti :)
neljandaks , saage aru , mul pole teie reklaami vaja
Ehh ega me seda telesse, raadiosse ega lehtedesse torganudki :poke: :P Küll aga on siinseil kommuunil täielik õigus omakeskis arutada müügis olevate SAABide plusside ja miinuste üle nagu ise tahab ... ja kellele ei meeldi see ärgu lugegu :)
Kuigi äkist peaks uurivatest ajakirjanikest sõpradele väikse börsika viskama - teevad ehk sulle tasuta reklaami, carupeg (bad publicity - any publicity :P )
pole vaja rääkida saabi (näiteks) mootorijuppide megahindadest - sest 25% 6000 kroonist on tunduvalt parem kui 2500st, sest umbes niipalju maksavad samad jupid näiteks Koivuses või Arwodsonis (ka sealt leiab ka pahna, aga on ka Saksamaal toodetud ketti näiteks).
Jupihindade puhul tahaks konkreetseid võrdlusi näha - sama jupp eri paigus arvestatuna alati (!) koos transaga Eestisse.
viiendaks jne. - huvitav on vaadata selliseid sõnavõtjaid, kes pole autot küll näinud, aga midagi suudavad väita surmkindlalt.
Kes väitis ja mida? Konkreetsed näited paluks!
kui tuleb keegi konkreetne inimene ja leiab mõned defektid, siis ok mis siis ikka, tingime-räägime,
see auto EI OLE UUS ja on arvestatud, et seda ei müüda ka selle hinnaga, mis on väljas.
Väljasolev hind on siis järelikult lollikeste püüdmiseks, saan ma õigesti aru?? Siin saabnetis omavahel suhtlevad inimesed ei taha aga näe kuidagi lollikesed olla :evil::gun:

Täiendus (EDIT): Eelnev jutt sai kirja pandud carupegi värsket valukarjatust lugedes ja olemata Loba alla üleviidud osa lugenud. Oleks enne kogu teksti näind, teab kas olekski viitsinud ;) , aga midagi ära kustutama ma ka ei hakka :P
On kuis on...
Ryhkija
28.06 kl 02.20
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Homer

Huvitav, et müüjal on selleks aega küll, et lehekülje pikkust nutulaulu enda "kiusamise" kohta kirja panna, aga selleks aega pole, et tehtud "ülevaatuse" numbreid üles panna (milleks tegin ettepaneku juba ammu), et oma autot kiita. Minu teada väljenduvad kõik kuulutuses väidetavalt kontrollitud andmed arvudes ja on mõne reaga kirja pandavad (mootor, lambda, amordid, pidurid) ;) Ka rehvide kohta oleks näiteks minu jaoks oluline info, mis uued rehvid alla pandi. :drive:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

sinu isiklikud lähenemised on kõik ilusti alles, ära erutu. teema tehti lihtsalt kaheks.

Viljandis üks CD
Zazou ole hea ja jäta see teema rahule, see ei too sulle mitte midagi ju, et sa seda surkima pead.

teema oligi peaaegu unustatud, kui sina just äsja asja jälle üles võtsid. või ongi sul kaval plaan nagu Ryhkija vihjas (bad publicity - any publicity )

Kui soovid asjalikku arutelu auto üle, siis too just need ÜV numbrid, VIN, jne välja, mitte ära loobi isiklikke pärleid ja halvust potentsiaalseid ostjaid.
www.robolabor.ee
Factor

Loe nagu anekdooti:D:D:D
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Roadrunner

Krt peaks selle teema lukku panema, et loba peatada
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Las sureb parem loomulikku soojussurma :D:thumb: