Saabneti mälumäng vol.2
7 kategooria.
Status: Airport open to international and domestic flights.
Codes: EETN (ICAO), TLL (IATA)
Category: 4E (general); Cat I (navigation); 7 (fire-rescue)
Lennukisuurused vist kõik,ehkki Airbusi vist vastu ei võta???
Mingil teisel lennuväljal annab see kategooria vastuvõtuks B747 max.
EDIT:B747 - 400 pikkus 70,7m ja laius 64,4m.
EDIT2:Tõenäoliselt max. lubatud mõõtmed suuremad.
Status: Airport open to international and domestic flights.
Codes: EETN (ICAO), TLL (IATA)
Category: 4E (general); Cat I (navigation); 7 (fire-rescue)
Lennukisuurused vist kõik,ehkki Airbusi vist vastu ei võta???
Mingil teisel lennuväljal annab see kategooria vastuvõtuks B747 max.
EDIT:B747 - 400 pikkus 70,7m ja laius 64,4m.
EDIT2:Tõenäoliselt max. lubatud mõõtmed suuremad.
erandkorras võib Tallinna maanduda tõesti nii suur lennuk kui maandumisrada lubab, kuid sellele 7 kategooriale vastavad ka kindlad lennukimõõtmed.
Vihjeks:
B747 - 400 pikkus 70,7m ja laius 64,4m (see on tiibade laius, kuid oluline on lennuki kere laius) on juba 9-s kategooria.
Vihjeks:
B747 - 400 pikkus 70,7m ja laius 64,4m (see on tiibade laius, kuid oluline on lennuki kere laius) on juba 9-s kategooria.
RFFS cat 7 - kuni 49m pikkust ja 5m laiust, Boeingutest mahub selle kategooria alla nt 767-200.
Kuna ma ei ole üldse kindel millal ma siia järgmiseks jõuan, siis kui Ipi vastuse aktsepteerib, jääb uue küsimuse õigus esimese poole äravastajale.
Kuna ma ei ole üldse kindel millal ma siia järgmiseks jõuan, siis kui Ipi vastuse aktsepteerib, jääb uue küsimuse õigus esimese poole äravastajale.
Vanu asju sirvides avastasin,et see teema on pikalt unarusse jäänud. Ei tea küll,kelle süül:wall::wall::wall:
Seega uus küsimus:
Kes või mis on TAHIONAATOR?
Guugeldades seda ei leia:wise:
Seega uus küsimus:
Kes või mis on TAHIONAATOR?
Guugeldades seda ei leia:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Loeme selle piisavalt õigeks vastuseks:head:Algselt postitas: heikiw
Miski igavese mootoriga--ehk elektro-magneetilis-gravitatsiooni mootoriga vist tegu??Googeldamine andis tahionator-7 näiteks.Pole selle alaga tuttav,aga ehk on vastus sinnakanti??
Kui huvi on siis SIIT
saab lugeda....

Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
sattus ette huvitav fakt, seega kysiks, äkki mõni teab ja kui ei tea, siis lõpuks saab teada!
sissejuhatus: maakera lõunas on Antarktika, põhjas Arktika. kysimus: mida loetakse Arktika piiriks? ehk kust maalt algab Arktika?
sissejuhatus: maakera lõunas on Antarktika, põhjas Arktika. kysimus: mida loetakse Arktika piiriks? ehk kust maalt algab Arktika?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Ill pole kasutanud oma õigusi, no mis siis ikka, ma kasutan tema eest 
Mis raamatus ja kuidas täpselt kirjutas Hemingway eestlastest. See on küll netist leitav, aga just huvitab see täpne tsitaat, sest palju eksitakse sellega.

Mis raamatus ja kuidas täpselt kirjutas Hemingway eestlastest. See on küll netist leitav, aga just huvitab see täpne tsitaat, sest palju eksitakse sellega.