Täna, kuid võimalik, et ka ülehomme Tartus, on võimalik saada oma autost suurepäraseid pilte. Fotograafiks on Ardo Holts, tema piltidega saab tutvuda aadressitel: www.ardoholts.com ja www.fotofoob.blogspot.com
Huvilised saatke U2U.
Super pildid sinu autost!?
Siin foorumis on superfotograafe päris mitmeid.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Tee mis tahad, mina pakkusin inimestele kasutada võimalust.Algselt postitas: E.T.
pmst ma võin ju lasta oma autot pildistada, kui korralikult makstakse selle eest...
ja kui tahan et keegi teeks tunnustatult häid pilte (super pilte) siis helistan sergeile
lihtne ju
-
Sergei teeb tõepoolest megahäid pilteAlgselt postitas: E.T.
pmst ma võin ju lasta oma autot pildistada, kui korralikult makstakse selle eest...
ja kui tahan et keegi teeks tunnustatult häid pilte (super pilte) siis helistan sergeile
lihtne ju

Algselt postitas: djstallionSergei teeb tõepoolest megahäid pilteAlgselt postitas: E.T.
lihtne ju![]()
Ei ütleks, et megahäid, aga mõned on head tõesti.