Tänuavaldus

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
enrico

suured tänud siis foorumikasutajale timutit kes aitas mul hindu korrikeerida ja helistas mulle!
ja ka Motorhead-ile kes paljudele küsimustele vastused andnud
kui siin vaadata siis foorumis ikka hunnikga asjalikke vendi!
mul on respect saabi foorumi liikmete ees ja üritan vastata samaga;)
kenzy

Mina soovin siin teemas öelda suuerd tänuavaldused, kasutajale TROLL, kes sõidab selle sinise viggeniga. Ta on esimene saabi omanik, kes tallinna linnaliikluses jäi ise seisma peateel, et ma saaksin vasakpööret sooritada... pole enne sellist asja kohanud. Siis usun veel, kui oleksin tallaga olnud, et saab annab teed... aga olin oma volkariga, ning see juhtus esmaspäeval....
Igaljuhul foorumalsed õppige liiklema, eeskujuks on kasutaja TROLL. :drive:
snowguy

tahaksin kah sõna võtta ning mainiksin ära veel mõned abivalmis inimesed kes ei ole enesekesksed ja märkavad teisi ning ei pea paljuks aidata

suur suur tänu järgnevaele kodanikele foorumist:
motorhead kellega on palju varuosade alast juttu puhutud ja kes ei ole paljuks pidanud ka ühtteist oma kätega ära teha neng veidi aega raisata teiste abistamisele

ivomets kellele piisab mainimisest et oled foorumist ning ta tõttab appi olenematta margist millega hätta jääd ning nädalapäevast

samuti ka suur tänu abi eest kodanik rommi-le (ROOMLANE) kui esimesele foorumlasele kes jättis esmase hea mulje foorumi kasutajate sõbralikusest

kodanik Kaarel Parts kes on nõus juttu puhuma ja abistama ka ekstreemsetel kellaaegadel:D

kasutaja kolhoos, kes oma lubadusi peab ning kellega koos oleme ka asjadele lahenduse leidnud...

Ning kasutaja SOS kellega saab head koostööd teha ning toimib pidev vastastikune abistamine:D

loodan et keegi ennast puudutatuna ei tunne kui nimetamatta jäi...

usun et tulevikus leidub kindlasti veel n+1 foorumlast kes ka oma mättast kaugemal liikuvaid objekte näeb ja aitab kui oskab
Kasutaja avatar
vallikas

Ma tahaks ka avalikult tänada Laurit Troost Auto Laki tänava tagatoast :) Tegi jupi korda ning tundis ise muret asja pärast ja torkis mind kui abivajajat tagant. Muljetavaldav :notworthy: Nüüd lõpuks on jama likvideeritud.

Viktorit tänan ka, kes käis mitu korda techiga ja vaatas seisu ja täna asja ees teist taga ühe 9-5 hetkeks sinnapaika jättis ja mu saabil siduritrossi peale pingutas. Suure ähmiga unustasin Vikile mõeldud kaks nelipakki autosse :red: Aga küll ma nad ära toon :beer:

Eleri osas ma ootaks vihjeid, et mis talle hää maitseb ;)

EDIT: Kõige suurema abimehe unustasin üldse ära :eureka: Ühinen Motorheadi fännklubiga!
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: vallikas

Eleri osas ma ootaks vihjeid, et mis talle hää maitseb ;)

Saun ja õlu! :P
Iga ratas veab and then some!
cabric

Tänan kasutaja RalliSaabi, kes loovutas mulle mõningaid klassiku osasid. Kõik oli senimaani ilus kui tasuda soovisin. Inimene keeldus. lõpuks sain asja siiski niikaugele, et lmonaadi ja jäätise ostsin. Mis silma jäi oli ideaalses korras punane blüüs sisu, nagu Jumal ise oleks sõitnud istmesse, puutumata.
Lubasin, et panen tänusõnad foorumisse kirja, olen oma teinud. Eriti hea meel on stange üle millel liistud küljes.
Tore inimene oled, aitäh Sulle!
Mart900

Ka minu omanduses on kasutaja RalliSaab käest saadud vidinaid millede eest pole üldse maksnud või kui olen siis väga vähe...maailm on jõudnud postkapitalistlikku staadiumisse kus inimesed üha enam oskavad nautida heategusid ilma kasumi eesmärgita :thumb:
Vasta