9-5 konditsioneer teeb trikke
-
- Saabiklubi liige
- Auto: 9-5 2.2TDI 2002, 96 2T 1965, 96 4T 1976, 900 Cabrio 1989, 900c 1984, Sonett II
- Kontakt:
Täna avastasin (26 kraadi sooja) et ei tule enam külma nii palju, kui oleks normaalne. Ja sellele lisaks on tekkinud salongis mingi sisina-kahina hääl, kui konditsioneer töötab. Vajutades ECON nuppu, asi kaob. Kõigele lisaks alates sellest aastast on mootorist kuulda undamist, mis kaob kohe, kui ECON nuppu vajutada. Samas kontrolli mõttes ma ju käisin alles kevadel spetsiaalselt Pilot Motorsis kontrollimas konditsioneeri ja väideti et kõik parimas korras (rõhud, aurustumine). Aru ma ei saa, kas kuskile süsteemi on mingi punn tekkinud või. Ja muidugi pole ka mootoriruumis konditsioneeri torud enam märjad, nagu normaalse töö korral. Kalibreerimine midagi halba ei näidanud. Mida teha?
Külma-aine on jalga laskmas.Sisiseb ,kuna teda on vähe süsteemis.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Minu saabikesel konditsioneeri torustik lekib. Enamvähem 12 kuud peale täitmist tuli külma aga jälle on õhtal. (kalibreeritud, veakoode ei näita, kompressor hakkab tööle).
Kui Lõuna-Eestis pole firmat mis saab hakkama lekke leidmisega, kelle poole pöörduda pealinnas? Igal pool saab freooni juurde panna, aga ülejäänud asjadega enamus tegelastest hakkama ei saa.
Kui Lõuna-Eestis pole firmat mis saab hakkama lekke leidmisega, kelle poole pöörduda pealinnas? Igal pool saab freooni juurde panna, aga ülejäänud asjadega enamus tegelastest hakkama ei saa.
Pealinnas pöördu TroostAutosse.Sealt saad KINDLASTI abi.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
Algselt postitas: Trionic
Pealinnas pöördu TroostAutosse.Sealt saad KINDLASTI abi.
Mina ei saanud abi, kahe aasta jooksul neli korda täideti ja otsiti viga, sai radikas vahetatud jne. Kulus palju raha ja aega aga külma tuppa ei saanud. Saabiantis sain asja kiirelt korda ja edaspidi tean kuhu oma muredega pöördun.
Mul oli sama teema, aasta jooksul freoon kulus ära kuhugi, aga leket ei leitud ka pärast kontrastaine lisamist. Minu puhul oli seletus selline, et kuna auto seisis vahel mitu kuud sõitmata, siis kompressori võlli mingi tihendi vahelt hakkas lekkima. Lahenduseks pakuti vähemalt nädalas korra AC korralikku käitamist, et tihend saaks õlitust ja "kokku ei kuivaks" - siuke jutt mulle meelde jäänud aasta tagant.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson