16.08.2008 AC Mile 2008 + väike grill ja saun!

Ühised tegemised
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: vmaster
Algselt postitas: Hook
Jes! Paper & negotiaton mainly work done!
Total 5 turbo saabs with 2+ peoples are coming!
(5cars, 9or10 adult plus 2 children)
Ferrys have reserved and camping have payed.
Only weather is challence. What is current status of raining/weather?

btw, 4 of those may have enough power to b-class medals... so medals may me mainly maters of other finish saabs..

One question. How much this foreing visitors add intresing to watch those competions? :poke:
.. im coming with my little brother (atus), who owns saab allso.

I don't see your cars in acmile competitors list yet :)

I spoke with the guy who is behind of ACmile, and he confirmed everything is OK for our Finish friends to give it a go on Saturday. He just hasn't had time to update the list. :head:
Iga ratas veab and then some!
anthillse

Tsitaat:
Algselt postitas: IFF
Lisaks infoks, et kõikidel minejatel soovitan kasutada Vana-Haapsalu mnt. Sest õige on remondis ning ümber sõit on nagunii Vana-Haapsalu mnt kaudu kuid vahepeal on tee kohutav, seda isegi jeebiga sõites.

Mineku kohta niipalju, et Kiltsile võiks üks suurem ühine minek olla. Väga muljetavaldav on kindlasti näha sellist hulka saabe korraga saabumas.

Et siis soovitax koguneda Haapsalu rautejaama ette parklase et see suur ja sealt on hea lihtne lennuväljale minna.:P
vmaster
Saabiklubi liige
Auto: Saab 9-5NG Aero XWD
Kontakt:

Väga lahe on vaadata ivometsa Sonetti 63 hj-ga 200hj-liste masinate hulgas :thumb:
Jürgen

Tartust väljub küülik 16nda Hommikul, keegi küüti vajab?
ill
Saabiklubi liige

Pärnust keegi läheb? Ei viitsi üksi käruda...
Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Väga meeldiv oleks kui need, kellel veel Allika ürituse eest maksmatta, teeksid ka ülekande ära.
Läheb suhteliselt kiireks asjadega!
Kasutaja avatar
enrico

niisiis ma ka tulia ja kantsin raha üle!
Andrus99
Saabiklubi liige

Ma vist Allikale välja ei vea, aga Haapsalus üritan kohal olla.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Jürgen

Mul selgub ööbimine tänase päeva jooksul, annan õhtul teada sulle TGB.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Jürgen
Mul selgub ööbimine tänase päeva jooksul, annan õhtul teada sulle TGB.
Erilist vahet ju pole, ööbid või ei. Seltskonda tahad, süüa tahad... kõige selle jaoks on ka kohta vaja. Või sa arvasid, et telgi maha laotamine ongi kogu kulu?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Jürgen

Ok, selgitan, et ma ei tea kas ma peale ac mile tulen allikale.
stennu

tuleks siis kah viimasel minutil...raha makstud samuti.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mul on tunne, et hetkel on B klassis kõige rohkem SAAB-e..:) Hetkel 7 aga mul on tunne, et vist 1 veel puudu, näen ainult 4-ja põhjnaabrit hetkel. Küll on aga herr Torque seal ..:thumb: + Ivomets A-klassis..:thumb:

And in english also... Seems like SAABs have biggest representation at the moment in B class, I see 7 and seems that one finn is still missing from list... :) One of Estonin fastest guys is also in the list again with his 9000 :thumb: + we have rep also in A-class

EDIT: now all of them are listed.. ! 8 SAABs at the moment in B-class..!
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ate
Saabiklubi liige

Palun minuga ka arvestada.
Raha panen kohe teele.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ate kle, arvestades potensiaalset kuuma ilma, ega sul mingit võimalikku jahutusmaterjali pole võtta..;) ;)
Pilt
Jürgen

Tasusin ka ära, vabandan viivitamise pärast. Keegi Tartust ka liigub? Ei viitsi nagu üksi sõita eriti..
kasparius
Overboost addict

Väga rets Saabide osalus. Kahju, et ei saa tulla vaatama. Äkki keegi saab filmida mingeid run-e?
Saabid saavad Eestis populaarseks ka kiirenduse ja (lõppkiiruse) rahva seas. :thumb:
Sent from my Monte Carlo using B236
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Samas mina loodan, et neid iga "jõmm" kasutama/ostma/kõvatama ei hakka. Et Saab kui selline jäägu ikka Õige saabirahva kätte. Viljandis juba sõidab igasuguseid ringi nendega, kes ei tunne Saabi nagu Meie tunneme vaid näevad neis lihtsalt autot nagu iga teist. Deeem thats bad.
Kasutaja avatar
Alfonze

Saab huvitav olema. Hea võrelda siis, aint mul pastla laius (245, 275) viib mitu mitu kmh alla... Aga oluline on ikkagi fun factor ja teiste autode vaatamine ka:-)
iroman
T-viirus+

Algselt postitas: Alfonze
Saab huvitav olema. Hea võrelda siis, aint mul pastla laius (245, 275) viib mitu mitu kmh alla

Aga sa pane ette kitsamad pastlad;) pitsalõikurid näiteks:thumb:
Kasutaja avatar
Alfonze

Ei hakka ürituse jaoks sebima, sellele veljele kitsam jääb kole ja teisi velgi/rehve ei viitsi otsida, ehk lajatab nendega ka 230-235 ära:-) Samas vaadates C klassi lineup-i on ikka seis nutune küll sellel aastal, alla 400hp sinna kirja pannes jääb küll naljakas mulje:-P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Huvitav, palju lõpuks psalejaid tuleb? Hetkel 47 vaid...:( Kindlasti on neid viimase hetke regajaid ka, aga ikkagi kuidagi vähe. Praegu, 3 päeva enne üritust, peaks seal minu arvates juba 60+ autot olema... Maksimumarv on 100, aga seda pole vist ammu enam täis saadud.:(

400 hp-d tundub C-classi keskmine olema..:) Ilma Roul Viidemanni Viperita (andmeid pole seal) tuli 402.8 nende numbritega seal..:) Niiet väga naljakas ei jää see mulje pisut vähemast jõust.
Pilt
Kasutaja avatar
Alfonze

Jah, keskmine on üle 400 sest mina ja veel kaks 5er bmw venda viivad seda megalt alla (üks impreza ka), samuti on supramees pannud sinna mingi ajuvaba numbri, ise müüb oma masinat 450hp vms kanti auto24.ee-s :P Ja lisaks mul on ikka meeletult alla 400hp, nimelt 333hp tehasest, düno järgi umbes sama, sest ei tea ju täpseid kastikadusi, 20% pole bmw suht värske automaat kindlasti, pigem 15% kanti.
ate
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Cyber
Ate kle, arvestades potensiaalset kuuma ilma, ega sul mingit võimalikku jahutusmaterjali pole võtta..;) ;)
Räägi täpsemalt.
Mõtled graanuleid või midagi vedelat?
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mina pole spets ja see oli uitmõte nagunii..:) Ma ei kujuta ettegi hetkel, kas keegi üldse tahaks kasutada..:P Idee poolest oleks ju hea pisut IC-sid jahutada enne starti, aga kas sõbrad seda ka teha tahaks tegelikult... seda ma ei tea.
Pilt
Vasta