Aita osta Läpakat

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

KAs Microlink ei olegi läpakas?
Lihtsalt küsin.
suur

Algselt postitas: NO FEAR
KAs Microlink ei olegi läpakas?
Lihtsalt küsin.
Eks ta ole ikka.

Aga asjade kulg on nii kaugel, et olen valiku juba peaaegu lukku saanud. Homme uurin photopointist selle massina kohta täpsemalt.
Hetkel on see mõistlike näitajatega lenovo soodsaim pakkumine:
http://www.photopoint.ee/toode/15352/le ... 0fssh.html.

Kui kellelgi on samaväärse Delli, Ordi või Lenovo kohta mõni konkreetne pakkumine, mis hinna sisse mahub, palun u2u. Hetkel olen u2u saanud nii mõnegi kontakti.

Loomulikult eelistaks 2a garantiid.
AndresV
Auto: 40/60 rida6
Kontakt:

Thinkpadidel saab ju fn ja ctrl klahvide asetuse tarkvaraliselt ümber muuta

palun paari märksõna, kuidas fn ja ctrl ümber defineerida. Kas selleks on thinkvantage vms lenovo-spetsiifiilist tarkvara vaja? (xp-d kasutan)
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: suur

Aga asjade kulg on nii kaugel, et olen valiku juba peaaegu lukku saanud. Homme uurin photopointist selle massina kohta täpsemalt.
Hetkel on see mõistlike näitajatega lenovo soodsaim pakkumine

Täna ülemiste Photopointis osteti FJ Amilo Pi2512 täiesti möödaminnes, nagu ostaks patareisid. Kliendikaardiga sai ta selle 8500-ga. Arvan, et nendeks funktsioonideks, mis esimees postituses kirjeldatud, toimib.
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: vallikas
Algselt postitas: suur

Hetkel on see mõistlike näitajatega lenovo soodsaim pakkumine

Täna ülemiste Photopointis osteti FJ Amilo Pi2512 täiesti möödaminnes, nagu ostaks patareisid. Kliendikaardiga sai ta selle 8500-ga. Arvan, et nendeks funktsioonideks, mis esimees postituses kirjeldatud, toimib.

Õnnetu hing....
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Igasugune asi, mis sisaldab sõna Amilo, tuleks kohe ära tsenseerida..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
SanderK

Soovitaks DELL´i . Ise väga rahul
suur

Ma ka olen Delliga (Kodus D820) rahul. Aint et see Dell maksis ümmarguselt 2x rohkem, kui raha antakse :)
Töö juures kasutan ka DELL'i tööjaama.

EDIT: Kurat, et kaubanduskeskuste arvutikauplustes pole ORDI masinaid eriti väljas. Pean vist lähipäeval Ordis keresid katsumas käima.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

suur: Sul ka sisuliselt sama lahe probleem kui minul...;)
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: Cyber
Igasugune asi, mis sisaldab sõna Amilo, tuleks kohe ära tsenseerida..;)
OT: Oo, jaa, Cyber - mul on kogemus kahe IBM-i T-seeria läppari vahel just ühe toreda Amiloga: esimese kuuga kukkus plaadilugeja kate küljest, kolleegidel seda probleemi polnud, kuid pidid töötama pimeda ekraaniga. Lõpuks ei meeldinud klaviatuurile valge vein ning välja nägi see masin nagu 20 a vana Nissan. Selline kriibitud ja hädine.
:mad:
snowguy

mis sellesse lenovosse puutub siis pane 500 krooni juurde ja saad juba tootja poolt sinna kah ühe 1gb mäluklotsi kohe sisse

aga ma usun et on kindlasti konkureerivaid pakkumisi.....
mm17

veidike teemavälist: amilost rääkides ei ütle ühtegi halba sõna, 3 aastat kasutanud igapäevaselt ja ühtegi probleemi, välimus on küll päevi näinud, aga tehnika väga tiptop, isegi aku peab veel praegu ka kõige koormavama töö juures vähemalt 2 tundi, normaalse kasutamise juures 3 tundi probleemideta.
snowguy

asjade vastupidavus ei ole ainult kinni brändis....eks ikke tihend on kah määrav:P
triibutu

Algselt postitas: ill
Algselt postitas: vallikas
Õnnetu hing....
Neid tulebki osta ja neisse suhtuda nagu patareidesse -- saab tühjaks, viskad minema ja ostad järgmine kord poodi sattudes uue(d) ;)
Kasutaja avatar
Apache

Soovitaks pöörata tähelepanu brändimasinatele:
HP (eriti Pavilion seeria), Dell, Lenovo, Sony,
Fujitsu-Siemens.

Ei soovitaks järgmiseid sülearvutite tootjaid:
Toshiba, LG ja lisaks muud jubinad mis ei
kvalifitseeru imo brandidena: Asus, Acer,
MicroLink, Ordi ja mu NoName kräpp. Selliste
"tootjate" puhul võetakse tavalisel üks n.ö.
"Taivani toorik" ja siis lahmivad erinevad
väikesed üritused sinna oma logo peale.
On ka erandeid kuid kui soovitakse kvaliteeti,
soovitaks eelistada kvaliteettootjaid.
napoleon
Auto:

Ei tea, kuidas tänapäeval aga kunagi sai paar aastat toshiba portege läpakat kasutatud ja ei ütle toshiba kohta ühtegi paha sõna. Tegelikult töötab see läpakas probleemivabalt tänaseni, aga on moraalselt vananenud.
veldur
Auto: 9-3 Aero 05

Algselt postitas: Apache
HP (eriti Pavilion seeria), Dell, Lenovo, Sony,
Fujitsu-Siemens.

Ei soovitaks järgmiseid sülearvutite tootjaid:
Toshiba, LG ja lisaks muud jubinad mis ei
kvalifitseeru imo brandidena: Asus, Acer,
MicroLink, Ordi ja mu NoName kräpp. Selliste
"tootjate" puhul võetakse tavalisel üks n.ö.
"Taivani toorik" ja siis lahmivad erinevad
väikesed üritused sinna oma logo peale.
On ka erandeid kuid kui soovitakse kvaliteeti,
soovitaks eelistada kvaliteettootjaid.
Päris hea jutt muidugi ;)
HP-st on saanud bränd ja tootja :headbang:
Ei tooda see HP midagi, kasutab ka Taiwani toorikuid.
Sama käib FS Amilo koha, odavamad Lenovod.
Kõik need tuntud nimed ei pruugi 10 hulkagi pääseda tootmismahtude järgi.
Eesotsas on sellised nimed nagu Mitac, Compal, Clevo, Asus jne.
snowguy

tähtis pole see kui palju keegi kräppi suudab toota, tähtis on see palju neist ka oma nime õigustavad ja läpaka moodi toimivad....

ja kui hinnalaeks on 10000 siis tuleb selle eest valida parim mitte loota leida mingi püss millel keret pole, või vastupidi on ainult iluz veebikaga kere
suur

Ega ühtegi püssi ei loodagi saada. On vaja üht lihtsat internetiarvutit, mis peale garantiiaja lõppu ka edasi toimub. FS Amilo kohta viimast väidet kindlalt ei julge väita.

Samas olen praeguseks üsna kindel, et 10k eest saab juba ka töökindla internetiarvuti.

Aga tänud arvamuse avaldanutele ja u2u kirjutanutele - täna lähen katsun ordit ka ja ehk saab õhtuks teema lõppenuks lugeda.
snowguy

usu ordi läppar pole see mis sind peale garantiid edasi teenib....nende arvutitele olen kuulnud et ei ole väga varuosi...üks klient ootab mul ordi garantiist juba pool aastat uut läppari klaverit
MKD

HP (PAVILION), Dell, Lenovo, Sony,
Fujitsu-Siemens.

..

Pavilion ei ole nn "brändi toode" HPl, see on ikka väga jura asi, mitmel tuttaval on käinud peale poolt aastat kasutamist garantiis, üle kipub kuumenema + toetab ainult vistat ehk siis ametlikult XP-d peale ei saa panna (spetsiaalselt XPle drivereid pole). Lisaks on sellega veel probleeme olnud. (ma arvan, et snowguy võiks pavilionide probleemidest sulle veel ja veel rääkida..).

Muud HP mudelid on täitsa söödavad.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: MKD
HP (PAVILION), Dell, Lenovo, Sony,
Fujitsu-Siemens.

..

Pavilion ei ole nn "brändi toode" HPl, see on ikka väga jura asi, mitmel tuttaval on käinud peale poolt aastat kasutamist garantiis, üle kipub kuumenema + toetab ainult vistat ehk siis ametlikult XP-d peale ei saa panna (spetsiaalselt XPle drivereid pole). Lisaks on sellega veel probleeme olnud. (ma arvan, et snowguy võiks pavilionide probleemidest sulle veel ja veel rääkida..).

Muud HP mudelid on täitsa söödavad.

Ma ei tea kas tegemist on konkreetselt selle mudelgiga kuid, kumenemise probleem on näiteks ka ühel Nvidia chipsetil. Kõik tootjad kes seda kasutavad omavad probleeme. kas mitte HP ning Dell ei andud välja Biose uuendust. Et laptopid elaksid üle garantii aja. Kui te küsite, miks seda välja ei vahetada? Nvidial ei oli lihtsalt niipaju raha/väärtust, :fight:
Iga ratas veab and then some!
snowguy

võtke lahti mitte just kõike kvaliteetsem arvutiajakirja DIGI täna ilmunud versioon seal kohe ametlikult kirjas et NVIDIA tunnistab et andis välja vigaseid kiibistikke

Pavilionil oli lahendamatuid probleeme teatud seeriatega kuid ka ülejäänud isendid ei ole just kõige kvliteetsemad oma läikivas plastik korpuses

olen proovinud konverentsidel tähtsate hp asjapulkadega sellest juttu teha kuid ka siis ei taheta PAVILIONIST rääkida kuna nende tootmine pole lõpetatud vaid jätkub...

aga ostke ennem veidi odavam arvuti ja lisagarantii kolme aastani või rohkemaks ning uskuge kokkuvõttes võidate rohkem kui aasta pärast uus osta, juhul kui teie vajadused ei suurene...
suur

Kogu üritusel oli 3 favoriiti. Kõiki pean suhteliselt võrdseteks tegijateks
Ordi Ordi Enduro 2996B
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?M ... =9920-1375
Lenovo 3000 N100 TY0FSSH
http://www.photopoint.ee/toode/15352/le ... 0fssh.html
DELL INSPIRON 1525
http://sale24.ee/product_info.php/cPath ... s_id/38445

Kui hinnapakkumised olin kätte saanud, siis võrdlesin garantiitingimusi (mida odavläpi puhul oluliseks pean) ning lasin ämmatütrel välja valida. Võitis Dell oma 3a garantiiga. Jah, on pisut aeglasem ja kallim kui Ordi vastav aparaat, aga nii läks. Aitähh abipakkujaile-vaevanägijaile.
Henrik

Oleksid terve 1000 raha eest selle ordi oma odavamalt saanud 3 aastase garantiiga.
Vasta