Miljonikroonine telefoniarve

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Rästas

avelito

:freak: Ja mina veel vingusin mõned kuud tagasi, kui mul 8000.- oli...hähh naljategu :P
napoleon
Auto:

Natuke OT, aga kui jutt sim kaardi kopeerimisest tõele vastab, siis teeb küll ettevaatlikuks, pangakaart on ju sarnane kiipkaart ja erinevalt sim kaardist, mida on lihtne kaitsta, paneb inimene seda võõrastesse terminalidesse ning sisestab veel PIN koodi.
Samas jälle ei saa 100% välistada, et välisoperaator on asjasse segatud ja kaarti polegi kopeeritud, kuigi nii ülbe pettus operaatori poolt tundub siiski vähetõenäoline.
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Seda bluetoothi hacki oskavad suht paljud noored, niiet soovitan, ärge jätke bluetoothi sisse telefonil, võib taoline jama tulla.
Kasutaja avatar
lkraav

tehnilisele infole mingeid konkreetseid linke/viiteid võid ka anda?
saab9-3

Algselt postitas: napoleon
Natuke OT, aga kui jutt sim kaardi kopeerimisest tõele vastab, siis teeb küll ettevaatlikuks, pangakaart on ju sarnane kiipkaart ja erinevalt sim kaardist, mida on lihtne kaitsta, paneb inimene seda võõrastesse terminalidesse ning sisestab veel PIN koodi.
Samas jälle ei saa 100% välistada, et välisoperaator on asjasse segatud ja kaarti polegi kopeeritud, kuigi nii ülbe pettus operaatori poolt tundub siiski vähetõenäoline.

Olen kuulnud, kuidas on pandud sularaha automaadi külge varaste vastav seade, kuhu inimene oma kaardi sisestab.
Kasutaja avatar
foxer

Käies ise tihti välisriikides ja puutudes kokku inimestega, kes seda tihti teevad, siis minu soovitused on järgmised:

1. Telefoniks sobib ka suhteliselt vana sara, ise kasutan 3310, vähemalt ei ole võimalustki, et data kanal püsti tõmmataks vms, mis meeletuid arveid genereeriks.

2. Ärge jätke oma tehnikat hotelli, viimasest läpparist jäime ilma Prantsusmaal korralikus hotellis, ust polnud muugitud, väga kerge arvata, kes korda saatis, aga raske tõestada.

3. Alati kõik tehnika käsipagasisse.
que

ot :cool:

kuulsin hiljuti juhusest, et tele2-s mitte ostes 3G võrgu päeva piletit võib teile vabalt tulla päeva hinnaks 25k

ps. pole just kõige odavam lahendus :D
Everyday Regular SAAB guy!
Kasutaja avatar
toolip

vältimaks selliseid probleeme kasutage kõnekaarti! pole lepingut pole kohustusi.
kuna ise liigun palju mööda ilma ringi siis kasutan kuuevarbaliste(eestis kahjuks sellist veel pole) poolt välja antud eesti numbriga kõnekaarti. tasuta kõne vastuvõtmine 50 riigis ja välja helistamine poole odavam . :)
natuke reklaami kah:eureka:
kui kellelgi tekkis huvi siis võin hankida neid kaarte. U2U või mail
zill

Ma hiljuti leedust ja toimetasin seal smart kõnekaardiga ja telefoniks 5110. :thumb:
Saku PEOREKKA hooldaja:)
Vasta