Miks meil on siin just sellised kasutajanimed nagu on?
kunagi ammu sai hot-i email tehtud, aga mihkel oli juba võetud, siis sai kiiruga perenime esitäht otsa topitud. Siis mõni aasta hiljem see postkast enam ei avanenud ja oli vaja uus teha, nii tekkiski üks t lisaks. mihkeltt on mul igalpool kasutajanimeks. pärisnimi siis, you guessed it - mihkel 

Kunagi kui ma veel väike olin ... nii umbes viiendas klassis sai ajaloo tundides Leedu kuningriiku õpitud ja seal oli tore tegelane kuningas Vitautas. Teadagi, et tänapäeval neil seal kutsutakse lühendatult Vitas-teks. Umbes samal ajal tekkis ka meiliaadressi vajadus. Niisiis sai ka minust Vitautas (praktiliselt igal pool netis enamvähem sama).
Passis Vitas. Ja EI OLE Leedukas!
Passis Vitas. Ja EI OLE Leedukas!
Keeruline lugu on selle nime saamisega. Mul sõpruskonnas on nimekaim, ainult, et tema kirjutatakse ühe k-ga. Et meil vahet teha, hakkasid sõbrad kutsuma mind kas Heikkiki või Heikki Heikki. Kui tekkis vajadus uue e-maili järele, siis oli tükk nuputamist, mida panna. Ma ei ole kunagi suutnud omale välja mõelda mingit normaalsent interneti nime, hüüdnime pole, Heikki oli võetud juba ja ülejäänud eelpool nimetatud variandid tundusid jaburad. Siis nägin, et nimekaim oli pannud omale msn aadressiks heiki0. Edasi oli juba lihtne, kuna mulle numbrid nimedes ei meeldi, sai minust yksheikki.
Seda nime kasutan võimalusel igal pool, kus vaja end registreerida.
Seda nime kasutan võimalusel igal pool, kus vaja end registreerida.
cilpkonn sai minu esimeseks hotmaili aadressiks tekitatud... kilpkonn oli hõivatud, ja ei meeldi mullegi numbrid meiliaadressis, sedasi sai pandud lihtsalt ette C täht. Tegelikult mõneti võib seda nime isegi õigustada... nimelt olen vahel ise uimase arusaamisega ja pikaldase tegutsemisega:red: ja ERITI hommikuti venin ärgates millimeeter minutis, see vast ehk lähim seos...
kodulooma sellist pole olnud, seega, üsna laest võetud nimi...
Aga las ta jääda
Pärisnimi Tanel... selles teemas vist juba kolmas väikese mööndusega 
kodulooma sellist pole olnud, seega, üsna laest võetud nimi...
Aga las ta jääda

- 95SELaunch
Lihtsalt mu esimene SAAB oli 9-5 SE Launch
saps oli esialgselt sõprade/tuttavate tuletatud mu perekonnanimest- Sabiin. Parem ikka kui trussik vm
mis tavaliselt Andrusest tuletatakse. USC õppides/võisteldes anti mu nimele veel teine seletus- S sport-A alcohol-P party- S sex. Kuna eesnime kasutab mul vaid mõni inimene, siis miks mitte ka siin foorumis oma hüüdnime all kirjutada

Minu nimi on tuletatud perekonnanimest (Suve) ja seda juba siis, kui sai mindud kooli. Kuna ma läksin 5 aastaselt kooli, siis olid kõik teised klassikaaslased minust aasta-kaks vanemad ja nii mu esimene õpetaja kutsuski mind hellitavalt Suvekaks.
Tol ajal polnud autodel veel talve ja suverehve aga nüüd käib vahest närvidele küll, kui loed igaltpoolt suvekad ja talvekad, inimesed ei saa aru:fight:, et autodel on siiski talverehvid ja suverehvid aga mitte suvekad ja talvekad - nii võib mõne inimese tundeid riivata:(
Ahjaa, päris nimi on siiski Indrek.
Tol ajal polnud autodel veel talve ja suverehve aga nüüd käib vahest närvidele küll, kui loed igaltpoolt suvekad ja talvekad, inimesed ei saa aru:fight:, et autodel on siiski talverehvid ja suverehvid aga mitte suvekad ja talvekad - nii võib mõne inimese tundeid riivata:(
Ahjaa, päris nimi on siiski Indrek.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü
Minu hüüdnimi on mul juba küljes ligi 10 aastat ja selle sain täiesti ootamatul viisil. Kaudselt on see seotud küll legendaarse Emerson Fittipaldiga, ent paraku mitte minu võrreldavate sõiduoskustega. 
Nimelt olid ajad, mil PÖFF oli rohkem üksikute hullude pärusmaa või koht, kus tudengid said soojas ruumis aega veeta ja rosinaveini juua. Noil hämarail aegadel sai kord moositud kaks sõpra katkestama meeleolukat õhtut kõrtsus ja viidud nad poolvägisi vaatama Tšiili filmi 'Takso kolmele'.
Sõpradele film paraku sugugi ei meeldinud - peale lõbusa detaili, kuidas peategelastest pätid neid Ladaga sõidutanud taksojuhti pärast silmapaistvaid manöövreid hüsteeriliselt ja korduvalt 'Fittipaldiks' kiitsid.
Ja karistuseks katse eest oma sõpru kultuuriliselt ja vaimliselt harida, hakkasid nad sest õhtust peale mindki Fittipaldiks kutsuma. Nimi jäi ootamatult kergesti külge ja Fittiks hüütakse mind tänaseni.

Nimelt olid ajad, mil PÖFF oli rohkem üksikute hullude pärusmaa või koht, kus tudengid said soojas ruumis aega veeta ja rosinaveini juua. Noil hämarail aegadel sai kord moositud kaks sõpra katkestama meeleolukat õhtut kõrtsus ja viidud nad poolvägisi vaatama Tšiili filmi 'Takso kolmele'.
Sõpradele film paraku sugugi ei meeldinud - peale lõbusa detaili, kuidas peategelastest pätid neid Ladaga sõidutanud taksojuhti pärast silmapaistvaid manöövreid hüsteeriliselt ja korduvalt 'Fittipaldiks' kiitsid.
Ja karistuseks katse eest oma sõpru kultuuriliselt ja vaimliselt harida, hakkasid nad sest õhtust peale mindki Fittipaldiks kutsuma. Nimi jäi ootamatult kergesti külge ja Fittiks hüütakse mind tänaseni.
kui tõlkida eurokalkuraatori abil , võiks ju veenva diagnoosi panna, kuid tegelikkuses nime 3 esimest tähte ja paljudes kohtades sama kasutaja.
ärge nüüd uskuge seda kõike:poke:
ärge nüüd uskuge seda kõike:poke:
- Pocahontas
Lambist. Lubadel on Maili. Koduks on Outlook 

- Pocahontas
Kus nüüd tuli farmer välja 
EDIT: Vabandan teema risustamise pärast OT-ga..

EDIT: Vabandan teema risustamise pärast OT-ga..
-
- Auto: 9000 Aero, III Gen Camaro350, Chevy AstroVan, Chevy TransSport, Volvo242
Heh, kunagi kui sain ühe valge kitli, mida tööriietusena kandsin, siis oli ju vaja punane rist ja arsti nimi rinnale panna...muud nime, kui dr.pohhui, pähe ei tulnud ja ARZT on siis lihtsalt üldine nimetus saksa keeles ja ka viisakam:)