traction control failure! contact service!

Teemad elektroonikast...
Vasta
mellow

just sellise veateate lõi eile õhtul ette peale auto käivitamist. suretasin mootori välja ja käivitasin uuesti ning teade oli kadunud. millest või kust vea otsingut alustama pean? samas on olnud juhus kui olen sõitnud sellise kruuskattega parajalt auklikul maa tee peal, siis lõi ette veateate STABILITY CONTROL FAILURE. CONTACT SERVICE. aitas jällegi see, et seiskasin mootori ja käivitasin uuesti ning oli veateade kadunud. see ei tohiks ju normaalne olla. või on?
Trionic
Saabiguru

Mingi katkev elektriühendus.
mellow

täna hommikul tööle minnes hakkasid mõlemad veateated tööle :gun:ja tagasi nüüd tulles täpselt samuti. ja tööle hakkasid nad üpris konarlikul, aukus ja muhkus jne. teel. olen sunnitud igakord tööle minnes läbima umbes 500meetrise üpris hullu teelõigu. siledal teel ei toimu midagi, just tööle hakkasid sellel aukus teel. kas võib olla midagi sellist, et äkki kuskilt mingi anduri või mis iganes lahti põrutab ja siis annab sellist teadet. krt. küll, ei ole täna aega ega ka homme kuhugi selle probleemiga minna. pean vist minema ikkagi kuhugi tarkade meeste juurde, kellel on targad masinad ja teevad kindlaks mis kuskil jamab. kõige hullem, siin Pärnus ei ole ühtegi kohta ka, kes SAABe hästi tunneksid... täitsa jama kohe:(:(
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

No Trionic ju kirjutas "Mingi katkev elektriühendus". Anduri lahtipõrumine just seda tähendabki...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
mellow

no kus mina pidin teadma, et mingi katkev elektriühendus tähendab anduri lahtipõrumist... sain nüüd siis targemaks.
Vasta