läheb amortide vahetuseks

mellow

kuna olemasolevad orig. amordid kobisevad, kolisevad, eriti tagumised, siis plaan lähiajal välja vahetada kõik neli amorti. millist amorti soovitate igapäevaseks tavaliseks linnasõiduks:drive:
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Koni FSD :head:
Sõidan juba 2. aastat nendega, väga head...
S&S

Kas kollased!!??Jaanus?
mellow

kas need Koni FSD liiga jäigad ei ole võrreldes originaalidega? ei tahaks sellist pidevat põrutamst kah...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

http://www.koni.com/190.html Pealtnäha sellised kollakad jah..:) Aga jutu järgi on nad sellise iseadapteeruvad vastavalt sõiduvõtetele ja teeoludele.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Jaanus

Kuldsed. Mul on vedrud ka vahetatud Eiback Pro vastu, linnas sõites 17" rehviga on täitsa mõnus ja maanteel on stabiilsem, igaljuhul palju pehmemad, kui Aero originaalid :headbang:
mellow

aga kas sinu auto originaalid on samad, mis minugi autol? nagu aru saan, on need Koni FSD pehmemad võrreldes originaaliga? sel juhul vist tuleb Koni FSD alla kruttida...
mellow

mida ma veel koos amordidega välja vahetama peaks? padjad, tugilaagrid, tolmukatted, kas on veel midagi?
Kasutaja avatar
Jaanus

Tugilaagrid kindlasti, muud suurt ma ei mäletagi...
Algselt postitas: mellow
mida ma veel koos amordidega välja vahetama peaks? padjad, tugilaagrid, tolmukatted, kas on veel midagi?
MangustGrupp

vahetasin m2rtsis terve ringi, padjad, laagrid, kummid jne jne :) ammod panin SACHS, olen p2ris rahul, praegu soitnud nendega ca 15.000km, kust 8500km umbes ukraina ning tagasi, tulin kohale, kontrollisin aga VEERMIK on 100% korras ! :D arvestades sellega, et nenedel tee nagu suur auk :) nii et minu poolt haa kogemus SACHS-ga. esimeste paar 3500kr, tagumiste 2800kr vist oli
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mul tutikad kollased konid all aga pole eriti nagu sõita saanudki :S Best thing is, ma saan neid keerata kuidas tahan. Tagumisi muidugi ebamugav kruttida aga saab hakkama. Soovitan reguleeritavaid kui oled "harrastaja sportlane"

Btw, can we get a "confused" emoticon?:notworthy:
ssilverr

Ma olen selle aasta algusest kollaste konidega ringi vuranud, enam ei häälitse nii nagu eelnevad,
vedru on sama mis ennegi, täitsa viisakalt saavad autoga hakkama meie kuumaastikel.
Esimeste jaoks on võti ka olemas et saad kapoti alt jäigemaks pehmemaks keerata kui tuhin peaks peale tulema, tagumiste timmimiseks peab nad alt korraks lahti võtma.
Nii palju võrreldes eelnevaga, et rehvidele tekkis küll täitsa arvestatavalt rohkem pidamist ja auto ei kaldunud enam nii palju..
mellow

kõik amordid autol täna Viikingis sooduskampaania korras vahetatud:D päris mõnus on nüüd sõita. ei kobise ega kolise enam miskit:D tagumised tegid ikka ennem päris mõnusalt juba häält, sellest saan nüüd aru, kui uued küljes ja kuskilt teekonarlusest üle sõidan :drive: mul täitsa hea meel :P ja loodan, et amordid ka kestavad...
Carruks

Mellow,
palju kogu ringi eest välja pidid käima!?
mellow

6450eeki läks selle sooduka ajal kogu lugu maksma. hinnas tugilaagrid, mingid kronsad ja kummikatted.
Carruks

Kas alla läksid originaalid (amordid)? Olen kuulnud, et need ei pidavat kaua kestma meie teedel! Et kui vahetada, siis millegi muu vastu!
Carruks

Mis arvata BOGE amortidest? On kellelgi kogemust nendega?
Carruks

Milliste amortide vastu soovitate originaale vahetada? Originaalid on suht koht jäigad, tahaks midagi pehmemat!:)
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Algselt postitas: Carruks
Mis arvata BOGE amortidest? On kellelgi kogemust nendega?

sama kompani sachs`iga..seega erilist vahet pole
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

kõik amordid autol täna Viikingis sooduskampaania korras vahetatud:D päris mõnus on nüüd sõita. ei kobise ega kolise enam miskit:D tagumised tegid ikka ennem päris mõnusalt juba häält, sellest saan nüüd aru, kui uued küljes ja kuskilt teekonarlusest üle sõidan :drive: mul täitsa hea meel :P ja loodan, et amordid ka kestavad...

anna teada kaua kestavad kolinata..vana ja huvitav teema ja mis amort alla pandi..sachs või koni?

reeglina tuleb kolin 0,5a jooksul meie oludes mürinaga tagasi
mellow

annan nüüd teada, et juba kolisevad :( alla pandi originaalid. krt küll:wall: rahast oli tol hetkel kahju, oleks pidanud ikka need kollased paljukiidetud Koni FSD alla panema...
teager

annan nüüd teada, et juba kolisevad :( alla pandi originaalid. krt küll:wall: rahast oli tol hetkel kahju, oleks pidanud ikka need kollased paljukiidetud Koni FSD alla panema...

Alla aasta all olnud? Siis ju garantiijuhtum...

Enda kogemus tonnise all - bilsu spordid - kobisevad peale 1 aastat, Konid kobisevad peale 1.5 aastat :(

Kes veel oskab midag head soovitada, olen nõus kuulama.

terv, teager
mellow

Konid kobisevad:? siit foorumist lugedes tundub just, et need Koni FSD on kõikse paremad. Mõtlesin otsima hakata sõbralikku töökoda, kes need mulle müüvad ja alla panevad. Ja eks selle garantiiga on ka nii nagu on. Amort teeb oma töö tegelikult ära ja vaevalt nüüd kobisemise pärast midagi välja vahetatakse. Kunagi mõned aastad tagasi oma üle-eelmise autoga jaurasin Monroe amortide garantii teemadel. Lõpuks tehti amorditest ja õeldi, et tulemus on üle keskmise hea ning võimalikud kobinad garantii alla ei käi, kuna amort ise toimib...
Trionic
Saabiguru

Sama juttu ajab ka KONI. Troostauto võitles nendega paaril korral,aga vist ikka lootusetu.Test ekspertiisis näitab ,et amort töötab ideaalselt.Kolksu selline test ei tuvasta pea kunagi.
FSD pole veel halvast küljest end näidanud,liiga uus toode vist.
Olen ise bemmil 2 aastaga 2,5 jooksu Bilsu B6 amorte prükka loopinud.Hind ligi 6kiloeeku silla kohta(12 kilo auto jagu).
Nüüd läksid alla Gabriel toodang,800 eeku tk. Olen ka mujalt kuulnud,et need odavad "rauast" amordid kestavad meie tankodroomidel.Konid,pilsud,saksid jne.on mõeldud TEEDEL sõitmiseks ja seal need ka kestavad.
mellow

Kas see Gabriel ka Saabile amorte teeb? Kui võimalus, siis prooviks äkki ka need Gabriel amordid ära, kuigi vaim oli juba valmis Koni FSD alla panema...
Vasta