Sorri kui häiris.
Saabneti/Saabiklubi särgid 2008 Cyberi käes!!
Kust teate,et XL on suurem kui L või vastupidi! Mul seljas tutt-uus särk ja number L,aga kapis teine XL on vaat et korda väiksem! Tahan ka särki!!!Vot ei tea mis number tellida,sest viimased saabneti ja klubi särk on XL id ja vaata et seljast ära ei kuku! Klubi särk on ikka jube lohva!!Lausa kole seljas!! Mis nüüd teha? Tellida L ja pärast dieedile minna,või jälle XL ja kosuma hakata!
Kui võimalik,siis äkki mõõdud siia panna või mannekeen eeskujuks!:)
Kui võimalik,siis äkki mõõdud siia panna või mannekeen eeskujuks!:)
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
Särgid ei ole samad, mis eelmisel korral (on paksemad ja kvaliteetsemad nagu ma aru sain).
Seega ei pruugi (küll aga võivad) suurused eelmisele särgile vastata.
Ootame, küll hr. TGB paneb mõõdud üles, siis kindel võrdlus olemas.
Seega ei pruugi (küll aga võivad) suurused eelmisele särgile vastata.
Algselt postitas: Rästas
Homme õhtuks ma loodan!
Seni võite tellida ja maksta kui huvi on. Suuruste muutmisest saab hiljem (kuni 01.08) U2U teada anda ja muudame ära!
Tead mis, mina tellisin nii XL kui XXL mõõdu. Kui tuleb suuremat sorti särk, siis hakkan XL'i kandma ja XXL läheb müüki. Kui aga vastupidi, siis läheb XL müüki. Ei kahtlegi, et ühest hiljem lahti saan.Algselt postitas: tarmiit
Mis nüüd teha? Tellida L ja pärast dieedile minna,või jälle XL ja kosuma hakata!
Võimalik et tuleb leppida sellega et Aero X kontuurid rinnal saavad olema trükitud valgega. 
(Kavandil sinakate varjunditega) Lugu selles et täpselt selle tulemuse saavutamiseks tuleks siiditrüki puhul kasutada 2 asemel 5 erinevat värvi. Minu viga et asjaga liialt kiirustasin ja ei osanud selliste nüanssidega arvestada
Kellele Valged kontuurid on vastuvõetamatud, palun U2U
Suuruste tabel õhtul kindlasti olemas ja lähipäevil saan ka täpse kavandi!
(Kavandil sinakate varjunditega) Lugu selles et täpselt selle tulemuse saavutamiseks tuleks siiditrüki puhul kasutada 2 asemel 5 erinevat värvi. Minu viga et asjaga liialt kiirustasin ja ei osanud selliste nüanssidega arvestada
Suuruste tabel õhtul kindlasti olemas ja lähipäevil saan ka täpse kavandi!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Statistika näitab 141 tellitud ja 122 makstud...?
Oh jumal küll:wtf:Algselt postitas: enrico
millal muidu lootust särgid kätte saada on?
03.09 kirjutas TGB,et hiljemalt nädala pärast lähevad trükkimisse ja sa küsid juba 05.09, et millal kätte saab....
Ei saa nii kannatamatu olla. Ega sa ilma ei jää:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...