Öös on asju 2008 vol.3
Algselt postitas: Cyber
kahekesi ei tee te suurt midagi... panin küll kirja tiimi, aga soovitan soojalt täiskomplekt (vähemalt 4 inimest) hankida omale.Algselt postitas: enrico
paneks kahh ennst kirja
tiimi nimeks siis cabrio
liikmeid2
Me ei saa keelata tule kasvõi üksi. Aga oskame soovitada. Neli pead on ikka 4 pead!

Iga ratas veab and then some!
Ma lugesin KÕIK Öös on asju vollid ja järelkajad läbi. See võttis mitu head töötundi
vist, aga see-eest on adre juba laes.
Samas pole ma üldse kindel, mis mu tugev külg peaks ses võistluses olema, ummisjalu prožega ringi jooksmine?
Kaardi lugemine on ju mingi kolmanda järgu ülesanne, punktide väljamõtlemine aga kuupjuure tasemel on mulle põlishumanitaarile küll raketiteadus 
Aga neetult põnevaks läks asi, lähen koju sõdurisaapaid viksima, paistab, et sain mängu
EDIT: terve kodutee palvetasin, et ei oleks firma suvepäevad samal ajal, just maksin osavõturaha ja pakkusin end sõudemeeskonda kirja. Õnneks tuleb järjestikku kaks väga sisukat nädalavahetust!

Samas pole ma üldse kindel, mis mu tugev külg peaks ses võistluses olema, ummisjalu prožega ringi jooksmine?

Aga neetult põnevaks läks asi, lähen koju sõdurisaapaid viksima, paistab, et sain mängu

EDIT: terve kodutee palvetasin, et ei oleks firma suvepäevad samal ajal, just maksin osavõturaha ja pakkusin end sõudemeeskonda kirja. Õnneks tuleb järjestikku kaks väga sisukat nädalavahetust!
No mis suvepäevad need sügisel on? 27 sept puhas sügis ju!Algselt postitas: vallikas
Terve kodutee palvetasin, et ei oleks firma suvepäevad samal ajal, just maksin osavõturaha ja pakkusin end sõudemeeskonda kirja. Õnneks tuleb järjestikku kaks väga sisukat nädalavahetust!
Hakkame siis ülekandeid tegema:eureka:
Teadmiseks,et jaekaubandusse saabus uus partii kummikuid ja kalosse. Seltsimehed Saablased-Alfistid kiirustage:wise:
Teadmiseks,et jaekaubandusse saabus uus partii kummikuid ja kalosse. Seltsimehed Saablased-Alfistid kiirustage:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Rada
1.Trassil...
3.Trass on....
4. ...
Kus on siis number kaks?
Ja kui on autoga läbitav, siis ehk ei pea GjeeEssNjeljagja mässama, pljätt.
1.Trassil...
3.Trass on....
4. ...
Kus on siis number kaks?

Ja kui on autoga läbitav, siis ehk ei pea GjeeEssNjeljagja mässama, pljätt.
Tegelt mul sama küsimus, kuna sai see juba nädal aega tagasi tehtud... Imelik.. Keegi on vist laiskvorst