kust otsida klassikul väistemperatuuri andurit

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
fagott

tere, ostsin hiljuti oma esimese klassiku, kasutajalt tarts. http://www.zone.ee/arnoldpere/Saab/ kindlasti osadele teist tuttav auto. Vaikselt avastan seda toredat masinat, ja äkki kogenumad kasutajad oskavad juhatada, kus võik 93.a. klassikul olla välistemperatuuri andur - hetkel näitab ta mulle -30kraadi koguaeg, otsiks üles ja vaataks mis häda. uurisin ka netis ringi, ei leidnud infot veel...

Terv.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Klassikul? Välistemperatuuri andur? Mingi isepandud asi siis. Ma küll ei mäleta, et originaalis miskit sellist seal küljes oleks.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
fagott

võimalik, ega ma ei tea...võimalik et ise kompunnitud...piltidel on näha igaljuhul, need kolm illuminaatorit seal käiguka taga rivis, vasakpoolne aku voltmeeter, keskmine mootori temp ja parempoolne on välistemp. ei tea, kui ise kompunnitud kunagi, siis ilmselt aint juhet taga ajades võimalik leida.
saab9-3

Tüüpiline paigutus oleks minu arvates esistange küljes.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

jap, need pole kindlasti originaalasjad.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Algselt postitas: Cyber
jap, need pole kindlasti originaalasjad.

Võib vabalt olla - Originaal-lisavarustus

EXTRA INSTRUMENTS - voltmeter, oil temperature gauge, oil pressure gauge and external temperature gauge for fitting in the fascia or accessories console.

Pilt

terv, teager
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ok, ütleme siis nii, et 3-st 1 ei ole originaal ..:)

Siit vaatab kolmandana vastu miski elektrooniline vidin, originaal on siiski seieriga.
Pilt
Pilt
joels

OT korras lihtsalt pean mainima, et väga kena klassik Sul:beer:
teager

Algselt postitas: joels
OT korras lihtsalt pean mainima, et väga kena klassik Sul:beer:

Kod. Tarts'i vana klassik???

terv, teager
fagott

zänx joels, selge...kui aega saan hakkan juhet taga ajama, zarniir ka ostetud ja vaja vahetada, eks muu selgub töö käigus. muidu hetkel kyll isegi ostuga rahul.
fagott

sharniir vahetatud ja temp andur ka yles leitud...kysiks veel seda, et klassikul oleks vaja käigukasti õli vahetada. See teema on kindlasti siit ka läbi kumanud korduvalt. Ehk juhatate jägedele.
Terv
Trionic
Saabiguru

Alt ,peale korgi eemaldamist voolab välja ja vardatorust valad sisse.Uuematel varrast pole,aga koht,kust sisse valada asub samas kaanes,kuhu varem toru suubus. Olen kohanud uuemaid kaste,milledel äravoolupunn oli umbseks tehtud.
Siis sai sinna puuritud-keermestatud ava. Saab ka diffrikaant avades õli välja, või imuriga imedes pealekallamisavast.
Vasta