Ravimas käidud, aga pole midagi muutunud.
Lisatud failid
Seda mõistavad ainult saabikud :)
Mina käisin eelmine nädal Tallinnas ja siis alates Pärnus Olerexi tankla ristmikust kuni Märjamaani sõitis minu ees täpselt samasugune SAAB 9-3 SS ja sama ilusat musta värvi ja pestud oli ja sama mootori kubatuur oli ja täpselt samast kohast ostetud oli, numbrialus oli sama. Põhimõtteliselt kaks identset autot oli, ainult numbrimärgid erinesid;)Selline väike äratundmise rõõm oli küll koos sõites. Sai vahepeal üksteisest paar korda mõõda sõidetud:drive: Märjamaa Statoili sai ka koos sisse keeratud ja siis me tankisime ja ma tüdrukutele ütlesin, et vastutulevad autod vilgutavad sellepärast, et teie SAABil ei põle tuled:D selline juhus oli siis. Edasi sõitsin üksi, sest tüdrukud jäid veel järjekorda maksma jne. Üks neist tüdrukutest oli Eestis üpriski tuntud nägu;) selline juhus oli mul siis...
Mul ise on ka paar sellist juhust olnud et vist eelmine nädal kui Ylemiste keskusest tulin siis ilmus mu ette selline kirsi punane 9-5, sis tydrukule ytlesin see on sama mis meil maja taga seisab ja oligi .Siis tema ees ja me järgi, söitsime Koidu tänavale kus ta pargis maja taha ja meie maja äärde tänaval ja selle 9-5 omanik elab körval majas
. Kahjux ei tea kes see on.
Siis veel Videviku tänaval on yx must 9-5 Saabneti märgiga , mida olen ikka mitu korda seal pargis parkimas näinud ,kahjux nr-märgi ei mäleta, mingi ....-azx midagi taolist. Et alati möelnud et uurin kes see on aga alati unustan nr märgi ära:wall:
Siis tondi selveris nägin yhte tuttavat ja kysis kas se punane Saab on su oma , siis vastasin et jh , aga möelmal oli nii kiire et ei jöudnud eriti räägita ja pärast välja minnes oli hea yllatus ,ta oli oma auto mu auto vastu parginud ja yx vanem 9-3 oli tema körvale parginud
Aga käe viskamise poolt olen kahekäega poolt:notworthy:
Mäletan just seda aega kui Saabi ei olnud et eriti ka neid sis tähele ei pannud , nyt nagu kui omal Saab tundub et kus nad ennem olid nyt järsku paned tähele igat Saabi mida tänaval näed .
Lisatud failid

Siis veel Videviku tänaval on yx must 9-5 Saabneti märgiga , mida olen ikka mitu korda seal pargis parkimas näinud ,kahjux nr-märgi ei mäleta, mingi ....-azx midagi taolist. Et alati möelnud et uurin kes see on aga alati unustan nr märgi ära:wall:
Siis tondi selveris nägin yhte tuttavat ja kysis kas se punane Saab on su oma , siis vastasin et jh , aga möelmal oli nii kiire et ei jöudnud eriti räägita ja pärast välja minnes oli hea yllatus ,ta oli oma auto mu auto vastu parginud ja yx vanem 9-3 oli tema körvale parginud

Aga käe viskamise poolt olen kahekäega poolt:notworthy:
Mäletan just seda aega kui Saabi ei olnud et eriti ka neid sis tähele ei pannud , nyt nagu kui omal Saab tundub et kus nad ennem olid nyt järsku paned tähele igat Saabi mida tänaval näed .
Lisatud failid
Nii tore oleks, kui see TGB tähekombinatsiooniga tonnine, millega täna ööseks sai tagumikud kokku aetud, ei oleks me maja juures pelgalt külaline vaid jääks alaliseks elanikuks:). Pilti seekord ei viitsi teha, aga must ja Tartu aadress on numbrialustel. Uus naaber mul?
Algselt postitas: anthillse
See siis minu isend, käime jah Videviku 13 tuttavatel külas. Kusjuures seal kõrvalmaja parklas seisab samuti üks tumedat karva 9-5.
Algselt postitas: avelito
See siis minu isend, käime jah Videviku 13 tuttavatel külas. Kusjuures seal kõrvalmaja parklas seisab samuti üks tumedat karva 9-5.
Ma elan Lasnamäe lõpus:P, seega keegi teine on oma musta TGB-numbriga tonnisega siia ööseks jäänud, mitte Avelito.
Algselt postitas: vallikasAlgselt postitas: avelito
Ma elan Lasnamäe lõpus:P, seega keegi teine on oma musta TGB-numbriga tonnisega siia ööseks jäänud, mitte Avelito.
Aga kas keegi on väitnud, et see mina olin. Jutt oli minumeelest Videviku tänavast, mis asub Kristiine linnaosas.
Ega jh seal Videviku ja Kriistina tänava kandis suht palju Saabe et yx veel mida olen tähelepannud on Saab 9-3 beezi värvi mis seisab Kristiina 27 , siis Veel videviku 16 juures on valge vanem 9-3
:headbang:
Aga neist vist kedagi pole siin foorumis

Algselt postitas: anthillse
Ega jh seal Videviku ja Kriistina tänava kandis suht palju Saabe et yx veel mida olen tähelepannud on Saab 9-3 beezi värvi mis seisab Kristiina 27 , siis Veel videviku 16 juures on valge vanem 9-3:headbang:
Mina nägin seal veel ühte beežikat 90-t, aga sel valgel on parem külg täitsa lömmis

Nii on see valge on suht nutuses seisus
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: pistyk
kas herr ivomets oli oma sonettiga reede õhtul haapsalu lossiplatsil?igaljuhul hea oli oma silmaga ka see sonett ära näha![]()
me.
ja seal oli veel saabisid ja saabitud saablasi, seda kontsrti kuulamas-vaatamas

igaljuhul konts oli lahe! ja kuigi Kobrinit ei tulnud oli kohal Roosentali Jürka!

KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Vat see on mitme otsaga asiAlgselt postitas: suurSee kiiks on vist paljudelAlgselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Parklates kipun ka otsima teise saabe kelle kõrvale parkida.
Täna poest tulles leidsin oma auto ümbritsetuna saabidest.

Mina kipun parkima parkla tahapoole, et oleks mugavam autost välja ronida ( tagaistmelt vaja ka laps veel võtta ), ei kraabiks uksega kõrvalolijaid ning pärast ostudega autosse mahtuda. Ja paganama tihti, kui olen ennast uhkesse üksindusse parkla taha parkinud, leian tagasitulles, et mingi saabik on ennast täpselt minu kõrvale sättinud.
Siis ajab vihale küll, et vaja auto edasi lasta, et koormat laadima hakata.

Algselt postitas: smr
Vat see on mitme otsaga asi
Mina kipun parkima parkla tahapoole, et oleks mugavam autost välja ronida ( tagaistmelt vaja ka laps veel võtta ), ei kraabiks uksega kõrvalolijaid ning pärast ostudega autosse mahtuda. Ja paganama tihti, kui olen ennast uhkesse üksindusse parkla taha parkinud, leian tagasitulles, et mingi saabik on ennast täpselt minu kõrvale sättinud.
Siis ajab vihale küll, et vaja auto edasi lasta, et koormat laadima hakata.![]()
ise ei ole veel teisi saabe niimoodi "kinni parkinud", aga nüüd tean, et kui teise saabi kõrvale, siis jätta koht vahele

Suurte esiustega (oli sul vist 3D) saabide kõrvale parkides võiks vist tõesti sellele mõelda...Algselt postitas: smrNoh, see võib ka puhtalt ainult minu kiiks olla juAlgselt postitas: mihkeltt
[ise ei ole veel teisi saabe niimoodi "kinni parkinud", aga nüüd tean, et kui teise saabi kõrvale, siis jätta koht vahele![]()
![]()
Mina enda kogemusest siis kah.
Sõitsin suvel Tlnast Tartu(kontserdile) ja siis, mõnedkümned kilomeetrid enne Tartut sõidab mulle vastu üks vana kena klassik, mille roolis olnud muhe seltsimees viipas sõbralikult kätt ja mina kenasti vastu.
Naine küsima, et milleks? Vastasin, et ... ee, Saabiomanikud teevadki sedasi
(ega ma ei valetanud ega luisanud ju oma kallikesele)
Sõitsin suvel Tlnast Tartu(kontserdile) ja siis, mõnedkümned kilomeetrid enne Tartut sõidab mulle vastu üks vana kena klassik, mille roolis olnud muhe seltsimees viipas sõbralikult kätt ja mina kenasti vastu.
Naine küsima, et milleks? Vastasin, et ... ee, Saabiomanikud teevadki sedasi

See käeviipamine on jah, selline ilus asi, endal muidugi see viga, et Tallinnas olles unustan ära, et istun mittesaabis ja siis ei saa vastu sõitev saabijuht küll aru, et miks talle viibati.
Teinekord kui helesinise piruka juht teile viipab, siis ärge mõelge kohe halvasti
Teinekord kui helesinise piruka juht teile viipab, siis ärge mõelge kohe halvasti

Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Lunotel oü