Saab 9-3 Ostuabi palun!

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
ttlauri

Soovin endale osta Saab 9-3 2.0 i 110kw. Päris hea varustusega, navi, el. istmed, nahk, automaat jne. Hind on 155 000.- ja auto on saksamaalt toodud, räägivad, et läbisõit on 123000km ja hooldusraamat on. Müüakse seda Kadaka tee 183c platsil, kus on ka Troost auto. Käisin vaatamas ja paistis täitsa korralik auto olevat. Samas kui ütlesin, et tahan saabianti juurde viia kontrolli kolmapäeval, siis vana ütles, et ta lendab kolmapeäval saksamaale, et ma võin seal samas troostis ka teha kontrolli. Väikesed kahtlused on. Mis te sellest asjast arvate ?
Andrus99
Saabiklubi liige

Ma arvan, et Troost Auto pädevuses Saabe kontrollida ei tasu kahelda.
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
tõh

troost küll saabiantile usaldusväärsuselt alla ei jää.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mis sa tast teise linnaotsa vead, kui Troost seal kõrval kohe on? Mitte midagi kahtlast selles soovituses küll ei ole.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ttlauri

Noo, kas te olete käinud sellel platsil? Keset neljaäpeva sisse marssisin vanjade uksest, oli viina pudel laual. Sugulane rääkis sama juttu, kui ühte Audit vaatama läks samale platsile. Kahtlus tekkis sellest, et nad saavad ju Troosti omadega hästi läbi, miks ei peaks Troosti mehed mulle ütlema, et kuule väga normaalne on küll.
Pakkumine on muidu ikka suhtkoht hea. Teiste selliste Saabide hinnad hakkavad 180-190t.
Soovin lihtsalt veits võõrast arvamust ka, ennem kui ära ostan selle.
iisak

Algselt postitas: ttlauri
Noo, kas te olete käinud sellel platsil? Keset neljaäpeva sisse marssisin vanjade uksest, oli viina pudel laual. Sugulane rääkis sama juttu, kui ühte Audit vaatama läks samale platsile. Kahtlus tekkis sellest, et nad saavad ju Troosti omadega hästi läbi, miks ei peaks Troosti mehed mulle ütlema, et kuule väga normaalne on küll.
Pakkumine on muidu ikka suhtkoht hea. Teiste selliste Saabide hinnad hakkavad 180-190t.
Soovin lihtsalt veits võõrast arvamust ka, ennem kui ära ostan selle.
Kas sulle ei tundu,et sa tegeled siin praegu laimamisega Troost Auto aadressil:wtf:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
ttlauri

Vabandan, ma ei tahtnud kedagi solvata, laimata ega kahjustada.
Esmasmulje ehmatas ja on väga teretulnud, kui keegi selle ümber lükkab!
Kutt kes seda mulle näitas, oli väga mõistliku jutuga, mingit müügimehe pushimist polnud. Selle pärast ma küsingi siit, et kas keegi saab mu arvamust ümber lükata ?
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: ttlauri
Vabandan, ma ei tahtnud kedagi solvata, laimata ega kahjustada.
Esmasmulje ehmatas ja on väga teretulnud, kui keegi selle ümber lükkab!
Kutt kes seda mulle näitas, oli väga mõistliku jutuga, mingit müügimehe pushimist polnud. Selle pärast ma küsingi siit, et kas keegi saab mu arvamust ümber lükata ?

Tegemist ju minu teada kahe täiesti eraldi seisva ettevõttega. Võta mõni büroomaja ette. Seal on firmasid erinevaid jalaga segada. Sinule kui kliendile ei tohiks mingit vahet olla kuidas nad omavahel läbi saavad.
Iga ratas veab and then some!
suur

Usun, et Troostist saad väga hea hinnangu. Sellise mankipisnessiga (nagu kahtlustad) tegeledes jääks Troost kiirelt oma kundedest ilma.
Võid julgelt viia.

Iisak, võta rahulikult. Ka mina oleks rohelisena sellise küsimusega kohe foorumisse pöördunud. See viinapudeli teema käis vast ikka Troosti naabrite kohta (lause sõnastus).

Usun, et Lauri sai piisava vastuse.
ttlauri

I thank you all mucho:thumb:
iisak

:beer:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
ttlauri

Sügavad kummardused isiku suunas, kes auto täna üle vaatas:notworthy:

Peadselt siis ka õnnelik Saabi omanik.:beer:
Vasta