Õlleankur + loba teemal koduõlu/siider
no fear, linnaseekstrakt ongi maltoosa
ehk siis igale asjale on olemas ka peenike nimetus 


Amberstein oü müüb Soome linnaseekstrakti.
kui keegi on veel huvitatud, siis müün roostevabast õlleankruid, mahuga 30 ja 50 liitrit.
hinnas usun et jõuame kokkuleppele, aga alla 1000 ei tahaks küll saada...
http://kuldnebors.ee/kuulutused/Kodumas ... uage_id=et
hinnas usun et jõuame kokkuleppele, aga alla 1000 ei tahaks küll saada...
http://kuldnebors.ee/kuulutused/Kodumas ... uage_id=et
Algselt postitas: Lepa
Keegi siinsetest siidrit ka teinud on? Mul üks 36L punsu käib oktoobri algusest saadik, maitse on juba täitsa hea, a ei ole veel klaariks tõmmanud. Jaanipäevaks vast on valmis kah![]()
Tule Allikale ja võta kaasa, me siis ütleme, kas on valmis või ei

Kas kõik on õllevalmistamisel kasutanud tavalist pagaripärmi?
Õllepärmidel peaks tegelikult ju vähe teised tüved olema ... aga kuskohast neid saab?
Hea nõu abiks (ankur olemas, seda mitte pakkuda
)!
Õllepärmidel peaks tegelikult ju vähe teised tüved olema ... aga kuskohast neid saab?
Hea nõu abiks (ankur olemas, seda mitte pakkuda

Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

Algselt postitas: Ryhkija
Kas kõik on õllevalmistamisel kasutanud tavalist pagaripärmi?
Õllepärmidel peaks tegelikult ju vähe teised tüved olema ... aga kuskohast neid saab?
Hea nõu abiks (ankur olemas, seda mitte pakkuda)!
Osasid maltoosaid müüakse kohe koos õllepärmiga.
Olen kunagi teinud tavalise pärmiga ka kuid see oli tavalisest eesti maltoosast ka.
Pipra poes on huvitavaid maltoosasid müügil, millel on pärm kaasas.
Coopers'i tooted.
Iga ratas veab and then some!
Pruulimine.ee
Pood ise on rohkem veinitegemiseks vajalikule spetsialiseerunud, aga õllepärmi saab ka Veinivillast
Kuu tagasi sai käima pandud selline asi:
http://www.veinivilla.ee/ollekontsentra ... -5-kg.html
Nüüdseks on see laagerdunud paar päris head nädalat ja tulemus on selline:

Vabandan pildi kehva kvaliteedi pärast.
http://www.veinivilla.ee/ollekontsentra ... -5-kg.html
Nüüdseks on see laagerdunud paar päris head nädalat ja tulemus on selline:

Vabandan pildi kehva kvaliteedi pärast.
Huvi pärast küsin, et kas teed ankrus ja lased ka seal laagerduda või villid pudelitesse? Ise tegin eelmisel suvel kaks laari lager tüüpi õlut. Esimene jäi ankrusse, teise tegin veini kääritamise nõus ja villisin pudelitesse. Nii värvus kui maitse olid selgelt paremad teisel variandil.