Ei peab vist laupäeva hommikuks ikka linna jääma

Algselt postitas: suvekas
Kuna ise olen selle reidiga seotud ja arvatavasti patrullime Kõrvekülas ja Räpina mnt. siis niipalju saan öelda, et asi hakkab reede kell 21.00 pihta ja läbi saab see laup.15.00. Tõesti pole mõtet sellel ajal sõita alkoholijoobes,samuti pole mõtet kaasa vedada narkootikume (kuna narkokoerad on ka osalised) siis pole mõtet lõhkeaineid vedada, (samuti koerad) auto peab olema täiesti korras ja olemas peavad olema tõkiskingad, tulekustuti,varurehv, ja vastavalt, siis kellele auto kuulub ka esmaabi pakk ja ohukolmnurk.
Reid põhimõtteliselt hõlmab ikka väljuvaid teid aga jupo ja kapo patrullivad ka linnas sees, eriti Tartu vangla ümbruses.
Rekkajuhte kaalutakse Elva mnt. ja toll teostab liikuvalt erimärgistatud diiselkütuse otsimist sõidukitest.
Sai vist kõik kirja, kui midagi veel meenub või kellelgi tekkis küsimusi, siis saan täpsemalt järgi uurida.
Algselt postitas: suvekas
Ma arvan ka, et asi on pigem statistilist laadi aga roolijoodikutele ja +10 üle sõitjatele, kindlasti ei halastata.,
Algselt postitas: vmaster
Aga ma ei saa aru, et kas on keeruline autosse muretseda sellised lihtsad asjad nagu tulekustuti, tõkiskingad, ohukolmnurk. Pärast ei pea muretsema, et politsei trahvi teeb, kuna need on puudu.
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: vmaster
Aga ma ei saa aru, et kas on keeruline autosse muretseda sellised lihtsad asjad nagu tulekustuti, tõkiskingad, ohukolmnurk. Pärast ei pea muretsema, et politsei trahvi teeb, kuna need on puudu.
Ei olegi raske. Mina näen pigem, et nende kontrollimine on törts ajaraiskamine. Selleks on meil olemas TÜV.
Algselt postitas: vmaster
Algselt postitas: smrSiit on näha et riik on õigust liiklusvahendit juhtida ilmselgelt uisapäisa jaganud.Algselt postitas: will
3. Lõpetage inimeste peetimine (varuratas, tõkiskingad, tulekustuti-millal sellest kasu on olnud?)
Algselt postitas: smrSiit on näha et riik on õigust liiklusvahendit juhtida ilmselgelt uisapäisa jaganud.Algselt postitas: will
3. Lõpetage inimeste peetimine (varuratas, tõkiskingad, tulekustuti-millal sellest kasu on olnud?)
Algselt postitas: NastixAlgselt postitas: smrSiit on näha et riik on õigust liiklusvahendit juhtida ilmselgelt uisapäisa jaganud.Algselt postitas: will
vaata, willile meeldib kasutada kõiki temale seadustest tulenevaid õigusi, kuid täiesti vastupidine toimub temale seadustega pandud kohustuste täitmiste suhtes
Kak novõi russkii!
Ma olen oma elu jooksul piisavalt aega ja energiat kulutanud selliste "totruste" vastu võideldes. Erinevalt sinust olen ma aga aru saanud dongihootelikust mõttetusest tuuleveskitega võitlemisel.Algselt postitas: will
To iisak: Mis sulle nüüd sisse läks?
Algselt postitas: will
Kui nõuded on lollakad ning nende nõuete eiramine ei sea kaaskodanike elu ohtu /tõkiskingade puudumine/ siis selle eest "peetimine" ja maks trahvi tegemine näitab ainult üht.'-meil valitsevat mendi mentaliteeti aga noh eks neist peab ka arusaama-tahavad ju minna tulemuspalga eest Egiptusesse puhkama.