eeldavasti kontrollitud läbisõit ja ajalugu.. hind on ka mõistlik
see, et omanikuks on naine võib tähendada seda, et masin võibolla on hooldamata ..no offence

lase kontrollida ühesõnaga

Algselt postitas: Merle
Loomulikult ei jäta ma kedagi oma positiivsest emotsioonist ilma!:)
Sain VM-st ka väga hea hinnangu 9-3-le.
Hetkel seisab tehingu tegemine veel minu olemasoleva auto (Civic) taga kinni, kuna ostja pole liisingust veel vastust saanud.
Algselt postitas: vallikas
Ma olen ka sõbralik ja valmis saabi sõita andmaAga mul on tunne, et see roheline on algusest peale tegelikult olnud see, mida teemaalgataja on ihaldanud....
![]()
Liisingust veel niipalju, et kui eraisik võtab sul auto liisingusse, siis liisingul on õigus rahasid vist kuni 7 päeva kinni hoida. Ja nad kasutavad seda õigust täies mahus. Arvesta sellega, et raha saad kätte siis nädal hiljem sellest ajast, kui ostja auto ära ostab...
Algselt postitas: Merle
Huvitav tähelepanek! Ka minul tekkis rohelise Saabi puhul sama emotsioon, vaatamata sellele, et auto mulle meeldis...Müüjate poolt ei saanud selle fakti varjamist küll lausa valetamiseks nimetada, aga varjamiseks ja vassimiseks igal juhul. Olen harjunud ausate inimeste asjau ajama, mida need kaks müüjat usaldusväärsuse osas ei tekitanud....Pealegi domineeris keskmiselt ülbem käitumine, mis minu ostusoovi igal juhul veidi pidurdas..
Vist sellest kõige esimeses postituses oelvast räägitakse...Algselt postitas: ivomets
kle aga millise myyaga tegu??
1 omanik (naisterahvas)
Algselt postitas: Berlyka
See viimane kommentaar käis vist minu pihta.
Ei olnud need ainukesed põhjused miks ostmata jäid ja asi pole üldse selles.Ma lihtsalt tahtsin mõnda Saabi lähemalt uurida ja seda ma ka tegin.Siia kirjutasin oma emotsioonidest seetõttu,et Merle uuriks enne ostu need nn pisivead üle mida ma märkasin.Põhjusel,et äkki ta ei märganud neid.