DVD convertimine

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Mart900

Alustuseks paar kohustuslikku punast :red::red::red::red: selle teema tegemisest SAABi foorumisse aga oletame et probleem on seotud mu auto DVD mängijaga;)
Küsimus siis selline, ega keegi ei oska soovitada mõnda head vabavaralist DVD converterit milega saaks dvd-sid väiksemaks muuta et ümber kirjutada.
Tegu ei ole millegi illegaalsega, kõik kellel on olnud väikesed lapsed tevad, et nad tahavad oma multikaid vaadata n+1 korda, originaal plaat ei ela seda üle, nüüd kus pooled Muumioru lood juba "kinni jooksevad" olen otsustanud veel toimivatest teha koopiaid.
Ise ei ole arvutis väga kodus ja esimese hooga leidsin ming programmi mis teeb seda reaal-ajas(!?) :gun:
Ettetänades kõiki meie It mehi, olgu teie patsid pikad.
napoleon
Auto:

ee... probleemist saan aru, aga sellest mitte, miks DVD väiksemaks tahad muuta, toorikud ei maksa tänapäeval ju enam midagi. Tee lihtsalt koopia... suvaline kõvakettaga DVD salvestaja peaks selleks võimeline olema.
Arvutis kopeerimiseks andis google esimeste hulgas näiteks sellise vastuse.
Mart900

Neid muumioru lugusid on mul 17 plaati :wall: iga ühepeal 4 tükki, usun et konvertides jääks plaadi sisse ja väljavõtmisi mitmeid kordi vähemaks :P samuti võiksid kõik shrekid olla ühel jne.
Edit: pealegi jääksid ära tüütud reklaamid:evil:
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

DVDShrink
pilvepanaan

kui sul on masinas Nero olemas, siis seal kohe siuke kihvt asi olemas nagu Copy&Backup. selle abil saab DVD ja CD'ga igast vigureid teha...originaal peab muidugi olema not-copy-protected.
Mart900

ma oskan oma Neroga ainult üks ühele kopeerida. ja back uppis ta kah vist image- failina.
Mart900

DVDShrink :headbang: sebastian-ile tugrik.
Vasta