Vänt puudu -> Õlunaad (splititud teema, mille autoriks mind väänat)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

OT: Mul on kodus kusagil ainult sapaka käivitusvänt vist... sellest võlli ei tee. Õlut võiks ju juua mingil hetkel, paraku see vänta sirgeks ei aja.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Part,alustaks siis jaanipäävaga ja lõpetaks aastavahetuseks...:beer:
part
Küülikuaretaja

yes indeed - kutsuks Peeter Võsa kah kampa (ta peaks teie vana semu olema minu info põhjal), aga seda aind juhul kui ta sulle vajalikud tükid toob
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

OT: Eestlane pidigi ju ainult kaks korda aastas jooma: jaanipäevast jõuluni ja jõulust jaanipäevani..:D
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
suur

Algselt postitas: part
yes indeed - kutsuks Peeter Võsa kah kampa (ta peaks teie vana semu olema minu info põhjal), aga seda aind juhul kui ta sulle vajalikud tükid toob

Uudis võsapetsist (huvitav et see PM-onlaini - Telfisse ei jõdnud eile):

Põhja prefektuuri töötajatel tuli teisipäeva varahommikul viia Tallinnas Koplis asuvast baarist kainenema purupurjus tuntud kriminaalreporter Peeter Võsa.

Politsei sai turvafirmalt Falck kella 6 ajal väljakutse Sepa tänava baari, kus üks joobes klient keeldus lahkumast. Sündmuskohale saabunud korrakaitsjad leidsid eest purupurjus Peeter Võsa, kes viidi Põhja politseiosakonda kainenema.

Politsei alustab juhtumi uurimiseks väärteomenetlust.
Viimati oli purjus Võsal politseiga sekeldusi novembri keskel, kui korrakaitsjad leidsid ta ühe Vilde teel asuva elumaja koridoris magamas ja viisid ta kainenema.

Politsei karistas Võsa väärteo korras 600-kroonise trahviga. Võsa oma kinnipidamist ja kainenema viimist ei vaidlustanud.

Võsa juhib telejaamas Kanal 2 iganädalast politseisaadet, milles ta sageli avaldab karmi kriitikat alkoholi liigtarvitavate isikute suhtes.

EDIT1: Läks täiesti OT-ks kätte
EDIT2: Täna on uudis vähemalt delfi lobalehele jõudnud
Roadrunner

Äkki teeks Võsa petsist oma teema loba alla ei risustaks võlli ostu teemat nii palju võsa petsi jutuga
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Part, raip, mis sa sellest esimesest postitusest siis ää kustutasid..:) Nagunii me teame, et sina oled kõiges süüdi..;)
Pilt
Trionic
Saabiguru

Part tahab üksi salaja tinti panna,mind ei taha kampa võtta.:poke:
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

häh, part niisama praalib, tegelt läheb pühadeks külma karaasi küüliku tossavat modrat jebima ja alkoholi ta ju ei tarbi üldse :poke:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

mis kella pikau part gazraai jõuab??
ma ka ehk täna õhtul tartu mees....
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
part
Küülikuaretaja

Algselt postitas: Cyber
Part, raip, mis sa sellest esimesest postitusest siis ää kustutasid..:) Nagunii me teame, et sina oled kõiges süüdi..;)

kogemede kustutasin aga tagasi ei oska enam teha.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: part
Algselt postitas: Cyber

kogemede kustutasin aga tagasi ei oska enam teha.
:poke: teame-teame - "ega ma meelega, ma heameelega" ;)

Aga kaunist jaanipäeva kõigile - kes aga iganes seda täna lugema juhtub!
Loodan, et enamik saab rõõmsasti :beer: jätkata ega pea jaanipäeval minu kombel tööposti otsas istuma :(
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

hõhõõõ, ma hommiku 7-st tööl.. aga õnneks algab peale selle tööpäeva lõppu puhkus.
Pilt
Vasta