imelik vilin
kui sõita kohapealt minema,siis olen tähelepanud,et on tekkinud mingi vilin,niikaua kui 2 käigu vahetab(automaat)siis on vilin kadunud,kas on viga käigukastis,või on mingi muu vilin võimalik alguses startides?
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
Algselt postitas: nampat
Võime vist klubi teha. Mul samamoodi vilistab esimene käik![]()
Milline see vilin teil on?
Ise olen ka täheldanud, et tekib mingi vilin, kuid seda teatud pöörete vahemikus (umbes 1500-2300) ükskõik millise käiguga. Näiteks kui maanteel sõita rahulikult siis on eriti vaikne aga kui natuke kiirendada, siis läheb veidi vajemaks ning kõrgematel pööretel kaob nagu ära. See vilin on ikka siuke hääästi õrn ja kuulda on ainult siis kui raadio vaikselt mängib või üldse vait on.
Ei ole julgenud esinduses ega troostis mainida ka, äkki peavad mind mu luuludega imelikuks

viliseb ainult siis kui stardid kohalt ja kui käigu ära vahetab siis on vait,sõidupealt ei vilise midagi(maantel) vajuta kasvõi kaas põhja...no seda vilinat tõepoolest kulda pole kui radio mängib,aga see ei ole normalne vilin,minumeelest mul ennem seda polnud...
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
Algselt postitas: JoonasAlgselt postitas: nampat
Võime vist klubi teha. Mul samamoodi vilistab esimene käik![]()
Milline see vilin teil on?
Ise olen ka täheldanud, et tekib mingi vilin, kuid seda teatud pöörete vahemikus (umbes 1500-2300) ükskõik millise käiguga. Näiteks kui maanteel sõita rahulikult siis on eriti vaikne aga kui natuke kiirendada, siis läheb veidi vajemaks ning kõrgematel pööretel kaob nagu ära. See vilin on ikka siuke hääästi õrn ja kuulda on ainult siis kui raadio vaikselt mängib või üldse vait on.
Ei ole julgenud esinduses ega troostis mainida ka, äkki peavad mind mu luuludega imelikuks![]()
ikka tuleb mainida..meil omal ka vilistab teinekord arusaamatutes kohtades:P
Turbo siiski ei vilista. Olen päris veendunud, et tegu on esimes käiguga, sest käiguvahetusel teeb nagu sellise huvitava mjäu moodi hääle ja edasi on kõik vaikne... Aga vot ei oska arvata, et mis seal kastis siis sellist häält võib teha. Äkki keegi targem siin teab?
Liitun ka klubiga.Sama asi poolteist aastat juba.Harjub ära.
vabalt võib miski laager uluda. Võib kesta isalt pojale, samas võib 2 kilomeetripärast käuks teha ja tükid kuhugi pudistada
Mis tuletabki meelde, et peaks minema Troosti inimesi ahistama. On ka tekkind selline laagri vile masinasse.