imelik vilin

Vasta
warum

kui sõita kohapealt minema,siis olen tähelepanud,et on tekkinud mingi vilin,niikaua kui 2 käigu vahetab(automaat)siis on vilin kadunud,kas on viga käigukastis,või on mingi muu vilin võimalik alguses startides?
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Mul täpselt sama. Kõik tundub olevat korras, käigukasti märki ei ole näidanud seega muret ei tunne.:)
nampat

Võime vist klubi teha. Mul samamoodi vilistab esimene käik :)
Joonas

Algselt postitas: nampat

Milline see vilin teil on?
Ise olen ka täheldanud, et tekib mingi vilin, kuid seda teatud pöörete vahemikus (umbes 1500-2300) ükskõik millise käiguga. Näiteks kui maanteel sõita rahulikult siis on eriti vaikne aga kui natuke kiirendada, siis läheb veidi vajemaks ning kõrgematel pööretel kaob nagu ära. See vilin on ikka siuke hääästi õrn ja kuulda on ainult siis kui raadio vaikselt mängib või üldse vait on.
Ei ole julgenud esinduses ega troostis mainida ka, äkki peavad mind mu luuludega imelikuks :P
warum

viliseb ainult siis kui stardid kohalt ja kui käigu ära vahetab siis on vait,sõidupealt ei vilise midagi(maantel) vajuta kasvõi kaas põhja...no seda vilinat tõepoolest kulda pole kui radio mängib,aga see ei ole normalne vilin,minumeelest mul ennem seda polnud...
avelito

Turbod vilistama hakanud teil :headbang:
S9K
Leidur Leo

Aeglaselt sõites vilistab ka koguaeg. Järelikult 1 käik vilistab. Mahe, nagu Kirovetsiga uhad ringi.
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

Algselt postitas: Joonas

Milline see vilin teil on?
Ise olen ka täheldanud, et tekib mingi vilin, kuid seda teatud pöörete vahemikus (umbes 1500-2300) ükskõik millise käiguga. Näiteks kui maanteel sõita rahulikult siis on eriti vaikne aga kui natuke kiirendada, siis läheb veidi vajemaks ning kõrgematel pööretel kaob nagu ära. See vilin on ikka siuke hääästi õrn ja kuulda on ainult siis kui raadio vaikselt mängib või üldse vait on.
Ei ole julgenud esinduses ega troostis mainida ka, äkki peavad mind mu luuludega imelikuks :P

ikka tuleb mainida..meil omal ka vilistab teinekord arusaamatutes kohtades:P
nampat

Turbo siiski ei vilista. Olen päris veendunud, et tegu on esimes käiguga, sest käiguvahetusel teeb nagu sellise huvitava mjäu moodi hääle ja edasi on kõik vaikne... Aga vot ei oska arvata, et mis seal kastis siis sellist häält võib teha. Äkki keegi targem siin teab?
warum

kaua siis teil see on vilisenud?kaua saab nimodi?ju siis hull viga pole,siin foorumis siukest teemat pole!palju neid saabe ikka siin eestis on.
S9K
Leidur Leo

käiguvahetusel teeb nagu sellise huvitava mjäu moodi hääle ja edasi on kõik vaikne...

hahahahaaaa :thumb: No siis on ju kohe selge kes on vea põhjustajaks.
Kasutaja avatar
Meka

Mul ka sarnane lugu, vahetasin õli käimas, aga midagi ei muutunud, kuid pole ka eriti lasknud sellest häirida, kuna muud probleeme pole seoses sellega täheldanud.
carshadow

tavaliselt viliseb esimese käiguga kumm all ringi :red:
unine

Liitun ka klubiga.Sama asi poolteist aastat juba.Harjub ära.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

vabalt võib miski laager uluda. Võib kesta isalt pojale, samas võib 2 kilomeetripärast käuks teha ja tükid kuhugi pudistada :) Mis tuletabki meelde, et peaks minema Troosti inimesi ahistama. On ka tekkind selline laagri vile masinasse.
Vasta