ÄA heasse peresse

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Roadrunner

Niisiis lugu järgmine. Mul tuli vanaema juurde nädal tagasi üks lahe noor taksikoer. Isane ja puha. Otsin talle uut kodu, kuna hetkel ise koera pidama ei plaani hakata. Minu juures viibib ta selle pärast, et vanaemal kaukaasia lambakoer juba olemas ja see teda juba pooleks tahtis hammustada. Kahju hakkas sellest väiksest loomast. Proovin temast mõnd pilti ka üles säädida. Tuppa pole teinud ja midagi pole ära ka närinud selle aja jooksul mis ta minu juures on olnud.
Kasutaja avatar
Garu

Taksid on lahedad. Kahjuks endal koer olemas ja lisa võtta ei saa.
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Kuna üks koduloom - rott - on ilmselt vanuse tõttu (ligi kaks ja pool aastat) meil perest lahkumas - hääbub viimase nädala jooksul silmaga nähtavalt :( - ja tema minek teispoole vikerkaart rotimaale tagasi on ilmselt lähipäevade küsimus, siis võtaks selle taksi häämeelega oma perre vastu, kui tema endist omanikku leida pole õnnestunud.
Ainsaks probleemiks on, et enne juuli algust põhjapoole ei jõua... äärmisel juhul ehk juuni viimasel päeval. Kas sul, Roadrunner, on võimalik teda seni enda juures pidada?
Päälegi olen juba poisikesest pääle tahtnud endale koera ja üks vahva taks on just paras arvestades mitte eriti ruumika elamisega :)
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Roadrunner

ei jõudnud Jaani ajal netti ja vahepeal talle peremees juba leitud. Niiet teema võib kinni panna. Mälestuseks jäävad vaid pildid temast.
Vasta