Tikk poldid väljalaskele?

Kõigest, mis teeb teie auto koledamaks, aeglasemaks ja muul viisil erinevaks.
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kas keegi oskab anda adekvaatset informatsiooni väljalaske kollektori kinnitus poltide kohta? Millise kõvadusega peaksid nad olema? Kas on tegemist erimaterjalidega? Kas on võimalik teha mõnest tavalisest poldist? Muidugi mitte mingist pehmest.

JA KAS SAI ÕIGE RUBRIIGI ALLA???
KT100
Saabiklubi liige

Klassikule sai Würthist ostetud, tugevust ei oska öelda 10.9 ehk. Siiani pole küljest nagu kukkunud ka :D Pigem on mutrid erimaterjalist seal. Pronksist vms
S9K
Leidur Leo

Hmm, mul speedpartsist kaasa saadud mutrid olid ka mingist kõvemast materjalist, nad olid üheltpoolt kraega ja teisel pool oli pressitud ots, et lahti ei saaks end keerata.
olaviv

kas stock poldid ei sobi mingil põhjusel? Seal peab olema legeer või ehk isegi kõrglegeerteras, tavaline läheb liialt ruttu rooste, kuigi kõvadusest ehk isegi piisaks. Ja tsink seal ei aita, läheb liiga kuumaks. Mutrid samuti legeerterasest, pronks vist ei pea vastu. Samuti tekitab pronks terasele elektrokeemilist roostet.
S9K
Leidur Leo

Vot vot hakkab tulema, ma tänan. Originaalidega selline lugu, et küll nad on kõverad ja pooleks ja roostes jne. Seega ma kohe kindlasti neid ei kipu sinna tagasi panema. Aga kust võib leida legeerterasest polte? Esialgu üritaks "tasuta" hakkama saada. Madis troostist ütles uute hinnaks 66 ja 74 eeki/tk, lisaks sellele mainis, et poisid kasutavad alternatiive. Proovikski leida nüüd neid alternatiive.
olaviv

Ma pidasin silmas uusi originaalpolte :) või siis uusi B-osi, need on vähe sõbralikuma hinnaga.
S9K
Leidur Leo

Ma lähen chekkan würthi.
Vasta