ostusoov 9-3 diisel al 2002a
ehk on soov sellist masinat osta ja diislit.kuna saabi pole kunagi olnud ega sõitnud aga räigelt meeldib.vaatan et mootorit on 2 tüüpi 1,9 ja 2,2tdi.milline oleks parem ja ökom.mis on reaalne kütuse kulu.ja muidugi täis varustusega kui osta sis juba täis pauk.soovitage.ja üldse ülalpidamis kulud tehke mingeid näiteid.ootan asjalike komentaare kuna soov on tõsine
Väidetavalt on uus 1.9 (110kW) parem valik kui 2.2 (92kW) mootor.
Olen kuulnud ja näinud tuttavatel, kel on 92kW'sed vanemad 9-3'd igasuguseid imelikke probleeme - kütusepumpade, õhulugejate ja tagasivooluga (= hommikul auto ei käivitu, kui vale külje peale pargitud). Küll enda, vana 85kW'ne diisel on igati ustav tööloom ja mootor veel väsimuse märke (kui õlilekked välja arvata) 280 000km peal ei näita. Mootoril selle aja jooksul (9a ja pea 300 000km) vahetatud ainult veepump. Nüüd võiks varsti ilmselt turbovahetuse peale mõtlema hakata.
Muidu, kui sillakolinad häirivad, siis sharniire kulub (45000km aastas mul) pooleteist aasta peale 1 komplekt. Esimene kord kulukas, hiljem taastades ei ole väga hull. Võrreldes samavanade audidega on täiesti arvestatav valik, 330 bemmiga tekiks võrdlusmoment, samas, saab on samaväärsest bmw'st oluliselt odavam ja üldse mitteniipalju halvem.
Olen kuulnud ja näinud tuttavatel, kel on 92kW'sed vanemad 9-3'd igasuguseid imelikke probleeme - kütusepumpade, õhulugejate ja tagasivooluga (= hommikul auto ei käivitu, kui vale külje peale pargitud). Küll enda, vana 85kW'ne diisel on igati ustav tööloom ja mootor veel väsimuse märke (kui õlilekked välja arvata) 280 000km peal ei näita. Mootoril selle aja jooksul (9a ja pea 300 000km) vahetatud ainult veepump. Nüüd võiks varsti ilmselt turbovahetuse peale mõtlema hakata.
Muidu, kui sillakolinad häirivad, siis sharniire kulub (45000km aastas mul) pooleteist aasta peale 1 komplekt. Esimene kord kulukas, hiljem taastades ei ole väga hull. Võrreldes samavanade audidega on täiesti arvestatav valik, 330 bemmiga tekiks võrdlusmoment, samas, saab on samaväärsest bmw'st oluliselt odavam ja üldse mitteniipalju halvem.
üks enam vähem vastus tuli ja kõik.tundub et siit foorumist küll abi pole ja ei leia.lugesin enamus foorumit läbi ja järeldan et saab ei külba kuhugi ainult pühapäeva autoks.jään oma toyota juurede, kindlasti ökonoomsem ja vastupidavam
Lgp. Hr./Pr. DWD
Ei tahaks küll pahasti öelda, aga ENAMUSE foorumi läbilugemiseks kulub päris palju vabu päevi, nädalaid ning veidi süvenedes leiaksid ka oma küsimustele vastused 9-3 (diisli) kohta..
Natuke viitsimist ei teeks ju halba?
Ei tahaks küll pahasti öelda, aga ENAMUSE foorumi läbilugemiseks kulub päris palju vabu päevi, nädalaid ning veidi süvenedes leiaksid ka oma küsimustele vastused 9-3 (diisli) kohta..
Natuke viitsimist ei teeks ju halba?

aru ma ei saa, kui tehakse otsus teiste probleemide järgi.Algselt postitas: dwd
järeldan et saab ei külba kuhugi ainult pühapäeva autoks

kindlasti leiab toyota foorumis rohkem postitusi selle kohta, et autol kukkus midagi ära.
Ehk peakski siia tegema teema, kus kõik kirjutavad 'täna lõpetasin päeva sõitva autoga'. Ja nii iga päev.
Jõudu ja jaksu.