9000 Termostaat.
Minul juhtus täna selline lugu, et äkki hakkas temp.näidik armatuuris pendeldama ja siis vajus alla. Õigemini päris all ta ei ole, näitab ainult paari millimeetri jagu soojust. Sõitsin edasi ja siis hakkas lisaks ka check engine põlema. Auto mootor, aga käib vaikselt ja ilusasti edasi, justkui poleks midagi juhtunud. Kas minu autol võib ka seda riket põhjustada termostaat?
Kellal ja mootorijuhtimisel jällegi erinevad andurid tonnisel.Seega vist ikkagi vedelikupuudus+ termostaadikahtlus.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kui seier käib üles-alla hetkeliselt siis on elektrilise kontakti viga. Armatuuri kella andur on termostaadi juures, suure lõdviku all. Kui seier käib üles-alla minutite jooksul siis vist termostaat.
CE tuli võib ka muu vea pärast olla, lihtsalt mitu asja korraga
CE tuli võib ka muu vea pärast olla, lihtsalt mitu asja korraga

Kui vedelikku ebapiisavalt,rapsib kuni MY95`ni osuti samuti tihedalt.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: Saabitar
Autos on jahutusvedelikku piisavat, vedeliku tase on normis. Check engine tuli kustus ka täna ära, aga temp.näidik on jätkuvalt all. Tõuseb ainult natukene ja seal ta siis seisab.
Termostaat on lahti jäänud. Just mõned päevad tagasi sai üheksaviiel see ära vahetatud. Samad sümptomid.
-
- Leidur Leo
Too käibki ise lahti ja kinni. Aga ehk on vanaks saanud ja lahti jäänud. Piisab kui on juba väike pragu sees ja seier enam õige temperatuurini ei jõua ning pendeldab ka. Linnas sõites on kõige paremini märgatav, aeglaselt liikudes või pidevalt pidurdades kiirendades hakkab seier tõusma ja pisutki pikemal otsal juba langeb.
-
- Leidur Leo
Pakun, et terves eestis. Kõik teenindused saavad hakkama. Termostaat ise maksab ehk maksimum 250 eeki.
Ahah
Tegelikult mul pole aega selliste asjadega tegeleda, teiseks on mul garaas mega külm, sest autot tehes pean uksi lahti hoidma. Pole ju muidu ruumi, kolmandaks võib see vahetus venida VÄGA pikaks, neljandaks mul pole tahtmist võõrast autot näppida, just in case. Ma ei julge sinna käsi külge panna.
Algselt postitas: vmaster
SAANINETHOUSAND on Viljandi inimene. Pöördu tema poole, ehk aitab![]()
Ahah
Tegelikult mul pole aega selliste asjadega tegeleda, teiseks on mul garaas mega külm, sest autot tehes pean uksi lahti hoidma. Pole ju muidu ruumi, kolmandaks võib see vahetus venida VÄGA pikaks, neljandaks mul pole tahtmist võõrast autot näppida, just in case. Ma ei julge sinna käsi külge panna.