nii, kallid sõbrad õpetage mind, kuidas saaks kõige lihtsamate vahenditega teha endale salvestavat jälgimisseadet kaameraga.
majja kolisid mingi kamp mustlasi ja vaid siiani said asjad korras olla. tänasega yhele saabidest kannatusi valmistatud
yks risu arvuti seisab niisama ja mõtlesin, et kui sinna mingi kaamera taha pista, kas siis saaks miskitmoodi salvestama seda pidevalt panna.
yhsõnaga kõik ettepanekud teretulnud.
veebikaamera jälgima
Üks varjant on panna arvutisse spetsiaalne analoog sisendiga kaamera kaart koos softiga.
Kuid müüakse ka selliseid kaameraid, millel on veebi server sisseehitatud.
Vajad kaamerat toiteplokki ja Cat5 ehk arvutivõrgu kaablit. Pistad selle arvutil otse võrgu pesasse.
Kui sul niikuinii sellejaoks eraldi arvuti tuleb, siis võib isegi kasutada mingi Screenrecorder tarkvara, st. ekraanil oleva pildi slavestamist. Jätad interneti brauseri akna lahti ja screenrecorder aina salvestab....
Võibolla on ka olemas mõnel võrguväljundiga kaameral mingi oma tarkvara.
Pärnus müüb sellist kola Triger AS samas ei tea kas hinnad ka seal inimlikud või on kole "tala" vahele pandud.
Võid võrrelda hindasid Tallina Turvatehnika ja Salaluxi omadega
Kuid müüakse ka selliseid kaameraid, millel on veebi server sisseehitatud.
Vajad kaamerat toiteplokki ja Cat5 ehk arvutivõrgu kaablit. Pistad selle arvutil otse võrgu pesasse.
Kui sul niikuinii sellejaoks eraldi arvuti tuleb, siis võib isegi kasutada mingi Screenrecorder tarkvara, st. ekraanil oleva pildi slavestamist. Jätad interneti brauseri akna lahti ja screenrecorder aina salvestab....
Võibolla on ka olemas mõnel võrguväljundiga kaameral mingi oma tarkvara.
Pärnus müüb sellist kola Triger AS samas ei tea kas hinnad ka seal inimlikud või on kole "tala" vahele pandud.
Võid võrrelda hindasid Tallina Turvatehnika ja Salaluxi omadega
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kõige lihtsam variant on võtta arvuti, installida sinna Ubuntu. Ubuntusse omakorda installida programm nimega "Streamer" ning siis arvutile Webcam sappa. Ja nii lihtne see ongi 
ED: Asjakohane link ka: https://help.ubuntu.com/community/Webcam

Algselt postitas: nampat
Kõige lihtsam variant on võtta arvuti, installida sinna Ubuntu. Ubuntusse omakorda installida programm nimega "Streamer" ning siis arvutile Webcam sappa. Ja nii lihtne see ongi
Vaat nende webcammidega on ka oma ette ooper. Küsimus on valgustuses ning webikaamertade hindades.
Nimelt odavama otsa asjad ei suuda isegi hämaras mingitki tuvastavat pilti näidata.
Iga ratas veab and then some!
Midagi sellist, kui rääkida veebikaamerast:
http://www.yeint.ee/index.php?main=526& ... tID=174619
Saadavust võin uurida..
http://www.yeint.ee/index.php?main=526& ... tID=174619
Saadavust võin uurida..
TV-sisendiga videokaart + öörežiimiga videokaamera
salvestama hakkab siis, kui liikumine toimub
Kunagi katsetasi, toimis ka. Konkreetsemalt programme ja kaarta paraku soovitada ei oska. Kaamera laenad sõbralt ja videokaardid saab juba muiduhinnaga kätte
videosisendit peaks TV-kaartidest ka leidma
salvestama hakkab siis, kui liikumine toimub
Kunagi katsetasi, toimis ka. Konkreetsemalt programme ja kaarta paraku soovitada ei oska. Kaamera laenad sõbralt ja videokaardid saab juba muiduhinnaga kätte
videosisendit peaks TV-kaartidest ka leidma
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
selgituseks niipalju, et pimedas on õues liikumisanduriga 500 W proze.
mis veebikaamerat kasutada??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Suudavad, aga digifotoka sensor pole siiski filmimiseks mõeldud ja väga pikka aega järjest kasutades annab saba.Algselt postitas: KT100
odavamad digifotokad suudavad ka veebikaamerana käituda
Aga ma siin mõtlen, et kas säärase filmimisega kuidagi seadusega ei lähe pahuksisse? Et tahad head, aga lõpuks tõmbad endale paksu pahandust kaela. Pätid ja kaabakad kipuvad paraku oma õigusi üsna täpselt teadma.
Ehk peaks uurima, kuidas asja seaduslikult teha saab. Stiilis panna hoovi (omanikuga kokkuleppel!) silt, et "hoovi jälgib turvakaamera!"
Algselt postitas: ivomets
selgituseks niipalju, et pimedas on õues liikumisanduriga 500 W proze.
Siin 1 kaamera pakkumisel
Meil töö juures on mingi veebikaamera. Kasutame AVICAP32.dll-i sellelt pildi saamiseks. Kui keegi uksekella vajutab, võtab server pildi kaamerast ja saadab jpg formaadis kohalikus võrgus laiali. Paar pilti sekundis.
Mingi aeg oli mul sinna taha pandud automaatne salvestamin, et salvestas need jpg pildid kõvakettale. Faili nimeks pani kellaja. Ja siis oli mul veel tehtud üks programm, mis sarnased pildid ära kustutas. Windowsi enda Pictures and Fax Viewer sai nende piltide näitamisega väga hästi hakkama. Hoidsin lihtsalt paremat nooleklahvi all jne.
Idee poolest saaks sellise proge lihtsasti valmis teha, mis pilte salvestab. Aga Windowsile ei meeldi, kui kataloogis on 10000 pilti ja ise ei leia ka suurt midagi üles. Siin paistab üks näide ka olevat, kuidas seda dll-i kasutatakse... Kaamera peab olema arvutiga ühendatud, installitud ja sisse lülitatud, siis saab kaameraga suhelda selle AVICAP32.dll abil (windowsil endal kaasa).
Aga oluline on jah, et kaamera liiga kaua ei adapteeruks sellele valgustatuse muutumisele, kui 500W prose käima läheb. Päikse vastu soovitavalt polaroid klaas ka ette.
Mingi aeg oli mul sinna taha pandud automaatne salvestamin, et salvestas need jpg pildid kõvakettale. Faili nimeks pani kellaja. Ja siis oli mul veel tehtud üks programm, mis sarnased pildid ära kustutas. Windowsi enda Pictures and Fax Viewer sai nende piltide näitamisega väga hästi hakkama. Hoidsin lihtsalt paremat nooleklahvi all jne.
Idee poolest saaks sellise proge lihtsasti valmis teha, mis pilte salvestab. Aga Windowsile ei meeldi, kui kataloogis on 10000 pilti ja ise ei leia ka suurt midagi üles. Siin paistab üks näide ka olevat, kuidas seda dll-i kasutatakse... Kaamera peab olema arvutiga ühendatud, installitud ja sisse lülitatud, siis saab kaameraga suhelda selle AVICAP32.dll abil (windowsil endal kaasa).
Aga oluline on jah, et kaamera liiga kaua ei adapteeruks sellele valgustatuse muutumisele, kui 500W prose käima läheb. Päikse vastu soovitavalt polaroid klaas ka ette.
55581286
yeint müüs alles trendneti odavaid veebikaameraid alla 1000e ek, ostsin ise ka kolm tükki.
olen kasutanud ka axist ja praegu on olemas ka see infrapuna trendneti kaamera, aga pole veel karbist välja võtnud.
pane üks odav veebikaamera, mis liikumise peale pildid ftp-sse saadab või mujale salvestab. samal ajal võid läbi brauseri ise jälgida, mis toimub ja streami ka salvestama panna nagu eelpool soovitati.
ise kasutan neid laborite jäglimiseks, et tudengid ikka tööd teeksid ajal mil ma ise ei viitsi nende juures passida
näiteks siin:
193.40.245.182
193.40.245.183
Siin siis mõlemad Axised
olen kasutanud ka axist ja praegu on olemas ka see infrapuna trendneti kaamera, aga pole veel karbist välja võtnud.
pane üks odav veebikaamera, mis liikumise peale pildid ftp-sse saadab või mujale salvestab. samal ajal võid läbi brauseri ise jälgida, mis toimub ja streami ka salvestama panna nagu eelpool soovitati.
ise kasutan neid laborite jäglimiseks, et tudengid ikka tööd teeksid ajal mil ma ise ei viitsi nende juures passida

näiteks siin:
193.40.245.182
193.40.245.183
Siin siis mõlemad Axised
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma uurin töö juurest pisut. Meil üks kodanik tegi omale samalaadse asja koju peale seda, kui auto alt veljed jalutama läksid. Ta kasutas küll profi valvekaameraid, mis õnnestus hankida järelturult, kui meil omal kusagil kaameraid uuemate vastu vahetati. Ta kirjutas sellest vist isegi mingi jutu kuhugi ...
EDIT: aga niipalju kui mäletan, oli seal samuti miski linuxi purk käigus...
EDIT2: Tänud Illile, seesama jutt oligi plaanis üle rääkida..
.
EDIT: aga niipalju kui mäletan, oli seal samuti miski linuxi purk käigus...
EDIT2: Tänud Illile, seesama jutt oligi plaanis üle rääkida..

Kallid kaaskannatajad alustate teemat vales otsast. Esiteks tehke endale selgeks mida te soovite oma kogutud kaootilise infoga peale hakata. kogu süsteemi kõige hinnalisem osa on salvestus, mitte kaamera ja mitte vähem oluline selle juures on see kuidas te soovitud info salvestuselt kätte saate.
Usun et odavamad lahendused algavad seal umbes 1000 ~1500 kroonist, mis eeldavad et kohapeal ei ole just kõige "suurem juust" arvuti.
Kui sul on tõsine mure olen valmis sind aitama selle lahendamisel, aga ausalt öeldes niisama lahmida kah ei viitsi. Kontakti leiad teadagi .....
Usun et odavamad lahendused algavad seal umbes 1000 ~1500 kroonist, mis eeldavad et kohapeal ei ole just kõige "suurem juust" arvuti.
Kui sul on tõsine mure olen valmis sind aitama selle lahendamisel, aga ausalt öeldes niisama lahmida kah ei viitsi. Kontakti leiad teadagi .....

Mul tuli keskmiselt 20 MB päevas neid jpg-sid. Ühe pildi suurus ~30 kB. Ehk siis paarsada pilti päevas. uus pilt salvestati, kui pikselite standardhälve eelmise salvestatud pildiga võrreldes oli üli 7% ning pildi keskmine tumedus liiga suur polnud (väga pimedas tekkis kaamerale tugev müra sisse, siis olid kõik pildid väga erinevad). Pilvede liikumisest sain sedasi lahti, et piltide erinevuse võrdlemisel pildi ülemist osa ei arvestanud. Pildid ise üsna väikesed 320x240 pixelit.
Lisatud failid
Lisatud failid
55581286
- LPT
- Saabiklubi liige
- Auto: OG9-5, NG9-3
Siin paistab üht-teist huvitavat olema: http://www.dlink.ee/news.php?id=38