Naviseadme kinnitus 9-5le

Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

Olen näinud kunagi ammu mingit raamitaolist moodustist, mis hoiab navi keskmise ventilatsiooniava küljes (juhipoolse/suurema küljes siis 9-5 puhul), väga mugav koht juhi jaoks. Navitootjad ise pakuvad enamasti akna külge kleepimise võimalust. On kellelgi see ventikakinnitus? Kas saadud koos naviseadmega või on see jälle mingi 9-5 "valmiduslisa", mida saab esindusest (nagu HF põsk jms.)?
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Trionic
Saabiguru

Igasuguseid taolisi raame/kronsasid jne. pakub "Audiocity".
Kasutaja avatar
Skybound

Tänud Trionic :) Uurin asja. Kellel muidu midagi taolist olemas, võiks pildi siia postitada.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Skybound

Navi nüüd olemas (Garmin), aga kinnitust veel pole leidnud. Paar päeva olen sõitnud nii, et asi akna küljes, aga see on küll paha koht 9-5el - liiga kaugel näppimiseks ja tekitab väikse pimeda sektori. Teine võimalus liimida alus armatuuri peale, muidu OK, aga jääb interjööris imho tiba inetuks ja piirab samamoodi vaadet. Ventikavõre oleks ikkagi parim/lähim koht.

Audiocity's käisin vaatamas, sealt saaks hädapärast mingi pikliku kruviaukudega metallplaadi, millest saaks mingi aluse teha. Nüüd leidsin aga netist siukse asja, nagu allpool näha, mõeldud Garmini Nüvidele. Nagu rusikas silmaauku! Keegi Eestimaa piires pole näinud sellist müügis :? Garmini maaletoojal selliseid pole.

P.S.: täitsa OK oleks ka lihtsalt sile alus (iminapa jaoks) koos samasuguste ventika "tüüblitega". Kruvidega ei taha 9-5 armatuuri rikkuma hakata.

Lisatud failid
Kasutaja avatar
Skybound

Leidsin ka veel sellise variandi:

Pilt

Pilt
Factor

No kui võtta pole, siis hea meistrimees teeb ise ;)

Selliseid klambreid nagu esimesel pildil olen näinud nende autosse käivate haisvatel pottidel. Sinna külge võid sa siis ju mingi plaadi liimida/kruvida.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
Skybound

No Automaailmast saab samasuguseid ventikakinnitusi küll mingi suvalise säästuvidina küljest :) Topsihoidjad-moblahoidjad-lõhnapotid-jne. Olen ka mõelnud selle peale, et sealt mingi vidin osta ja siis seda veits lammutada.
TFK

Midagi pakub ka säärane firma nagu Brodit. Endal olemas selle firma mobla hoidja.
Täpsem info www.brodit.com
mortenx

minuarust mida akna pool navi on seda parem, kuna ta peab ju sateliitidega ühendust pidama ja see gps signaal maru nõrguke..

ma ise kasutan gps seadmena N95 mobiili ja sain suvalisest mobiilipoest akna iminapaga hoidiku 150 krooni eest:thumb:

samalajal emt esinduses originaal n95 hoidik maksis 2000 eeku:D
Vasta