9-5 1999a.Griffin original cd-kasetti makk.
Võib pakkuda hinda
M:9-5 originaal makk
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
see ju vaid paneel sisuliselt? võimud ju kuskil mujal?? on nii?
või mis seal sees on==?
või mis seal sees on==?
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
tech2 on selline seade millega saab Saabi kallal häälestus ja diagnostikatöid teha. Ühendatakse autoga ja siis saab igasuguseid asju testida, seadistada, ühendada ja lahti ühendada. Raadio ja cd box on sellised asjad, mis tuleb viisakalt lahutada autost enne, kui füüsiliselt eemaldada.
Mina sain sellest aru sedaviisi, et makk on laulatatud auto vin koodiga. Seega tähendabki seda, et võimalus, kuidas makki paigaldada on emsalt kirjutada Teh2-ga auto ajusse kuhu makk tahetakse panna, auto vin kust makk pärit on, siis võtab makk auto omaks ja lubab Teh2 ligi. Seejärel muudad makis ära auto vini ja siis uuesti ajus tagsi õige vini.
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Sel juhul pole ju doonori juures techiga midagi teha?Algselt postitas: Factor
Mina sain sellest aru sedaviisi, et makk on laulatatud auto vin koodiga. Seega tähendabki seda, et võimalus, kuidas makki paigaldada on emsalt kirjutada Teh2-ga auto ajusse kuhu makk tahetakse panna, auto vin kust makk pärit on, siis võtab makk auto omaks ja lubab Teh2 ligi. Seejärel muudad makis ära auto vini ja siis uuesti ajus tagsi õige vini.

Sorri OT pärast...
Tähtis ongi just see,mida doonori juures teed.Igal juhul tuleb pill doonorist softiliselt "lahutada". Kui seda pole tehtud,peab kindlasti teadma doonori VIN`i. Siis pead leidma sama aastakäigu masina,millel kirjutad Tech`ga ajudes VIN koodi üle ja lahutad pilli niimoodi.Pärast taastad autol õige VIN`i ja pill jääb "vabaks",kuni see järgmisse masinasse laulatatakse.Algselt postitas: MotorheadSel juhul pole ju doonori juures techiga midagi teha?Algselt postitas: Factor
Sorri OT pärast...
Viimane trikk ei pruugi alati õnnestuda,isegi,kui mõlemal aastakäik sama.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989