Saabneti t-särk

Siia koondub kõik, mis seostub ühiste ostude ja meenetega.
Vasta
KrikU

Igaljuhul peab siis midagi olema, mis annaks märku, et Saabi autodel väike lennukigeen on sisse jäänud :evil:
Kasutaja avatar
Cornholio

Mina isiklikult arvan, et tegelikult pole sloganit särgile vaja. Mulle meeldiks kui see saabnet.ee oleks selja peal ja piisavalt suurelt, et oleks ka kaugemalt loetav. Muidugi mitte nii suurelt, et kole oleks. Seega oleks särgil ka selle nö klubi promomise eesmärk. Kui aadress on väikselt varrukal, siis enamus inimesi ei saa aru, mis sinna kirjutatud on.
holger

Chipy esialne kavand on IMHO tõesti hea. Saabisinine juba idee poolest õige värv. Mis te, mehed, pullite, varsti läheb asi käest ära nii et ei saa ise arugi.
Millised suurused suurused siis plaanis on? M või S ka ikka tulevad?
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

kmoon, asja geniaalsus ja ilu peitub alati asja lihtsuses. Chipy poolt esimesena välja toodud kavand on oma ülesehituselt siiani parim - lihtne, väljapeetud ja stiilne. EI igasugustele sloganitele ja muule tilu-lilule. kui keegi soovib end mingi sloganiga väljendada, saab ta selle nt foorumis endale signatuuriks panna või enda autole taha kleepsu panna. särgi värv võiks olla tume (pooldan "Saabi tumesinist"), tume on pretensioonitum ja valge on liiga ebapraktiline.

et asi siin liiga läbuks ära ei läheks, teeks ettepaneku, et kui kellegil on särgist mingi oma ettekujutus, võiks ta selle kavandi valmis teha ja siia üles riputada. kui igaüks hakkab siia kirjutama, et "see kiri võiks hoopis all-paremal olla ja too pilt hoopis vasakul-üleval olla", siis ega sellest suurt kasu pole. keegi vast niikuinii ei viitsi nende "juhiste" järgi teise inimese ettekujutust visandama hakata.
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

See Ursaabi siluett on tõesti kena, mul hakkabki Trollhättanist saadud särk hõredaks muutuma.
IFF
Saabiklubi liige

Tagasihoidlik ja stiilne särk on alati mingist sigrimigrist üle.:thumb: ning Saabi sinine ka hea idee.
Iga ratas veab and then some!
Kasutaja avatar
lkraav

käiks veel kord Hea Särgi printsiibid üle:

-valge põhi - suveks, saabisinine põhi - talveks :)
-disainiga Kõva Logo rinnal
-selg võib olla tühi
-slogan pole vajalik
-saabnet.ee ühel varrukal

threadi lugedes tundub, et peaks olema enamikule sobiv kokkuvõte. minule on kindlasti.

ps. Kõva Logo disainimise peaks kindlasti andma professionaalse kunstniku kätte. kui vaja teha korjandus tasumiseks.
Kasutaja avatar
Garu

Mulle tundub just et saabisinine on rohkem poolehoidu kogunud. Ma ise eelistaks musta aga sinine ka ok. Valget eriti ei pooldaks.

Mina ühineks holgeri ja aljoga avaldusega ning toetaks chipy poolt välja pakutud varianti.
Wolfheart

Särk must või tumesinine
Kirjad/logod-- mida vähem värvikirevust seda parem
Classic või ursaab ees ja www.saabnet.ee seljal
Slogan võib kuid ei pea tingimata olema
See "Madallennul jooke/sööke ei serveerita" oli sigahea :headbang:
Ja "Full throttle.... " on ka hea
Nakataja

Pooldan ka Chipsy poolt algselt välja pakutud kavandit ja lihtsust st. ei sloganitele. Tore oleks ju vahel särki ka pintsaku all kanda!
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Oleks ka särgi potsentsiaalne soovija, tegelt savi mul, mis seal peal on...peaasi, et oleks seotud SELLE autoga.

Aga kui ma oma autoga kellgitele külla lähen vms, siis küsitakse tihti;

Kas Mustamäele SAAB...

mäletate, seda "abistavat kätt", ETV-s 80-l aastatel...
Kasutaja avatar
Chipy

respecta :)

ühesõnaga olen pisut meelitatud, et paljudele on meeldinud minu draft ;)

plaan siis selline et õhtuks ehk on üleval siiski ka üks natuke modifitseeritud versioon ja versioon ka valge särgi jaoks. Kindlasti saab valge särk olema kvaliteetne ja ei hakka peale teist pesemist läbi paistma.

Suurtes joontes on siis see särgi disain selge ja nüüd oleks äge kui cyber teeks siukse tellimise tabeli ning saame suurused teada.

Üks põhimõtteline küsimus: kas teha naistele siuke liibukas ka või nad lõikavad tavalise XS särgil käised maha ja dekoltee suuremaks :head:
Pisuke probleem on naiste särgil Saabi sinise leidmine ja need särgid on kallimad tunduvalt, kuskil üle 100kr + trükk.
Kasutaja avatar
Garu

Kui naistele liibukas särk tuleks siis võibolla telliks enda omale ka. Ta ka minu Saabi roolis päris tihti :cool: Tavalist meeste särki ta kindlasti selga ei paneks. Arvestades et lihtsamad naiste topid poes tavaliselt 300 eeku ringis siis ma seda hinda kalliks ei pea.

P.S Kui näete Tartus ühte musta roheliste lehtedega Saabi ebakindlaid manöövreid tegemas siis on minu oma roolis. Ta alles mõni nädal tagasi sai load. Kuigi praegu on edusammud näha, vahest isegi turbot juba tunda :D
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: Garu

P.S Kui näete Tartus ühte musta roheliste lehtedega Saabi tuterdamas ja ebakindlaid manöövreid tegemas siis on minu oma roolis. Ta alles mõni nädal tagasi sai load. Kuigi praegu on edusammud näha, vahest isegi turbot juba tunda :D

...loodetavasti ta ise siin foorumis ei käi...:P

...tuterdamas...:D
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Naiste omad siiski tulevad. Maksavad, mis nad maksavad. Kes ütles, et küljeluu odav on..;). Ja kui valge särk saabisinise kirjaga teha siis, ma arvan, et valget nad ikka ei suuda erinevas toonis teha.:)

Mis puutub tellimisse siis saate te mulle juba praegu meilitsi tellimusi saata. Mingi tabel on mul juba olemas ja paar nimegi juba seal sees. Foorumini ja mis suuruses särke tahate. Pange ka kirja kas tavaline või naiste oma. või mõlemad . Rahanumbrid loodan teile varsti öelda, kui on selgunud umbkaudu see särkide arv. Kusagil eespool ma natuke kirjledasin, kuhu kanti see summa võiks jääda. Hinnapäring on saadetud kuid vastust pole veel tulnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Et kas slõugan tuleb särgile või mitte?

Full throttle... :head:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Chipy
plaan siis selline et õhtuks ehk on üleval siiski ka üks natuke modifitseeritud versioon ja versioon ka valge särgi jaoks.
Mina ka rohkem ei tea..;) Usaldan inimest, kes selle reklaamiasjandusega igapäevaselt tegeleb.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
teager

Selline küsimus, et mis firmalt särgid on. Riidekvaliteeti mõtlen, sellised 100 eeguga tehtud särgid on kerged kakti kärisema, eriti kui higise keha pealt üritad ära tõmmata :red:

Usun, et enamus siis on nõus särgi eest rohkem pappi välja käima, peaasi, et särk kestaks.

terv, teager
Kasutaja avatar
Chipy

särgid on kas SOL'S või B&C firmade omad, oleneb kumma värvi saab lähemale. Üldiselt on need hispaanias toodetud ja spetsiaalselt reklaamsärkideks. olen ise nende särkide kvaliteediga rahul, kuna pean vastutama oma klientide ees selle kvaliteediga. ses mõttes kui miskit ütleb, siis materjal on 145g ja kaelaõmblus on kaetud paelaga, küljeõmblusteta.

Sloganit ei tule, vähemalt mina arvan, et see oleks ülepingutamine.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

valge särk oleks suvel hea aga võiks siis ju olla must ursaabi siluett (või ka classic. aga kellel neid klassikuid ikka nii väga on!?)
ja sinine kiri saabnet.com.
siis nagu asjal rahvuslikku jumet kah!
ja välismaale minnes kohe saavad aru, kus maa mehega tegu.
ja muidugi võiks saabisiluet all olla kiri:
kas mustamäele SAAB?

ja mingite väikeste suurustega pole mõtet yldse jännata, sest praegusel ajal kantakse ikka särki pykstye peal.
aga krae võiks ka olla, siis saaks krae nurkadele panna saabi embleemi.

Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
kyly

Üks põhimõtteline küsimus: kas teha naistele siuke liibukas ka või nad lõikavad tavalise XS särgil käised maha ja dekoltee suuremaks

Liibukas - julgen eeldada, et enamus naiskodanikke seda varianti eelistab. Ja kõigile ei pruugi tavaline xs selga venida.. :cool:
Kasutaja avatar
Chipy

kahjuks ei saa täna neid särgi versioone siia püsti, sry :red:
esimesel võimalusel igatahes on need siin olemas.
Factor

kahjuks ei saa täna neid särgi versioone siia püsti, sry :red:
esimesel võimalusel igatahes on need siin olemas.

No niii... nüüd siis juba järgmine kuupäev, ja ootame siis põnevusega neid versioone.....
Kuid kas saad panna siis mõlemad versioonid (naiste ja meeste), kuna minu teinepool oleks kah väga huvitatud sellest särgistl, kuna temagi tihti mu Saabiroolis. Ja nagu need naised on tahavad ikka särgi lõiget näha et õige suurus tellida jne, ühesõnaga parem kui on näinud, siis ei saa nad pärast midagi kobiseda!
NB! kui Pärnuvahel tuleb vastu Saab 9000 ja tundub justkui kedagi roolis pole, ja imelikke manöövreid teeb (roheliste lehtedega), siis hoidke kaarega eemale ja pretensioonid esitada otse talle, sest see ei ole mina ;):drive:
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Kasutaja avatar
Chipy

nii, särgi hinnaks siis 103.- (trükk siis rinnal ja seljal vastavalt minu disainile). hind on praegu võetud arvestusega 50 särgile, vähem läheb hind pisut kallimaks ja rohkem, pisut odavamaks.

naiste särki otsitakse ja selle hinna saab ehk täna koos mingi pildiga.
Factor

(trükk siis rinnal ja seljal vastavalt minu disainile).

Hmm... see siis tähendab seda, et mingit loosungid ei tule jah? Mina pooldaks varjanti, kus siis selle seljal oleva WWW.SAABNETI.EE all oleks ikka mingi sõnum, siin oli loosung, Mustamäega, kuid mix seostada nimedega, võix ju lihtsalt "Kas küüti SAAB?"
Või mis Te arvate?
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Vasta