Lumi maas 2008/2009

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
cilpkonn

Kuulu järgi ei pidavat väga hullu olema, et kauss tõmbab vaikselt piiridesse tagasi, aga tuul on küll meeletu ja sajab..
csn

Algselt postitas: cilpkonn
Kuulu järgi ei pidavat väga hullu olema, et kauss tõmbab vaikselt piiridesse tagasi, aga tuul on küll meeletu ja sajab..

Nii on. <aga ega pargist vesi ei tagane. Lähen vasst mingi 20,00 linna siis proovin ikka pilte kah teah, aga jah tundub et alaneb.

Deem kuradi kahju

http://ilm.transcom.ee/Default.aspx
Madis

Algselt postitas: iisak
Algselt postitas: csn
väike link kah

Veetaseme tegelik ja prognoos lähevad täiega metsa:P:P:P

http://on-line.msi.ttu.ee/?jaam=parnu&periood=86400
Kuidas praegu Pärnus on?
Tahaks Trionicuga hirmsasti sinnapoole kimama hakata aga kui juba alaneb siis vist pole mõtet:poke:

20 min tagasi oli pärnus suhteliselt vilets seis....kiirus 20 km/h ja nähtavus suuuuur 0
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Pärnus olid lõuna ajal suurepärased suusarajad!

siit ka metr. andmedhttp://ilm.transcom.ee/Default.aspx
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Platinum

Sain täna osaliselt esistangest lahti. Liigne uljus:fight:
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Õhtused tähelepanekud: Linnast väljas Peterburi maantee ja veel mõned maanteed olid ilusti puhtad. Isegi politsei mõõtis kiirust kahe sõidusuuna vahel, suure lumehunniku taga. Suured Tallinna tänavad olid puhtad, kus ei olnud mitte ühtegi veokat näha. Seal kus oli palju veokaid, seal oli jube lumelöga. Nägin ise korduvalt kuidas veokad järjest ilma mingi põhjuseta lõikasid valli sisse, või siis sõitsidki libamisi pikki valli. Ja nende taha jäi teele paks lumekiht! Ruumi oli piisavalt antud olude kohta, milleks selline sõidustiil - arumaeisaa.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

qdwin:nad sõkuvad ju valli maha järjest. Ma enda omaga ka tegin täna pidevalt nii.
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

NO FEAR tule mulle appi, ma olen maja ees kõhu peal kinni :(
ill
Saabiklubi liige

Lisatud failid
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: NO FEAR
qdwin:nad sõkuvad ju valli maha järjest. Ma enda omaga ka tegin täna pidevalt nii.
Kahjuks tõesti. Aga see lumi lendab veoka puhul laia kaarega teele, tulemuseks on paks kiht lahtist löga.
Rootsikunn

Kui jooni pole siis pole ka ju järelikult seadusi. Jäin täna isegi idiootlikult pargitud autode tõttu kõhupeale. See, et lumi maas, ei anna veel õigust keset sõiduteed parkimiseks. Ohutuled ka ei anna selleks õigust! Ahh ma hakkan ärrituma. Ühesõnaga kui lumi maas siis kõik lubatud :eureka: :eureka:
S9K
Leidur Leo

Aeg piigid alla panna :evil: Mul garaasis 4 tk ootavad juba
karla_poiss

Ma olen kodanik ill´iga nõus. Sarnast pilti võis näha reedel TTÜ(tipi) parklas, kus algselt olid keskel autod ilusti kahte ritta pargitud, aga kui keegi tark leidis siis parkimis jooned üles, tekitati sinna ka kolmas rida
olaviv

Linnas olukord rahulik ja isegi igavapoolne - teed kõik lahti lükatud ja sõidetavad. Isegi paljud väiksemad teed olid lahti. Polnud näha abivajajaid ega avariisid. Mõni ukerdas veidi lumes ja sõitis edasi. Ja ei saanudki kedagi hangest välja lükata. Ise ka ei jäänud kordagi kinni :)
napoleon
Auto:

Mul oli täna peale auto lahtikaevamist selline pilt(peab vist naabreid tänama, lahti seda teed keegi ei lükka), aga kuna all olid suverehvid, sain veel mõnuga labidat kasutada ja kruusa tassida. Õnneks sai täna õiged rehvid alla ja 5cm lund enam labidat haarama ei sunni:)

Lisatud failid
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
NO FEAR tule mulle appi, ma olen maja ees kõhu peal kinni :(

Said välja vä?:poke:

Helistand siis, ma täna juba paljusi aidanud. Helistavad tihtilugu.
S9K
Leidur Leo

Väljas jah, maja ees oli umbes 80 cm lund. Sõitsin ülbelt sisse sinna. Viskas pool kapotti lund täis. Sahana töötas niikaua kui rattad lennus olid.
Kasutaja avatar
vallikas

Ma tõmbasin oma pisiNG-ga suure kahetonnise mersumölaka välja, ise taksist ja niimoodi tagaveolisega sõita :nono:
iisak

Algselt postitas: iisak
Kadaka Troosti pole täna mõtet tulla.
Mõõtsime Trionicuga ära-1,6m lund on sissesõiduteel. 2 tunniga suutsime ennast lõpuks ukseni kaevata.
Mul hakkab lume vastu allergia tekkima juba:bs::bs:
Lisaks siia mõne pildi, mis siis tegelikult Kadakas toimus...

Lisatud failid
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
iisak

Lisatud failid
iisak

Lisatud failid
iisak

Lisatud failid
Kasutaja avatar
aljoga
klassiker
Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB

Igatahes IMO ei ole 9-5 kaugeltki enam selline talvemasin, nagu seda on klassik. Kui klassikuga sai aastaid tagasi sarnases lumetormis teisi masinaid metsa vahel lumest välja tõmbamas käidud, siis 9-5 jäi täna suvalises Tallinna kõrvaltänavas lihtsalt haledalt kinni. Nüüd tuleb vaid klassik lume alt välja kaevata ja sellega ilma nautida, kuniks seda on :)

Lisatud failid
S9K
Leidur Leo

Haahhaaa. Trionic-u asend meenutab kuidagit Terminaatorit:headbang: Snow vs. Trionic
Algselt postitas: aljoga
Igatahes IMO ei ole 9-5 kaugeltki enam selline talvemasin, nagu seda on klassik. Kui klassikuga sai aastaid tagasi sarnases lumetormis teisi masinaid metsa vahel lumest välja tõmbamas käidud, siis 9-5 jäi täna suvalises Tallinna kõrvaltänavas lihtsalt haledalt kinni. Nüüd tuleb vaid klassik lume alt välja kaevata ja sellega ilma nautida, kuniks seda on :)

Ma ei tunneta 9-5el kuidagi seda mida rattad teevad. Ehk lihtsalt automaatkasti eripära. Tonnine oli ka tunduvalt parema läbivusega kui 9-5.
suur

Tonn on megahea läbitavusega. Auto oli ööga hange tuisanud. Panin auto käima, lükkasin jalaga suurema lume eest ära ja sõitsin. Aga hilja õhtul koju tulles avastasin, et maja juures napib parkimiskohti. Mõtlesin, et valin ühe pool-lumise koha. Sõitsin tagurpidi poolele teele ja kinni. Kaks minutit ukerdasin seal ning jälle väljas. Võibolla on asi hoopis Gislavedi NF3 naastus, aga üsna julge on sõita ning eks need kinnijäämised ongi julguse vähendamiseks vajalikud.
Vasta