Lumi maas 2008/2009
Gislaved NF3 on mind hästi teeninud, aga tonnise läbivusvõime kohta meenub, et kui oma esimese ja viimase tonnise ostsin, siis sain kaasa mingisugused lamellid ja koju sõites sattus sarnane ilm olema. Jäin kinni ja ukerdasin päris kaua. Pisut hiljem, kui korralikud rehvid all olid, sai juba teisi hangest välja tõmmatud. Kui tänane suverehvidega rehvivahetuse poole uisutamine välja jätta, pole ka NG900 kohta midagi halba öelda. Ehk loo moraal - sõida millega tahad, aga rehvid olgu korralikud:)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Seda ei saa eriti nõmme kohta öelda. Raudtee tänav näiteks omab ainult kahte sissesõidetud vagu... Sahk on seal ilmselt kolm päeva tagasi käinud, natuke nagu on mingi vall tee ääres, aga terve tänava jagu kraabib põhjaga maad. Tähe oli isegi enam-vähem. Hiiu reaudtee ülesõit on puhastamata!!! (keset ristmikku Hiiu tänava pool on räige lumevall ja autod on rajad lihtsalt sisse sõitnud. Sealt kus buss käib, sealt on kraabitud.) Mitte ühtegi puhastatud kõnniteed ei juhtunud nägema! Teeme aga trahvi, kui lumi lükkamata on...
Algselt postitas: olaviv
Linnas olukord rahulik ja isegi igavapoolne - teed kõik lahti lükatud ja sõidetavad. Isegi paljud väiksemad teed olid lahti.
Sama lugu on Luha,Koidu,Virmalise Videviku ja Kristiina tänaval seal pole yldse traktor käinud ainult mis teid siluvad on autod ja jalakäijad
.
Tänahommikune Paikuse nägi küll välja nagu lapimaa koos meeletu lumesaju ja tuisuga.. Bussid hilinesid, ise sumasin pea põlvini lumes, teed on lahti lükkamata, buss hilines pea 15 minutit, Seljametsa ristis tegid paar autot vabakava 
Samas linn on enamvähem sõidetav... vähemalt Riia mnt. Väiksemaid tänavaid saab päeva pääle nähtud.. Ilmselt need ka lumised..

Samas linn on enamvähem sõidetav... vähemalt Riia mnt. Väiksemaid tänavaid saab päeva pääle nähtud.. Ilmselt need ka lumised..
4x4 on lume saabudes küll mõnus asi, kuid kas see alati ka toimib nii nagu vaja?
Siin tehakse 4x4 masinatele väike test.
Siin tehakse 4x4 masinatele väike test.
romza
Hommikul ei saanud kodu juurest välja, sest prügiauto jäi kinni sinna teeotsa, kus mina ei jäänud (vajus sellest 30cm lumest läbi), teisel pool oli sõiduauto kinni. 15 min koos juhiga kaevasime ja välja saime, aga prügi jäigi vedamata, sest edasi oleks ilmselt uuesti kinni jäänud, kuna vaba maa oli kinni pargitud.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ma parem teile ei räägi, et miks mul teised autod peale yhe seisavad lumemytsi all.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: ivomets
ma parem teile ei räägi, et miks mul teised autod peale yhe seisavad lumemytsi all.
Aga sellepärast, et selle ühega sai üks kõvemat sorti ralli maha sõidetud, sel aal, kui teised kodus lumemütsi kogusid.
EDIT: mõtlesin ühe lause välja: "Veerevatele Saabidele lumemüts ei kasva".
Üks vahemõte: äkki peaks teema lahutama eelmise hooaja "lumi maas" jutust ja panema "lumi maas 2008/2009"
EDIT: samas vist ei oma see ka olulist tähtsust
Tonnine on keskmisest parem ronija lumes - esisild veab ja ca. 60-65% kaalust langeb ette. Kuid rehvid ikkagi määravad kõik. Ja siin pole niivõrd tähtis, kas rehvil on markeering M+S või mitte - loeb mudel. Rehvitestides on juba ammu tõestatud, et parimad suverehvid ületavad lumevõimekuses kehvemaid lamelle.
Algselt postitas: iisakSee oli seal kasutaja Eston21 liikur. Minu teada peaks ta elama seal:facts:Algselt postitas: Ryhkija
Liivalaias seisis üks 9-5 ohutulede vilkudes
Eeldatavasti ei suutnud ta lihtsalt läbi valli maja ette suruda...
hehe. mina jah.
umbes nii ta oli nagu kirjutad, kuid vastupidiselt - kinni jäin valli peale hoopis väljasõitu üritades. vasaku külje rattad vajusid äärekivi pealt maha ja nii ma kõhu peale kinni jäingi. esiratas ei olnud ka ilmselt piisavalt maaga kontaktis ja kaapis ka niisama.

tol õhtul jäi planeeritud üritus ära, sest välja sain töökaaslase cherokee abiga alles esmaspäeval lõunal, kuid selle asemel tegime hoopis õhtul maja ette lumemehe.

ja siin on mõlemad näha.

Minu ees liikusid 3 sahka üksteise sabas u 2meetrise vahega.
Ja jälgige nüüd mängu
Palun öelge mulle nüüd, kas me elame kusagil psühhiaatriahaiglas? Kus mitte ükski lausdebiilsus ei olegi enam debiilsus?:wtf::wtf::wtf:
Mille pärast on vaja paljal asfladil sõita kolmekesi üksteise p...es nii, et saha alt sädemeid lendab? Samal ajal kui Nõmme, Lasnamäe vms linnaosa inimesed upuvad lumme? Kui bussipeatustes on sõna otseses mõttes lumemäed?
Oi r...k ma lähen marru...
:wall::fight:
Lisatud failid
Ja jälgige nüüd mängu
Palun öelge mulle nüüd, kas me elame kusagil psühhiaatriahaiglas? Kus mitte ükski lausdebiilsus ei olegi enam debiilsus?:wtf::wtf::wtf:
Mille pärast on vaja paljal asfladil sõita kolmekesi üksteise p...es nii, et saha alt sädemeid lendab? Samal ajal kui Nõmme, Lasnamäe vms linnaosa inimesed upuvad lumme? Kui bussipeatustes on sõna otseses mõttes lumemäed?
Oi r...k ma lähen marru...

Lisatud failid
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Ja siis tegeleme potjomkinlusega ja kraabime paljast asfalti?
Mind kui maksumaksjat EI HUVITA millises liivakasti nurgas keegi mängima peab. Mind huvitab sõidetav tänav-minu pärast puhastagu seda või Valdmann isiklikult.
Kusjuures parim kild on see, et täna tehti mulle Kentmannis parkimistrahv-mis sest, et ma kinni istusin. Jälle. Sest eilsega võrreldes ei olnud midagi muutunud...
Mind kui maksumaksjat EI HUVITA millises liivakasti nurgas keegi mängima peab. Mind huvitab sõidetav tänav-minu pärast puhastagu seda või Valdmann isiklikult.
Kusjuures parim kild on see, et täna tehti mulle Kentmannis parkimistrahv-mis sest, et ma kinni istusin. Jälle. Sest eilsega võrreldes ei olnud midagi muutunud...
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...