Otsin köögimööbli valmistajat
Mööbli kokkupaneku hind ei tohi sõltuda ukse pinna töötlemisest. Kui mööbli valmistaja kasutab kallimaid värve või tehnoloogiat pinna töötlemisel, ei muuda see mööbli kokkupanekut keerukamaks. Kokkupaneku hind peab sõltuma moodulite arvust ja mööbli keerukusest.
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Kaudselt maksad sa kinni ka riski, et paigaldaja mõne ukse ära äestab. Samas minu kui paigaldaja jaoks on kõrgläige paras peavalu. Pisike kriim ja tuleb tehasest uus samasugune uks tellida. Mida kallim köök seda kallim ka paigaldus on Vahe märgatav kas tassida 3 korrusele tavaliste siinidega sahtliboksi või Delux siinidega boksi. Mingil määral maandakse riske Sinu arvelt. Kui tellid paigalduse saad ka garantii.
Aitäh ilusa põhjenduse eest, Rantto 
Ma ei ole siiski nõus sellega, et mida kallim köök, seda rohkem maksab paigaldamine.
Lihtne näide: pole vahet, kas lased rehvitöökojas autole alla panna ilma rahata saadud pastlad või 20 000-sed rehvid. Rehvivahetuse hind on ikka üks ja paigaldajal lasub vastutus rehvi lõhkumise ees. Samuti, kui rehv saab ebakvaliteetselt paigaldatud, on kliendil õigus nõuda tasuta uut paigaldamist.
Kui teenuse osutaja ei anna garantiid, siis see ei võta tarbijalt ära seadusest tulenevaid õigusi nõuda puuduliku teenuse korral hinna alandamist, puuduse tasuta kõrvaldamist, samast või sama kvaliteediga materjalist uue asja valmistamist või uue teenuse osutamist.
EDIT:
Täna sai Arensi kasuks ära otsustatud, sest sealt saab kõik, mis vaja oli, sh õiget tooni sinise kõrgläike.
Paigalduse hind sai ka läbi räägitud - tasu arvestatakse ainult pindade ja moodulite arvu järgi.

Ma ei ole siiski nõus sellega, et mida kallim köök, seda rohkem maksab paigaldamine.
Lihtne näide: pole vahet, kas lased rehvitöökojas autole alla panna ilma rahata saadud pastlad või 20 000-sed rehvid. Rehvivahetuse hind on ikka üks ja paigaldajal lasub vastutus rehvi lõhkumise ees. Samuti, kui rehv saab ebakvaliteetselt paigaldatud, on kliendil õigus nõuda tasuta uut paigaldamist.
Kui teenuse osutaja ei anna garantiid, siis see ei võta tarbijalt ära seadusest tulenevaid õigusi nõuda puuduliku teenuse korral hinna alandamist, puuduse tasuta kõrvaldamist, samast või sama kvaliteediga materjalist uue asja valmistamist või uue teenuse osutamist.
EDIT:
Täna sai Arensi kasuks ära otsustatud, sest sealt saab kõik, mis vaja oli, sh õiget tooni sinise kõrgläike.
Paigalduse hind sai ka läbi räägitud - tasu arvestatakse ainult pindade ja moodulite arvu järgi.
AitähAlgselt postitas: Taavi_R
Soovitan: www.saarem.ee

Pole enam vaja soovitusi. Leidsin tootja, kes Eestis ainukesena valmistab seda, mida otsisin. Tänud Aljogale.
Võib lukku panna.
Algselt postitas: tiib
Endal pandi äsja Arensist tellitud köök püsti ja naine tulemusega väga rahul
Kõrgläike asemel sai viimasel hetkel valitud heledaks peitsitud spoonitud tamm.
P.S. Sinist kõrgläiget peaks pakkuma Riz Köögid, kuid neil Arensist märksa krõbedamad hinnad.
Plaanin ka kööki tellida ning Caruba ja vanilla kõrglõiget, olen pakkumise võtnud just Riz köökidest. Palju nende hinnavahe Arensiga võrreldes oli? Protsentuaalselt näiteks. Tehnika on olemas, tellida on vaja ainult mööbel.
Seoses uue köögi saabumisega jäi üle 60cm Siemensi nõudepesumasin ja otsib 3000 eegu eest uut kodu.
Ostetud on mõned aastad tagasi, seega 7 aastast garantiid eriti pakkuda pole:)
Masin ise heas korras ja tubli!
Ostetud on mõned aastad tagasi, seega 7 aastast garantiid eriti pakkuda pole:)
Masin ise heas korras ja tubli!
Algselt postitas: Rästas
Palun soovitage köögimööbli valmistajat.
Tegijaid on turul palju, seetõttu loodan, et ehk on kellelgi värske ja hea kogemus kedagi soovitada.
www.moobel.ee Mina ja mu sõbrad selle firmaga väga rahule jäänud, soovitan kõigil seda lehte piiluda
Mul vanematele suutis toosama Arens tarnida sootuks vale nurgaga mööbli. St ei mõõdetud korrektselt ära köögi seinte nurkaAlgselt postitas: tiib
Endal pandi äsja Arensist tellitud köök püsti ja naine tulemusega väga rahul

Poisid tegid veel paar korda vist ümber seda, kuid lõpuks jäi asi ikka poolik. Sellist soperdamist tihti ei kohta