Mõnes mõttes on see minu jaoks napakas lahendus.Ma hea meelega paneksin enda kahe mähisega supaka elemendi jadasse mängima, aga kuna ma ei lähe selliseid asju poest ostma ja mulle sattus teisekäe turult kahe 4-oomise mähisega element, siis ei olegi mul muud võimalust, kui 2-oomi peale nad rööpi panna, kuna see element ei ole minu jaoks nii igavene asi, et ma peaksin talle 8-oomi kannatavat võimendit otsima.Mu elemendi tootja koduleht ütleb, et seda elementi tehti kahe-, nelja- ja kaheksaoomiste mähistega.Parim oleks 8-stega, aga ega ma ometi ei lähe seda poest ostma.Algselt postitas: sebastian
Näiteks tänapäevane 2-oomine bassikõlar kus ühe valjuka kaks 4-oomist mähist paralleelis (mis suht normaalne nähtus), oleks selle aja helimehele lausa lühisena tundunud

Ja ma arvan, et see kaks oomi ongi mu supaka häda, miks teda nii palju maha peab keerama.Algul arvasin, et kast on vales mõõdus, aga kubatuur klapib.Kast ei ole ka 90-kraadise nurga all seintega, et see võiks talle saatuslikuks saada ja resonantse nii palju tekitada.Parim ruum oleks kera, aga ei ole veel leidnud sellist.
SIIT KÜSIMUS: KUI KEEGI LEIAKS, TEAKS, KUST MA SAAN umbes 35 cm-se diameetriga kera- andku teada.Vihjeks, et mingi kalanduses laevadel kasutatav noodapoi on sarnane.Parim oleks õhukese seinaga teraskuul.Sobib ka plast, jne.
Seega ei oska mina oma tibatillukese ajukesega sellest loost muud arvata, kui et 2 oomi on pähh.
Alustasin seda kirja ammu ja vahepeal on siginenud Sebastiani arvamus, et Hertzi koaksiaali tviiter on kidlasti parem, kui Odav eraldi tviiter.Ei saa-tohi niimoodi väita, kui ei ole kuulnud.Üllatusi on kõikjal ja kui ei ole kogemust, siis tuleb öelda, et kõhutunne ütles.Top Gear ütleb ka, et rohelised autod on.....
Audes Blues kõlarid maksavad meist kaugemal Lääne-Euroopas 30-40 tuhat krooni.Aga need elemendid, mida seal sees kasutatakse, maksavad kokku mõned tuhanded.Seega....