Kuidas funktsioneerivad tuledepesurid?

Vasta
Kasutaja avatar
Rauno

Tere,
selline kahtlane küsimus, et kuidas töötavad 9-5-el esitulede pesurid, kas opn võimalik neid kasutada ilma tuuleklaasi pesurita või töötavad ainult koos?

Tänud
Kasutaja avatar
Skybound

Koos töötavad, intervalli hetkel ei mäleta, aga aktiveeruvad iga kord kui hoiad hooba kauem enda poole. Juutuubis isegi video.

Edit MY2003 manuaalist:
If low beam is on, the headlights are washed every fifth time the windshield washers are used or if 2 minutes have elapsed since the windshield was last washed. The headlight
washers cannot be activated separately.
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
MangustGrupp

1.5sec hoiad ja hakkavad töötama(kui klaasipuhastajad pole kasutanud palju, nagu kui vihm sajab) =) aga märkasin et endal, näitaks kui sajab vihm ja kogu aeg klaasipuhusti on sees, vajutades pooleks sekundiks hakkavad samuti tuled puhtaks teha...
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

minul töötavad koos sõltumata ilmast jne. Ehk siis kui pesen esiklaasi, lastakse kolinaga tuledele ka kohe.
Kui pesuvedelikku väheks jääb (SID karjub, et washer level low), siis võetakse kõigepealt tuledel lutt käest ära ja sinna enam ei pritsita.
Kasutaja avatar
Rauno

Tänud.
kahju, et neid eraldi lülitada ei saa.
taneli01

Tere.
Vabandust,et Rauno teemasse ronin.Vaatasin täna hommikul ka oma tuledepesu.No üldse ei tule midagi!Esiklaasile tuleb,aga tuledele mitte.On tuledele eraldi pump samas paagis?Või siis eelmine omanik midagi ratsinud,et vedelikku kokku hoida?Tegu 95a. tonnisega.
Eleri

vt kas vesi paneb äkki kuskile mujale jugama, näiteks pakkus t8 et kolmik puru.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
taneli01

Ei ole tähele pannud, et kuskile kõrvale läheb.Varsti valge väljas lähen uurin lähemalt,äkki on pime ette pandud?Võtaks ju loigu auto alla kui kolmik puru.Aga äkki on tal tuledele siiski eraldi pump?Kui tuled ei põle siis ei tohiks ju tulede kojamehed tööle hakata ja vett pritsida.Kui tuled peal siis peaks toimima.Ja kui kuskil leke siis peaks aknapesurile ka surve oluliselt vähenema.
Trionic
Saabiguru

Eraldi pump on ainult CS kere tagaklaasi pesuks.
Kasutaja avatar
95SELaunch

2 pumba on, vahemalt mu sedaanil 98a oli neid kaks, yks suurem esiklaasi jaoks, teine väiksem tulede jaoks
Eleri

jutt käib 9000-st siiski

viimased kommentaarid siis
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Skol

Algselt postitas: Rauno
Tänud.
kahju, et neid eraldi lülitada ei saa.

aga kas su mure tuleneb sellest et liiga palju raiskab vedelikku?
Mul vähemalt see tegi muret sest kui olin auto saanud, suutsin 700km 5L aknapesuvedelikku kasutada. Aga nüüd pesen esiakent ilma tulepesurideta nii et lasen teravate tõmmatega 3x aknale pesuainet ja siis esitulede pesurid ei rakendu. Aga võibolla oli sul muu teema...
Kasutaja avatar
Rauno

Vahest ei taha poolt autot märjaks mökerdada jah.
Ise toimin samuti, et mitu kiiret tõmmet, kui aknale vaja, aga kahju oli sellest, et vastupidi ei saa - vahest aken ok, aga tuled vajaks pesu.
Vasta