Tere,
täielik Saabi võhik siinpool.
Soov naisele 9-3 osta, väljavalitugi olemas, kuid üks asi häiris silma. Nimelt on 2003 aasta lõpu auto juhi istme ääre kunstnahk (iste riidest, äär kunstnahk) ukse poolt pragunenud. Auto väidetavalt koos hooldusraamatuga alla 100tuh km läbisõitu.
Kuskilt on mulle meelde jäänud, et istmed kuluvad sellisel määral paarisaja tuh km jooksul, kuid seal ei olnud juttu Saabist ega ka kunstnahast. Auto üldmulje ei luba ka nii suurt läbisõitu oletada.
Kas teil on kogemust, millise läbisõidu ehk kasutatuse juures istme serv sellisel määral kahjustub?
Tänud ette!
9-3, istme külg pragunenud
Kahjuks ei ole millegi põhjal hinnata, millisel määral istme serv kahjustunud on. Kui eeldada et iste on kõrgete äärtega (sportlikud istmed) siis on hooletu autosse sisenemise ja väljumisega võimalik see üsna ruttu ära muljuda, eriti kui auto kasutajaks on mõni raskemat sorti tegelane.
Olen kohanud pool miljonit km läbinud taksot, mille sametistmed on kui uued! (sõitnud kogu aeg istmekatetega) ja samas 115000 sõitnud 6a vanust saabi mille nahkistme nurk on kergete kulumisjälgedega. See kõik on nii suhteline..
Kui see iste just päris räbal ei ole. Nii uuel autol peaks ju läbisõit üsna tõenäoliselt kontrollitav olema. Kui kõik muu on ilus ja sirge siis on ju kõik ok! Istme saab ju lasta korda teha!
Olen kohanud pool miljonit km läbinud taksot, mille sametistmed on kui uued! (sõitnud kogu aeg istmekatetega) ja samas 115000 sõitnud 6a vanust saabi mille nahkistme nurk on kergete kulumisjälgedega. See kõik on nii suhteline..
Kui see iste just päris räbal ei ole. Nii uuel autol peaks ju läbisõit üsna tõenäoliselt kontrollitav olema. Kui kõik muu on ilus ja sirge siis on ju kõik ok! Istme saab ju lasta korda teha!
Algselt postitas: prrrprrr
Enda autol istmega sama probleem, välja lõi ka umbes 100000 km peal.
umbes sarnane kahjustus, kuid pikem pragu ning materjal ei ole riide küljest lahti.
Tänud vastuse eest. Igal juhul rahustab see ning teeb müüja jutu usutavamaks.