Mure 9-5 Signaga

Vasta
ipi
Auto:

Probleem siis järgmine, et eile kui auto maja ette parkisin ja puldist uksed lukku ja signa peale panen, siis mingi tunni pärast kukkus auto signa karjuma, ohukad ka vilguvad. Päeval viisin auto töö juurde, seal oli auto vait. Tulin koju, panin signa peale kõik nagu korras, siis järsku kella poole 7 aeg õhtul kukkus jälle karjuma. Panin puldist uksed uuesti lukku, vilgutas suunatuledega ära ja korras, kuid siis läks mingi 10 sekki mööda kukkus jälle karjuma ja nii kogu aeg, nüüd uksed autol lahti.
Milles võib viga olla?
suur

Tead, ma küll ei tea 9-5 signa kohta suurt midagi, aga mul analoogne juhtum tonnisega. Probleem kapotianduris (tavaline lüliti), mis oli nende ilmadega soolamärjaks saanud ja peksis segast. Kui andur ära kuivas, kadusid probleemid.
Auto uksi siiski lukust lahti ei pidanud hoidma - keerasin uksed võtmest lukku. Niimoodi ei lähe (vähemalt tonnil) signa peale. Samas toimetab immo ikkagi oma toimetusi.
ipi
Auto:

ahhaa, igatahes tänud vastamast ja panen tarkuseterad kõrvataha.
paistab mis öö toob, kas tuleb riided selga ajada või ei.:gun:
Trionic
Saabiguru

to ipi:
Otsi võimalus Tech scanneri autole sappa ühendamiseks,saad põhjuse teada. 9-5 kapotianduri paigutus ei lase sinna s...a ligi pääseda.Tavaline põhjus on lambist karjuva signa puhul tühjenenud(riknenud) pasunaakud,või külmjooted pasunas. Kallutusandur teeb ka teinekord trikke(kui on selline).Loomulikult on reaalne ka Suure pakutu,lisaks veel kümneid variante.
ipi
Auto:

No nii nüüd on ilmnenud selline asi, et auto parkimisega teise kohta on need öised signa karjumised ära jäänud.

Siit ka küsimus: kas on võimalik, et mingi seade segab signa tööd või võib signa karjuma panna, või on mu mõttemaailm hollywoodi filmidest vildakas?
Trionic
Saabiguru

Kui masinal on kallutusandur ja see mingis asendis viga annab,saaks aru küll.Pigem läks viga ilmade muutudes "peitu".
ipi
Auto:

Algselt postitas: Trionic
Kui masinal on kallutusandur ja see mingis asendis viga annab,saaks aru küll.Pigem läks viga ilmade muutudes "peitu".

Kallutusanduri viga ma ei suuda uskuda, sest parkimiskoht on täiesti tasane ja olen ennegi seal kohal parkinud ning probleeme pole olnud. Samas ka küsimus, kuidas teha kindlaks kallutusanduri olemasolu? kas lihtsalt signa peale ja autot kallutama?

Nüüd siis mõned ööd rahulikult möödunud. kuid täna sõitmas käies ja tagasitulles ilmnes hoopis uus probleem, nimelt lõpetas signa vist üldse toimimise. Puldist ei lukusta uksi ega tee ka lahti:angry:
Kas see, et puldist uksi ei lukusta võib olla tühja puldi patarei viga? Samas on meelde jäänud, et kui puldi patarei hakkab tühjaks saama peaks auto käivitamisel SID seda ütlema, et patarei vajaks vahetust.

Kuid tech 2-ga kontrollimise plaan on endiselt jõus, vaja leida mõni päev, kui töökohustused lubavad päeva vabaks.

EDIT: puldis ei ole viga, kuna salongis muidu vilkuv punane tuluke enam ei vilgu. nii, et esimesel võimalusel tech-2e kontrolli.
warum

mul oli sarnane mure,enne seda kui auto hakkas" paluma vahetada puldi patareid"röökis koguaeg ja lõpuks panin uksed kinni , võtmest ....lõpuks vahetasin patarei ja korras.ei tea kas selle viga,aga enam ei röögi?
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
Helix

Sarnane mure, ei hakka uut teemat tegema. Nimelt kui signa karjuma hakkab ja võtmetega õue jooksen, siis on näha, et pagasiruumi tuli põleb (universaal kere). Luuki avades ja uuesti kinni lüües kustub tuli ära, seda küll kuni järgmise korrani. Sõites näitab ka et tagaluuk on küll kinni küll lahti, vilgutab armatuuril seda noolega auto kuju. Siit ka küsimus, mis valemiga on lahendatud 9-5 universaalil tagaluugil valguse lüliti? Visuaalselt vaadeldes ma küll sealt ühtegi lülitit ei leidnud.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Peaks olema laepolstri all.
Helix

Algselt postitas: Homersimpson

kas lukustusmehhanismi sees ei või olla? Ei tahaks nagu enne lage kangutama hakata kui 100% kindel ei ole.
Trionic
Saabiguru

Lukumehanismi sees on mikrolülitid.
Helix

tänud, uurin õhtul asja.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Homersimpson

mmMM... :freak: My bad :red:
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Helix
tänud, uurin õhtul asja.
Lülitid on väga töökindlad,aga luugi kaabeldus mitte.Ka sealt tasub kontrollida.
ipi
Auto:

Täna hommikul kui naine tahtis sõitma minna võti enam süütelukus ei keeranud ja autot käima ei saanud, päeval proovisin isegi aga ei miskit.
Päeva peale idanes idee, et äkki on lukk jääs vms, koju jõudes puhusin siis läbi suu süütelukku sooja õhku ja ennnäe imet võti hakkas keerama ning auto käima.
Auto välja suretades märkasin, aga et süütelukk ei tule võtit välja võttes nagu üles (no ei käi sellist klõpsu süütelukus nagu peaks käima võtit välja võttes).

Siit ka küsimus: kas minu auto signalisatsiooni probleemi allikaks võibki olla süütelukk? Ühtlasi olen täheldanud, et SID paneb kellaaega mul pidevalt valeks ning unustab kütusekulu ära (foorumi teemades sobrades olen jõudnud järeldusele, et selle probleemi allikas on just süütelukk).
Trionic
Saabiguru

Süüteluku probleem ei tohiks SID´I ja TWICE`t selliselt mõjutada.Kui lukusüdamik seda "plõksu" ei tee,ei saa ka signat aktiveerida.
ipi
Auto:

Minu mure lahenduseks kujunes siis uus süütelukk, mis pole minu autol just kõige odavam lugu, üle 2k :gun:
Trionic
Saabiguru

Neid õnnestub tihtipeale päris edukalt taastada(aga õli sinna valada on patt).
ipi
Auto:

Algselt postitas: Trionic
Neid õnnestub tihtipeale päris edukalt taastada(aga õli sinna valada on patt).

Kui nüüd jälle süütelukk toimib (st vahpeal süütelukk üles ei tulnud, käisin anti juures ära, seal võeti lahti ja pandi kokku tagasi ning nüüd toimib süütelukk jälle), siis kas selliste tunnustega süütelukk kannataks remonti?
Õli pole ma ise sinna valanud, foorumist oli eelnevalt meelde jäänud, et seda teha ei tohi.
Trionic
Saabiguru

Kui lukk nüüd norm. toimib,eeldan,et Anti poisid kõik vajaliku ära tegid.
ipi
Auto:

ee, kusjuures ei, nad tellisid uue süüteluku mulle. Algul kui Anti juurest ära tulin, siis lukk ei toiminud, koju jõudsin siis mingi hetk hakkas süütelukk lihtsalt toimima ja seni on toiminud.
Trionic
Saabiguru

Tavaliselt südamikus midagi purunenud pole,lihtsalt sodi on siinid ummistanud.Ja kui veel mõni tarkpea sinna õli on tilgutanud....
Lukk pulkadeks,puhtaks,uus lukumääre sisse ja bro.
Aga vahel uitavad lahtipääsenud silumiinitükid seal.
caarel

Tuleb tuttav teema ette. Auto peksis nii segast et iga 15 sekundi tagant kukkus tuututama. Seda on ennegi juhtunud aga on piirdunud vaid korra või paariga. Seekord aga lõppu ei tulnud ega tulnud ning ei mõjunud talle ei auto käivitamine ega puldist lukku ja lahti tegemised. Auto käib aga tema tuututab. Autol uksed lahti aga tema tuututab. Olin juba nii nõutu et ega saa autot sedasi ööseks üürgama jätta. Mõtlesin et olen tark ja võtan aku maha ja siis ikka vait jääb. Kus sa sellega. Aku maas pasundas tema ikka rõõmsalt edasi. Panin aku tagasi ja olin valmis pommi juba alla panema masinale kui ta korraga ise vait jäi ja vait ta tolleks ööks jäigi. Nüüd kuu hiljem tegi korra öösel veel häält aga seda vaid korra ja oligi ilusasti vait jälle. Täielik müstika.
Vasta