Ka soomlased mures Saabi käekäigu pärast!
Proovin siis otsast peale.Uudis ei ole asjaga kursis olejatele uudiseks.Tähelepanu vääriv on aga fakt,et Helsingin Sanomat pidas vajalikuks lausa üle poole esilehekülje kajastada Saabi probleeme ja artikkel oli illustreeritud rohkete fotodega.
Esimene kujutas rahulolevat ja õnnelikku soome meest lebotamas oma saunhaagise najal mis oli tehtud "küülikust".
Teine foto pärineb aastast 1987 ja sellel on 99 politseivärvides ja taustal politseinikud actionis.Saabiga sõidavad nii ministrid kui politseinikud.
Kolmandal fotol näeb lume-,või jäärajasõitu Laajalahti lahel aastast 1958.
Ja viimaselt fotolt vaatavad vastu kolm näitsikut Saab99 tagaistmelt,näitamaks kui mahukas on Saab.
Kirjutistest veel nii palju,et 2007.a.sõitis Soome teedel 55004 Saabi ja aasta jooksul on see arv kahanenud üle tuhande.Müügitabelis langes Saab 16.-dalt kohalt 21.-le kohale.
See olekski lühidalt kõik.
Esimene kujutas rahulolevat ja õnnelikku soome meest lebotamas oma saunhaagise najal mis oli tehtud "küülikust".
Teine foto pärineb aastast 1987 ja sellel on 99 politseivärvides ja taustal politseinikud actionis.Saabiga sõidavad nii ministrid kui politseinikud.
Kolmandal fotol näeb lume-,või jäärajasõitu Laajalahti lahel aastast 1958.
Ja viimaselt fotolt vaatavad vastu kolm näitsikut Saab99 tagaistmelt,näitamaks kui mahukas on Saab.
Kirjutistest veel nii palju,et 2007.a.sõitis Soome teedel 55004 Saabi ja aasta jooksul on see arv kahanenud üle tuhande.Müügitabelis langes Saab 16.-dalt kohalt 21.-le kohale.
See olekski lühidalt kõik.
Ei. Ma ei kihuta. Ma lihtsalt lendan madalalt.
Selles 4.dets lehes on ka üks tabel,milles kajastuvad ülevaatuse andmed.Ruulivad jaapani automargid,kordusülevaatuse protsent kõige väiksem.1999.a.kasutusele võetud saabid:
Saab9'5,ei saanud esmasel ülevaatusel läbi 15,3%,keskmine läbisõit oli188000.Tüüpvead:taka-akselisto,seisontajarru,jousitus.
Saab9'3 vastav %15,6 läbisõit 176000ja vead:seisontajarru,etuakselisto,käyttöjarru.
Kohad siis vastavalt 9.ja11.Polegi nii väga paha!Andmed on seisuga 1.1-30.9.2008.
2005.a.kasutusse võetud autode tabelis on Saab9'3 23.-al kohal ,kusjuures %on kõigest 2,3 keskmine läbisõit 64000km.
Saab9'5,ei saanud esmasel ülevaatusel läbi 15,3%,keskmine läbisõit oli188000.Tüüpvead:taka-akselisto,seisontajarru,jousitus.
Saab9'3 vastav %15,6 läbisõit 176000ja vead:seisontajarru,etuakselisto,käyttöjarru.
Kohad siis vastavalt 9.ja11.Polegi nii väga paha!Andmed on seisuga 1.1-30.9.2008.
2005.a.kasutusse võetud autode tabelis on Saab9'3 23.-al kohal ,kusjuures %on kõigest 2,3 keskmine läbisõit 64000km.
-
S9K
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Pidurite vead enamjaolt, vaimusilmas kujutan praegu ette vanemaid härrasmehi Saabi roolis kes ristmikule jõudes ÕHK ÕRNALT pidurit vajutavad, kokkuvõttes on pidurisadulad liugurite peal kinni ja kolvid ka kinni:P. Tagasilla puksid on kõigil minev kaup. Aga mis asi see jousitus on?
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Aga mis asi see jousitus on?
vedrustus
Üks link.
http://www.hs.fi/autot/vikasarja
http://www.hs.fi/autot/vikasarja
Mul on see artikkel lauapeal,skannisin selle ka arvutisse,aga edasi saata ei oska.Lisaks leidsin ühe pikema ja põhjalikuma artikli samal teemal ka sama lehe teisel leheküljel.Teisel lehel olevas artiklis mainitakse ka ära,et GM all on Saabi kaubamärk kõvasti devalveerunud!
Helsingin Sanomate netiversiooni saab sisse registreeritud kasutaja või netiversiooni tellija,mida ma kahjuks ei ole.Kui sul oleks näiteks Gmaili aadress,saaks sulle sinna ehk lähetada.Siia aga üles panna ei õnnestu kuidagi moodi,lihtsalt ei oska.
Helsingin Sanomate netiversiooni saab sisse registreeritud kasutaja või netiversiooni tellija,mida ma kahjuks ei ole.Kui sul oleks näiteks Gmaili aadress,saaks sulle sinna ehk lähetada.Siia aga üles panna ei õnnestu kuidagi moodi,lihtsalt ei oska.
saada meiliga mulle: raivo@saabnet.ee, panen ise üles.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
optimeerisin neid natuke ja siin need on:

M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Pole probleemi , soome keel suus:drive: