Esisild gaasi pedaal

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
Axel

Tevist
Mul siis kaks mure, ehk oskab keegi midagi pajatada või on sarnase asja läbi elanud.

Kõigepealt tagurdades gaasi andes käib mingisugune nõks esisillast läbi ja gaasi mahalastes käib teine nõks. Tundub et nagu rattas või miski läheks natuke teise asendisse ja gaasi maha lastes tuleks normaal asendisse tagasi.

Täna avastasin, et kui pöörded on väga kõrged ja gaas mahalasta siis käib mingine nõks/raks läbi ning veeremise pealt gaasi vajutades käib ka nõks. Selle nõksu ajal hüppab käigukang kah kaasa mingil määral.
Hiljuti sai üv. tehtud ning seal öeldi, et lõtke sillas pole. Samuti aukudes ei kolis.
Kas rehv 225/45/17 võib seal midagi mõjutada.

Teine mure on gaasi pedaal oleks nagu vähesel määral kinni kiilunud või ma ei oskagi seletada. Raske vajutada teda just pole aga läheb sellise nõrksuga kuidagi. Peaks kuhugi ehk õli panema?
Sellega et sidur käib raskemalt, kui tavalistel autodel on vist normaalne igaljuhul leidsin, et see viga on paljudel NG-del kasutades otsinugt.

Vabandust et tüütan aga ehk keegi on midagi sarnast kogenud ja teab rohtu või põhjust.

Muide sõbraga arutades ta arvas, et kas jõnksu põhjuseks ei või äkki mootori padi olla?
moki

mootori padajad peavad olema ikka väga juustud kiiruga vahetama.
Axel

ega ma ei tea, kas on mootori padjad.
Lihtsalt üks mõtte, et kas äkki võivad olla?
Vasta