Heale inimesele ära anda üks tegu...

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
erki
Auto:

Algselt postitas: tripp
Algselt postitas: vallikas
Tripp, ma kuulsin, et mingid uued afereesiaparaadid, mis veel kauem loksutavad, on tõsi või?

Pole veel nende uute masinate küljes käinud.. viimane protsess võttis aega umbes 1,5h.

nu minul pikenes aeg peaaegu 2 korda ... oli näha, et nad ei suutnud oma piinlikust eriti varjata ning põhjendasid seda haigekassa otsusega vahetada aparatuur välja seoses mingi perioodi lõppemisega ... nii, et ... mulle tundus igatahes säästuprogrammiga minu arvelt :red:
ajaliselt meenutas üle :P eelmisi aparaate
Anna

Ma üritan ka siis uuesti minna, kuigi viimane (ja esimene) kord, kui seda teha tahtsin, saadeti tagasi. Metalli (rauda) polevat veres kaugeltki piisavalt.
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Anna
Ma üritan ka siis uuesti minna, kuigi viimane (ja esimene) kord, kui seda teha tahtsin, saadeti tagasi. Metalli (rauda) polevat veres kaugeltki piisavalt.

Rohkem, liha, maksa, verivorsti jne....
Iga ratas veab and then some!
tiitman

mul hea tööandja toob vereandmise tööle kätte:) minusuguste jaoks oleks lihtsam teha statistika siia foorumisse
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ka mul toob tavaliselt nö koju kätte, aga mingi tõuge on puudu olnud tavaliselt, et minna ja asi ära teha..:)
Algselt postitas: tiitman
mul hea tööandja toob vereandmise tööle kätte:) minusuguste jaoks oleks lihtsam teha statistika siia foorumisse
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: tiitman

Toob ka teistele, näiteks minule ja Cyberile.

Ikkagi pidasime vajalikuks antud üritust korraldada ning ise ka osa võtta. :wise:
Anna

Algselt postitas: IFF
Algselt postitas: Anna

Rohkem, liha, maksa, verivorsti jne....

Söön seda kõike ja isegi mitte väikestes kogustes. Ma ei tea, loodetavasti läheb õnneks *manustab rauatableti*.
olaviv

Ainevahetuse probleemid.

Üritan siis kah ennast (taas) kohale vedada.
suvekas

Kui haiglast välja lastakse, siis 16.12 läheks annaks Ädalas ka ühe portsu.
Viimati sai antud Kuperjanovis aega teenimas aga sellest on juba palju vett merre voolanud.
Speedlink oü - 53047979
Lunotel oü
Kasutaja avatar
vallikas

Nonii, tervisekaitse nimekirjas on Mauritsius riikide seas, millega saab aastase bänni :( Kuigi ta malaariaohu riikide seas nagu pole ja loomulikult ma ei vaktsineerinud ennast. Paar moskiitot ikka näris ka mind...

Helistasin verekeskusesse ja öeldi, et kui homme keeldutakse teid võtmast, siis öelge, et õe ja arstiga on konsulteeritud ja nemad lubasid :)

Ma täidan enne paberid ära, et kell kolm saaks vooliku külge ühendada:evil:

EDIT: kuidas nad küll suudavad minus süümekaid tekitada kui ma tahan seda tavaprotseduuri teha..."no kui te nii väga tahate, ega me siis kätte ette panna saa." Ühesõnaga, kui keegi vähegi arvab, et ta võiks afereesiasse sobida (eespool juttu mis see on, peamiselt vähihaigete aitamine), siis astuge verekeskuses üks samm rivi ette ja saate heategijatest heategijamaks.
IFF
Saabiklubi liige

Ongi aeg käes minekuks. :drive:
IFF
Saabiklubi liige

Ongi aeg käes minekuks. :drive:

Ja ongi asi Tehtud!

Täna oli miskipärast eriti mõnusalt palju rahvast. Pole varem näinudki nõnda palju doonoreid seal.

Huvitav kas lehes ilmunud artikkel pani inimesed tegutsema...

Tänud igatahes Doonoritele ja neile kes küll ei saanud mingil põhjusel verd loovutada, oma panuse tegite Te ikkagi...
Kasutaja avatar
vallikas

Täna oli miskipärast eriti mõnusalt palju rahvast. Pole varem näinudki nõnda palju doonoreid seal.

Huvitav kas lehes ilmunud artikkel pani inimesed tegutsema...

Tänud igatahes Doonoritele ja neile kes küll ei saanud mingil põhjusel verd loovutada, oma panuse tegite Te ikkagi...

Mis lehes, mis artikkel, ma ei tea midagi mis toimub :freak:

Jube palju rahvast oli, ma pole ka kunagi nii palju näinud, ehkki nii oma 25 korda käidud küll. Vabaduse väljaku veretelgis on tavaliselt niipalju rahvast olnud.

Suur tänu kutsumast, lugupeetud juhatus, viimasest käigust oli täpselt 11 kuud juba jäänud eri põhjustel :( ja verekeskuse "peasaal" on vahepeal märkimisväärselt muutunud, nagu ma täna märkasin.

Järgmise korrani!
teager

Algselt postitas: vallikas
Mis lehes, mis artikkel, ma ei tea midagi mis toimub :freak:
Jõulukink, mis ei lähe kinkijale midagi maksma – doonoriveri
Kin­ki­misrõõm on rõõmu­dest suu­rim. Kui ajad on ras­ked ja ra­ha vä­he, on kin­ki­mi­ne­gi kee­ru­li­ne. Üht kin­ki aga ei kee­la li­gi­me­se­le te­ha ka keh­vad ma­jan­du­so­lud – see on osa si­nust ene­sest. Tei­sisõnu doo­no­ri­ve­ri.

terv, teager
Andreas187
Saabiklubi liige

Tegu tehtud. Küsisin esimese korruse kabinetis arstilt, et kas siis enne pühi on alati oodata tavapärasest rohkem doonoreid, kuid ta vastas, et tõepoolest olid nad läbi viinud mingi reklaamikampaania. "Ja BMW....ei, Saabiklubi on täna suurema seltskonnaga siia tulnud" - mille peale mina punastama hakkasin.
:P
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Et ma läksin ära enne, kui herr Matu tagasi jõudis, siis ma olen talle ühe helkuri võlgu..;) Teistele sai vist antud, keda sai tuvastatud..:) Või kui ei tuvastanud, eks andke teada..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ill
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Artikkel Päevalehes
Ees­ti re­gu­laar­se doo­no­ri kesk­mi­ne elui­ga kõigub 30.–35. eluaas­ta va­hel.

Selline lause teeb ettevaatlikuks :D

PS. Äge on lauseid kontekstist rebida
suur

Käisin viie paiku ja andsin oma pooleliitrise panuse. Vereproovi võtnud neiu kurtis (rõõmsal moel), et viimased tunnid on möödunud rääkimise tähe all ja et kella kolme paiku oli verekeskuses konkreetne ummik olnud.

Väärt algatus:thumb:
Kasutaja avatar
erki
Auto:

Algselt postitas: suur
Käisin viie paiku ja andsin oma pooleliitrise panuse. Vereproovi võtnud neiu kurtis (rõõmsal moel), et viimased tunnid on möödunud rääkimise tähe all ja et kella kolme paiku oli verekeskuses konkreetne ummik olnud.

Väärt algatus:thumb:

Jep täpselt nii see välja paistis :thumb: Pole niipalju rahvast seal korraga juhtunud nägema. Suurepärane üritus :notworthy:
joels

täna oli see päev:red:? Kuigi plaanis oli samuti tulla siis kahjuks ununes täielikult ära see:fight: Õnneks järgmisel nädalal verekeskus töökoha kõrval asuvasse asutusse tulemas, siis oma lubatud pool liitrit saab neile ikka ära loovutatud:).
Kas tasub siis ka neile mainida, et saabiklubist tulin ning linnuke läheb sel juhul samuti ikka õigesse kohta kirja, või pole mõttet?
Muidugi respekt neile kes käisid:notworthy:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Ma teen ka oma panuse haigetele, hetkel käsil Viljandi haigla vastuvõtu poolsete piirete tegemine:cool:ja riidehoius on ka minu tehtud nagid. NOT BÄÄÄÄD

Verd ei julge ma andma minna.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Neil ei ole mingit keskset systeemi nagunii. Käi rahulikult ära ja anna teada siia..;) Tegu tuleks ikka ära teha, selle jaoks on alati õige päev..;)
Algselt postitas: joels
täna oli see päev:red:? Kuigi plaanis oli samuti tulla siis kahjuks ununes täielikult ära see:fight: Õnneks järgmisel nädalal verekeskus töökoha kõrval asuvasse asutusse tulemas, siis oma lubatud pool liitrit saab neile ikka ära loovutatud:).
Kas tasub siis ka neile mainida, et saabiklubist tulin ning linnuke läheb sel juhul samuti ikka õigesse kohta kirja, või pole mõttet?
Muidugi respekt neile kes käisid:notworthy:
Pilt
Kasutaja avatar
tripp

Helistati täna ja kutsuti afereesile. Panen siis oma loovutuse juurde ka Saabiklubi linnukese :)
[Trionic]: 9-5 kapoti all peabki midagi logisema..
[IMG]http://images.spritmonitor.de/395941.png[/IMG]
Kasutaja avatar
vallikas

Verekeskus teatas täna, et Ädala 2 lahti nii:

Esmaspäeval, 22. detsembril on verekeskus avatud kella 11-19 ja teisipäeval, 23. detsembril kella 8-16.

24., 25., 26. ja 31. detsembril on verekeskus suletud.

Avatud on ta aga ka sel laupäeval:

Ka sel laupäeval on verekeskus jõulumeeleolus – külla tuleb jõuluvana ning tegutsevad päkapikud, pakutakse glögi ja jõululeivakesi, igale doonorile on üllatuskingitus ning kõigi laupäeval vereloovutusel käinud doonorite vahel loositakse välja viis teatrikutset kahele.
yksheikki
Auto: 9-3 Aero

Käidud. Ka Tartus oli eile üllatavalt palju rahvast. Sellist tunglemist verekeskuses pole varem näinudki.
Vasta