ABS likvideerimine

Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kudas ma sellest lahti saan. Mul on kop ees juba sellest 100 m enne ristmikku pidurdamisest. Täielik JÄÄ on meil, PUHAS JÄÄ.

Kui ma kaitsme eemaldan siis läheb auto vist Limp Home režiimi, sest kiirendamien läheb igavikuks. Pöörded ei tõuse jne jne.

Bloody Hell:gun:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

tonnisel?
Aga kui ühe anduri pistiku lahti ühendad?
mina sõitsin ABS tulega 5 aastat (esimese ratta andur oli läbi) ja mingit limp-home'i seal küll ei ole.

kuna sul profiilis 9-5 ja 9000 siis ei tea kumbast räägid.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
S9K
Leidur Leo

Zazou vaata alafoorumit :P

Üheksa viiel. Tonnine ei liigu veel :D
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

sorry, tulen alati otse avalehelt ja ei pannud alafoorumit tähele.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: Mõned Aerod ja kui Hemi on lahke siis Klassikud

Arumaeisaa miks on vaja abs-i likvideerida? Pidama oleks ju vaja kuidagi saada? Mu sõiduoksused ei ole marko märtini tasemel, lisaks tegelen roolitaga kõrvaliste asjadega (kuulan muusikat). ABS päästab nii mõndagi. TCS on muidugi teine teema kui on kinnijäämisoht.
S9K
Leidur Leo

TCS on ka ohtlikkuse tipp. Kui on näed võimalust kiiresti liikumiseks üle ristmiku siis kohapealt ära minnes kui ratas käib korra ringi on kohe pidurid peal JA SIIS HAKKAB PÄRIS KIIRE, sest auto on juba ohtlikult lähedal.Alati kui sõitma lähen lükkan TCS välja.

Mina tegelen rooli taga LIIKLUSE JÄLGIMISEGA ja ette mõtlemisega, et kes või mis võiks järgmise nurga tagant välja ilmuda ja kuidas ta seda teeb. Got to be ready for everything.

ABS-ita saab jää peal hulka paremini pidama kui ABS-iga. Rattaid loha lastes on seisma jäämise protsent suurem, teiseks pead meeles pidama, et auto pole juhitav kui rattad loha. Maanteel sõitmise kohta nii palju, et kui on ohuolukord siis ega see krdi ABS sind sittagi ei päästa.
Trionic
Saabiguru

Just oli teemaks töökaaslasega:tema usa fordil ametlikult ilma abs`ta pidurdusteekond lühem(samas ei saa süsteemi välja lülitada ka). Tegu siis Teves Mark2`ga,nagu vanadel tonnistel. Ja üle 2 tonni kaaluv kolakas lihtsalt ei jää seisma libedal ja abs`ga.
S9K
Leidur Leo

Algselt postitas: qdwin
Arumaeisaa miks on vaja abs-i likvideerida? Pidama oleks ju vaja kuidagi saada? Mu sõiduoksused ei ole marko märtini tasemel, lisaks tegelen roolitaga kõrvaliste asjadega (kuulan muusikat). ABS päästab nii mõndagi. TCS on muidugi teine teema kui on kinnijäämisoht.

Elementaarne Watson:P
Kasutaja avatar
vallikas

Saab9000 juba väljas suland kõik :eureka:

Tegelikult mul lõi ka abs just jahedaks üleeile kui see kiilakas tekkis, sõitsin Tallinnas uhiuuel asfaldil, sellel mustal siledal ja sinna polnud soola pandud ka, vaevu 30-veeresin foori poole ja hakkasin juba varakult pidurdama, teades, et võib jamaks kiskuda ja kui abs siis paar litakat vastu jalga tudistas kui ma ainult õrnalt puudutasin piduripedaali lõi ikka jahedaks küll....
iisak

Aga õppige siis ABSiga õieti pidurdama:wise:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

rool korralikult kätte ja täie tallaga pidurit :eureka: :facts: oli ju nii...
S9K
Leidur Leo

Algselt postitas: wilddog
rool korralikult kätte ja täie tallaga pidurit :eureka: :facts: oli ju nii...

Sel juhul ma vajutan kas pedaali kortsu või liigub iste või mis iganes. Oli mul juhus kus ka tallasin täiega pedaali. Lõpp kokkuvõttes jäid piduri tuled põlema, teadagi mis viga.

Ennemuiste saadi hakkama nii erbägideta kui ka abs-ita. Nüüd on tekkinud inimestel mulje, et MUL ON POOLIK AUTO ilma nendeta. Pigem on oma AJU poolik.
Mart900

Vansti ei pidanud koos poolemiljoni debiilikuga päevas 500km kah maha sõitma;) Mul ehedalt meeles kuidas naabrionu paikas suure nõela ja paelaga kumme millega ta talvel ringi kärutas:head:
suur

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Ennemuiste saadi hakkama nii erbägideta kui ka abs-ita. Nüüd on tekkinud inimestel mulje, et MUL ON POOLIK AUTO ilma nendeta. Pigem on oma AJU poolik.
Mis sa hädaldad, tee siis oma lisadeta masin korda või hangi mosse.
S9K
Leidur Leo

Keegi pole hädaldanud, küsisin kuidas ABS likvideerida, jutt läks nagu alati muuks teemaks.
Vasta