originaal makk

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
kaen900

olen suutnud oma maki koodi ära kaotada.
äkki on kellelgi olemas programm mis minu maki koodi välja nokib, mul endal on ka paar programmi, aga saab seal pole.
suur

Viking Motors nokib sulle originaalkoodi välja näiteks. Helista ja küsi täpsemalt. Minul nokkis.

Margiesindust pole mõtet karta.
kaen900

seda jh aga ma siit erinevatest foorumitest lugesin, et nad tahavad et ma kohale sõidaks ja siis kui nad kunagi selle koodi kätte saavad siis uuesti sina sõidaks. eks kui muud üle ei jää tuleb see tee ette võtta.

mõtleisn et ehk on kellelgi see programm olemas ja saaks lihtsama vaevaga.
midagi sellist
http://www.m-99.co.uk/Car_Radio_Decode/ ... ecode.html
suur

Algselt postitas: kaen900
seda jh aga ma siit erinevatest foorumitest lugesin, et nad tahavad et ma kohale sõidaks ja siis kui nad kunagi selle koodi kätte saavad siis uuesti sina sõidaks.
Ei-ei-ei, ära uuri foorumist hülge möla vaid helista või saada e-mail.

Kui helistad, siis soovitan helistada varuosade müügi numbrile, seal üks mõistlik mees ;) leti taga ja isiklikult olen sealt alati abi saanud.
KONTAKT

Igaks juhuks võid maki pealt selle seerianumbri järgi vaagata (selleks tuleb makk muidugi välja võtta korraks) ja auto VIN hoia ka käepärast. Neid andmeid võib härradele margiesinduses tarvis minna.
roomlane

Mina saatsin VIN koodi ja igasugused numbrid maki korpuse tagant Viking Motorsisse ja selle järgi nad Rootsist koodi välja võlusid. Kohal pidin ka käima, et raha maksta ja kood koos instruktsioonidega saada pärast seda, kui kood olemas oli.
55581286
kaen900

sain siis ka oma maki koodi kätte. saatsin meili teel auto vin koodi ja paar päeva hiljem saadeti meilile arve ning peale tasumist ka kood. õnneks ei pidanud kuhugi kohale sõitma.

Suured Tänud abistajatele!
Taavi_R

Mitu raha sellise asja eest küsitakse, kui saladus ei ole?
kaen900

minult küsiti 100.-
Vasta