2005 suvine kokkutulek Saaremaal !!

Ühised tegemised
Vasta
hoplaa

hoplaal on tehtud bron laevale kell 12.00., sellele laevale saab veel bronnida pileteid. käis selline mõte peast läbi, et hakkan kell 10.00 viking motorsi eest sõitma saaremaa poole. kui keegi veel Tallinnast või siit poolt kandist tuleb, siis võiks väikese kolonni teha.
aga kui keegi tahab ühineda, siis kas U2U kaudu teada anda, või siis 56476700, et siis teaks kõiki ära oodata, kui juhtub väike viivitus tulema Tallinna kaootilise liikluse tõttu.

hoplaa ja suur suvi
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

nyyd vaid nädalakke jäänud trehvini ja paljudel pronnidki tehtud, nyyd hea suurt osalustasu kysida.kas sellepärast viibib??
saaremaa eksootika ju maksab:D
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Eiei... meil on viimased täpsustused ja siis peaks ilmuma kava. Ja pappi küsime ilmselt 50.- per nina ja lapsed traditsiooniliselt ilma rahata.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
sigaelmar

Lugesin just Ay postitust telkimise kohta.... minumeelest on CS(E) mudel kui liikuv telk ja teil on kindlasti paljudel CS(E). Ise olen üsna pikk (188) ja mina mahun sinna pagassi peaaegu sirgelt ära kui toolid on alla lastud. Ostsin isegi Selverist madratsi pagassipõhja panemisex 8) Mulle meeldib magada rohkem ilmastikukindlamas autos kui niiskes telgis :)
vaade

Cyber harrastab ka autos magamist, (mullu suvel vähemalt harrastas)
ise kavatsen telgiga ööbima tulla.

Teine teema on koormakate koosistumise kohale. Ma orgkomitees ei ole ja ei tea mida selleks ette nähtud on, aga Qdwin võiks selle katte ajutiselt oma autolt ära võtta küll.
Algselt postitas: qdwin
Mu eelmine masin lebab 6x10m koormakatte all. Usun et varsti oleks see kate saadaval.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ma nägin laagri ehitusmarketis 8x12 koormakatet 500 ja natuke peale eeku oli .. Samas kui kellelgi tõesti see olemas on siis ei hakkaks muretsema omale.

Sel aastal ilmselt magan telgis. Seekord on pere ka, aga samas, you never know..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Mul on kaks koormakatet, suurustes 2x3 meetrit...mis teha? Võtan kaasa?

Või oli neid mul vist isegi kolm...:freak: ei mäletagi enam.
Factor

Algselt postitas: sigaelmar
Lugesin just Ay postitust telkimise kohta.... minumeelest on CS(E) mudel kui liikuv telk ja teil on kindlasti paljudel CS(E). Ise olen üsna pikk (188) ja mina mahun sinna pagassi peaaegu sirgelt ära kui toolid on alla lastud. Ostsin isegi Selverist madratsi pagassipõhja panemisex 8) Mulle meeldib magada rohkem ilmastikukindlamas autos kui niiskes telgis :)

Heh jah Factor-gi ei ole ammu enam telgika kuskil käinud, enamasti on peavarju ikka jah oma liikur pakkunud, matrats on juba auto standard varustuses ;)
Kuid võtan ikka vast Telgi kah kaasa igaks juhuks!
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Factor

Algselt postitas: NO FEAR
Me tuleme ka Pärnu kaudu...perega...kell 14.00 laevale.

EDIT: tagasitulek pühapäeval on broneeritud terve päev, ainult hommikul vara ja kell 12 öösel on võimalus...:mad:

elav järjekord ainus võimalus koju saada:fight:

ikka jätta viimasele minutile...:fight::fight::fight:

Teie? Seega ei tule sa üksi ;) Kas bronn on tehtud? Ja kas siis ühinete Minu ja Tarmiit'iga? Oleks ju täitsa tore Saabi rongkäik :drive:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Algselt postitas: Factor

Teie? Seega ei tule sa üksi ;) Kas bronn on tehtud? Ja kas siis ühinete Minu ja Timutiga? Oleks ju täitsa tore Saabi rongkäik :drive:

ee..mina ja minu naine ja kaks last, ee... need olemegi meie...
muidu tulen ühe autoga, ee.. kui tohib?;)

bronn on tehtud jah, kell 14.00 laevale.
Factor

Teie? Seega ei tule sa üksi ;) Kas bronn on tehtud? Ja kas siis ühinete Minu ja Tarmiit'iga? Oleks ju täitsa tore Saabi rongkäik :drive:

ee..mina ja minu naine ja kaks last, ee... need olemegi meie...
muidu tulen ühe autoga, ee.. kui tohib?;)

Ega jah jumala eest ei tohi siis tulla küll!!:P Ok ok nali naljaks! Aga 3 masinat ikka parem, kui 2 ;) seega ühendame, minu kontakt tel on 56917330 Timutiga on meil plaan ca~12:00 ajal liigutama hakata, poodi söögi ja õlunaadi ostma ja siis Virtsu poole Uhama.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Algselt postitas: Factor

Ega jah jumala eest ei tohi siis tulla küll!!:P Ok ok nali naljaks! Aga 3 masinat ikka parem, kui 2 ;) seega ühendame, minu kontakt tel on 56917330 Timutiga on meil plaan ca~12:00 ajal liigutama hakata, poodi söögi ja õlunaadi ostma ja siis Virtsu poole Uhama.

okidoki:beer:

Kas Tartust minejad liiguvad kah läbi imeilusa Mulgimaa pealinna???;)
Factor

Vaju häbipärast maalla, (peanupp ainult paistab)! Sry ajasin siin nimed sassi, Mitte Timut vai Tarmiit:wall: :red: Sai siis parandatud kah kus veel sain ja suutsin:red::red::red:

EDIT: ärge siis näkku lööge, naine ei tunne muidu kodus ära!
farmacoma
Auto: 900 x2; 9000; 9-5

mina olen juba reedel saaremaal ja tulen põhja poolt. kui ma teaks mis kellase praamiga tulevad hiiumaalt tulijad siis ma võin triigist läbi sõita.. või noh leisist, kui ma ei viitsi triiki sõita. siis saab sealt poolt kah mingi rongkäigu :)
A2hj
Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.

Mul selline mure et viimati sai saarel u. 20 aastat tagasi käidud ja seetõttu pole päris kindel milline marsruut valida. Äkki on soovitusi. Ma ise arvan et üle Viljandi peaks päris normaalne kulgeda olema.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Ena mul asja kuskaudu sinna Virtsu jõutakse..:) Võta vabalt ja naudi ilusat Eestimaa loodust. Kui kogu selle ürituse jooksul veel mõni "kaaskannataja" peaks olema, seda parem..:) Läbi Viljandi ja Pärnu peaks küll täitsa sheff kruiis tulema..:) Teel ühineb sinuga veel ilmselt nii mõnigi saabik.
Pilt
weterok

Tere koigile!
Mitmeks paevaks te sinna lahete? Mina pean olema Parnus-23.07, hilja ohtul tulen Tallinna ja alles siis soidan Saaremaale.Ma vist ei jouagi praamile 23-ndal, siis tulen esimese praamiga 24-ndal.Kuidas ma teid leian?
Voi te 24 juba lahete tagasi ?
Factor

Algselt postitas: weterok
Tere koigile!
Mitmeks paevaks te sinna lahete? Mina pean olema Parnus-23.07, hilja ohtul tulen Tallinna ja alles siis soidan Saaremaale.Ma vist ei jouagi praamile 23-ndal, siis tulen esimese praamiga 24-ndal.Kuidas ma teid leian?
Voi te 24 juba lahete tagasi ?
Ehk abiks siit miskit ;)
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=1430
weterok

Väga tänan vastuse eest. Loodan et mul on kõik läheb välja ja varsti näeme. :headbang:
krss

Oma broneeringu tegin kl 14 laevale. On sel laeval palju saabe;)?Pühapäevaks ma enam tagasi mandrile piletit bronnida ei saanudki, kõik on väljamüüdud. Nüüd võtsin pileti esmaspäeva hommikul kl 6-ks. Huvitav, kas ma ainus, kes sellise probleemi ees ja ühe lisaöö saare peal magada plaanib? Ja kas keegi on pühapäeval minemas autoga Tartu suunas, kellel ka üks koht vaba? Teen lihtsalt väikest eelluuret, kuna selle inimese tulek on nii või teisiti veel suure küsimärgi all...
Factor

krss kle sa tuled ju siis kah oletatavasti läbi Pärnu?
Minu andmetejärgi siis on bronnitud 14:00 praamile 3 saabikut, Factor, NOFEAR ja Tarmiit, seega peaksid siis sina 4-jas olema;)
Njah tagasi tulekuga siis jah nii, et eks näis kuis saab, (ei ole kah bronni teinud) kuid ma usun, et tõenäoliselt ei ole sa ainus, kes pühapäeval praamile ei mahu, ma arvan et meid saab seal veel üsna mitu olema. Siis kihutame kõik koos esmaspäeva hommikupooliku praamidele.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

meil ka 14.00 praamile broneeritud ja tagasitulek lahtine. jääb vist esmaspäeva hommikuks.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
A2hj
Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.

Krss

Ma liigun samuti esmaspäeva hommikuse praamiga mandrile aint et, kella 7 praamiga ja siis Tartu. Vajadusel on ka vaba kohta. Laupäeval sain kah kella 14 praamile. Öö veedan Muhus kämpingus.
vaade

14:00 praam on siis paksult Saabe täis.

Kui Pühapäevaks pronne pole ei tähenda see veel et üldjärjekorras enne õhtut üle ei saa. (vähemalt teoreetiliselt).

Ja tuletan meelde (kui mäletan õigesti), et broneerijad peavad 1/2 h enne laeva väljumist kassas olema.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk

Kuna ma olin ka hiline bronnija siis ma arvan, et lisapraamid on alati pandud ja sel juhul on ainult elav järjekord vist...
Igatahes on alati enne suurt pidu Saarel öelnud laevade opereerija, et "...kedagi maha ei jäeta, veetakse seni, kuni kõik on saanud seda, mida soovivad, ehk siis üle sõita..."

Loodame siis....:beer: ja siis saab veel võtta!
Vasta