Algselt postitas: schlaam
ega kellelgi ei vedele mingit vana sõiduriista kuuri all?![]()
krossitsiklitel teadupärast ei ole ka uuest peast teh.passi, neid ju ei registreerita. Krossika puhul võib tolli ja piirivalvet huvitada ostu-müügi leping. Tegelt võivad asjaomased organid juba enne Eesti piiri huvi tunda väljamaa numbriga transpordivahendi vastu nii, et see paber peaks sul igal juhul kaasas olema.Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Kui ma välismaalt tahan omale krossi tsiklit tuua, siis kuidas reageerib toll sellele. Sest teadupärast second hand masinatel pole enam mitte ühtegi dokumenti.
Algselt postitas: ivomets
kylmade ilmade saabudes oleks vaja osta sõidupüksid, mis tuult ja ka vihma peaks ja just kylmade ilmade tarvis, just nagu praegu +10. ja sellised, mis kukekad ei oleks. Kohapealseid kauplusi vaadates jääb kyll mulje, et tsiklimehed ongi vaid 160 pikkused, sest pikematele mõeldud pykse ma siitkandist leidnud ei ole. Äkki keegi teab, kust võiks saada??Või kellegil on pakkuda. Ei pea olema uued, aga heas korras võiksid kyll olla. Mõõdud oleks--- sääre sisekylg 90+ cm ja vöökoht 34..35"
Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Püüan ka see aasta omale kaherattalise uuesti soetada. ZX12R originaal rohelises ülikonnas on hetke unistus:love:
btw, rolleri hullud lasevad talv läbi, jalad maas sõita on ohutu:fight:
![]()
Algselt postitas: NO FEAR
Nagu nädalavahetusel oli, sain käima ja proovisin 15 km sõita "salaja" st ilma kindlustuseta, ülevaatuseta ning masin ei ole veel minu nimelgi s...gi, kütus sai otsa, aku oli nii läbi, et ei käivitunud ning lükkasin siis paar-kolm km masina käsitsi garaaži. Lahe ju!
Algselt postitas: SAABNINETHOUSANDAlgselt postitas: NO FEAR
Nagu nädalavahetusel oli, sain käima ja proovisin 15 km sõita "salaja" st ilma kindlustuseta, ülevaatuseta ning masin ei ole veel minu nimelgi s...gi, kütus sai otsa, aku oli nii läbi, et ei käivitunud ning lükkasin siis paar-kolm km masina käsitsi garaaži. Lahe ju!
No kuda on? Oled liikuma saanud masina? Varsti peab kevadet kuulutama hakkama;)