9-3 kliima mured

Teemad elektroonikast...
Vasta
Link

On tekkinud üks väike mure, õigemini arvestades käesolevat aastaaega siis pigem suur mure.
Autoks on siis 9-3 2003 aasta mudel 2.0 129 kw.

Mure on kliimaseadmes. Kipub jupsima. Vahel ei puhu üldse.vahel puhub ebastandartselt. ja täna näiteks hakkas puhkuma lihtsalt poole sõidu pealt.

Milles võiks viga peituda?

Olen proovinud nii automaatseid, kui manuaalseid seadistusi, ei midagi. Viga on tõenäoliselt seotud elektroonikaga. MIllest võiksin, peaksin uurimist alustama?

Uurisin ka vanu teemasid pisut, kuid ei leidnud midagi mis võiks abiks olla! :wall:

samas olid ka juhised vanemate mudelite kohta, kus kahte nuppu korraga vahetades peaks kliima end kalibreerima või restarti tegema. Ei tea mis see õige termin peaks olema.

Kuidas selle mudeli puhul saaks seda teha?milline peaks olema nuppude kombinatsioon?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Owners manual ütleb nii:
Calibration
Calibration is performed automatically every fifth time the car is started after having been switched off for more than 2 hours.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Link

seega sellest pole kasu...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tjah .. ma oleks võinud ju öelda kohe, et sul on vaja diagnostikat. Tech-2 sappa pista ja siis saab ilmselt aimu toimuvast.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Sil

äkki on asi lihtsalt ventikas, mis hakkab otsi andma
Link

kas on mingid protsetuurid, mis ma saaks ise läbi teha enne, kui diagnostikasse lähen?
ma eeldan, et kui ventikas annab otsad siis ta annab otsad ja ei õrrita enam niisama vähehaaval.
Vasta