M: pioneer aktiivsubwoofer [müüdud]

Makid, kõlarid, võimud...
Vasta
vass

http://www.netiabi.ee/index.php?productID=566
Pilt
Ei tasu lasta ennast eksitada 200w poolt.
Asi mürtsub päris hästi.
Pigem soovitaks väiksemasse masinasse(mõõtmetelt ka väiksema pagassi jaoks), aga mu tonnises tegi ka häält ikka.
Ma lihtsalt olen tümmi fänn ja läksin suurema pilli peale üle.:love:

Hind: 1000 eeku.
55624989
Kasutaja avatar
Thom

Kaua ta sul kasutuses on olnud ja kust ta pärit on? Ehk on garantiigi olemas?
vass

Garantiid pole kindlasti enam.
Paar aastat vana.
Aga töötab ilusti.
Enda auto peal saan demonstreerida soovi korral.
Kasutaja avatar
Thom

Kas Tallinna ka satud või toimub äritegevus ainult Tartus?
vass

Ma ise Tallinnas ei käi eriti.
Saaks saata või äkki mõni tuttav sul liigub seda vahet.
timutit

Watt kõlarielemendil ei olegi üksi kõige tähtsam ja ei näita tekitatava heli tugevust detsibellides.Peab vaatama elemendi tundlikkust ja watti mõlemat.
Ma ei ole teoorias ses osas väga tugev, aga peaks nii olema, et 3db suurema tundlikkusega elemendiga sama helirõhu tekitamiseks on vaja 2 korda vähem võimsust, kui siis 3db lahjema tundlikkusega.Tundlikkus on helirõhk 1wati puhul 1m kaugusel.Ma võin ka eksida ja selle välja-arvutamine vajab süvenemist füüsikasse.

Miks ma seda nüüd siia kirjutasin, on see et selle toote link väidab tundlikkuseks 101 db.Mis tähendab seda, et ta tekitab tunduvalt väiksemate vattide juures sama helirõhu, mis üldlevinud, aga wattides võimsamad supakad.Supakate keskmised tundlikkused kõiguvad tavaliselt 85-90 vahel.On ka madalamaid ja ka kõrgemaid.Tootjad luiskavad ka vahest tundlikkuse osas neid kõrgemaks ja sageduse alanedes ka tundlikkus veidi langeb.Aga võib arvata, et helirõhku tekitab see pakutav riistapuu sama palju, kui wattides tunduvalt võimsamad, aga tundlikkuses palju madalamate näitajatega.Ehk siis levinumad.
:headbang::headbang::headbang::headbang:

Seega saab selle riista abil tunda seda hästi vajalikku rinnakorviga tuntavat helirõhku väiksemate vattide abil...........
Kasutaja avatar
sebastian
Operaator Kõps

Nominaalne võimsus on sellel 100W. Ehk siis sellist tümakat, mis on veel muusika moodi.
Aga jah, tänu valjuka kõrgele tundlikkusele tuleb seal puhast saundi rohkem, kui algul arvata võiks.

Kel selline bassikõlar on, tunduvad väga rahul olema :).
vass

Väärt pill, ostke ära!:headbang:
Vasta